ölüyorum 1 aydır ölüyorum

Kusura bakmayın ama açık ve net olarak söyleyim eşiniz yetişkin olamamış hala ailesinin küçük oğlu süt kuzusu.. Kısaca korkak pısırık bir adam.

işte bende anlayamıyorum sanki başka bir kadın var, il dışına çıkıyor sürekli ve ailede zaten istemeyip destek oluyor buda onun bahanesi

bu arada eşin niye sık sık şehir dışı seyahatler yapıyor?

tam bi kaçan kovalanır sendromu görüyorum konunda. sen ayrılmak istemedikçe üstüne gittikçe kaçmış. şimdi sen arkanı dönünce afallamış. bence tutumundan asla vazgeçme. evliliğini kurtarmanın bi yolu varsa o da bu bence. ayrılmayı kabullendiğini onsuz da yapabileceğini görünce o seni kovalamaya başlar diye düşünüyorum.
daha önce aranızda neler geçti bilmediğim için fazla yorum yapamıcam. çünkü adam devamlı arada kalmak istemiyorum, ailemi silemem gibi laflar etmiş. biz zaten kocalarımızın ailelerini silmelerini asla isteyemeyiz. buna hakkımız yok. zaten istersek aynen bu şekilde ters teper. ama keşke erkekler de artık anne-babalarından kopup artık eş ve çocuklardan oluşan yeni bi çekirdek ailelerinin olduğunu anlayabilseler.

ayrıca da anne-babasının ayrılırsanız ayrılın tutumunu çok yadırgadım. insan evladının yuvasının dağılmasını ister mi yahu?

şuan durum aynen bu,sanki dönecek gibi ama dönemiyor ailesinden dolayı tabi başka kadında yoksa..ben asla aileni sil demedim nasıl isterim böyle birşeyi aile silinirmi benimde ailem var ve onlara çok saygılıdır eşim ama benim ailemde damatlarına ölürler babam hala ayağa kalkar o odaya girince,ekmeğimize kadar getirir hergün evlerimiz yakın biraz bunun rahatlığıda oldu eşimde,sorumluluk alamadı hep benim ailem ilgilendi,aldı,getirdi,çocuğuma baktılar..onun ailesi sadece sevdi torunlarını asla bakmadılar

bu konu çok tanıdık geldi bana.malesef var böyle aileler.benim kuzenimde bu şekilde boşandı(dilerim boşanmazsın) adamın ailesi 2 ev bi araba karşılığı boşadı kuzenimden.eşi önce dedi aileme karşı boşanalım evleri arabayı alınca tekrar birleşiriz dedi ama kuzenim kabul etmedi ve ailesinin isteği gerçekleşti.boşandılar.annesi zaten adamın kuzenimle kalmasına bile izin vermiodu.yok kalbim tuttu yok sütümü helal etmem.sırf aile malları bölünmesin diye yaptılar bunları.ama allah cezalarını verio.adam hala 10 kocadanda boşansan kabulümsün diyor ama kuzenin dönmüyor.

demem oki eğer arada aile varsa adamda ailesine düşkünse işin zor.allah kolaylık versin.

msjınızı okudum ama yeterli msj sayım olmadığı için gönderemedim,ilginize tşkler,eşim annesine çok düşkün babasıyla asla anlaşamaz ama anneye inanılmaz düşkündür..ben bu olaydan sonra annesiyle yaptığım konuşmadaki şeyleri 2 gün sonra eşimin ağzında duydum. annesi çok yönlendiriyor onu ve bana demiştiki bu olaylardan bir hafta önce ben 3 çocuk istiyorum dedim oda bana biraz zor dedi,bende yaşımdan dolay ıdiye düşündüm,üstünde durmadım ama şimdi anlıyrumki haftalar öncesinden annesiyle konuşmuş bunları ve karar verilmiş..bende sizin dediğinizi söyledim böyle saçma sebeplerle yuva yıkılmaz,çocuk var dedim alışır dedi eşim ve annesi..daha nediyim bu insanlara..hı buarada görümcelerde dolduruyor

eşinizin ailesiyle ne tür sorunlar yaşadınız

Son düzenleme:
şehir dışında gidip geldiği bir kadın için hiçbir erkek yuvasını yıkmaz kızlar yerinde olsam asla boşanmam çek kolundan götür bir psikologa aile danışmanına konuşun orda durum ortaya cıksın böyle düşünerek olcak iş değil bu eşinin de psikolojik sorunları olabilir boşanmak kolay iş değil çocugun var kafanda bitirme sakın

ne biçim bi aileymiş.bi kerecik oğlum yuvanı bozma deselerdi.yuvanız bozulmazdı belki.boşanmayı o kadar da büyük bişey görmeyen,bi yuvanın bozulmasını bu kadar basit gören bi aile.insan torununa kıyamaz herşeyden önce.ne bileyim yazık olmuş

bende yeryüzünde sadece bunlar var sanıyordum bukadar acımasız,para,pul mal mülk yüzünden yuvamı bozmak istiyorlar eğer oğluyla benim aramda bişiy olsaydı sadece enazından birkere ararlardı yada gelirlerdi,kendileride işin içindeki adım atmıyorlar ..benmi yanlış düşünüyorum acaba

çok söyledim öncedende bu olaylar olduktan sonrada ama asla kabul etmedi..birde psikoloğu dinleyelim diyor onunda bisürü sorunu vardır,gelsin ben iyileştiririm diyor.. ya umarım başka bir kadın yoktur

eski konularınızı okudum şimdi
babam geldi bi an gözümün önüne ailesi için aşırı davranışlar
dayılarım yanında tepkiler annanemlerle kavga etmeler...kendi yeğenlerini göklere çıkarıp annemin yeğenlerini küçümsemeler
tam bi kabus..babamda hasta ölene kadar ilaç içmesi gerekiyor
tek fark annemsiz yapamaz annem bi kere terk etti babamı babam ağladı annaneminde kapısında yalvardı anneme
belki eşinizde hastadır bence seviyosunuz mutlaka tedavi olmalı

Son düzenleme:
Canım eşinin ailesiyle ne gibi sorunların var? Yani neden bu kadar duyarsızlar, 10 yıllık bir yuvayı yıkmak bu kadar kolay mı?

canım eşin o kadar kıyımsız ki ve hassaski artık iyice bunalmış annesi fena dolduruyor kocanın bir suçu yok tatlım tek suçu fazla iyi olması bence ayrılmayın o seni çok seviyor ayrılırsanız kesinlikle dayanamayıp sana döner mutlaka ama bence sen ne yap biliyormusn uzun uzun konuşun beni seviyomsun ben başkasıyla evlensem ne yaparsın üzülürmüsün diye sor zaten bozulur bu soruna o halde bukadar seviyosun neden ayrılıyosun annenden vazgeçme biraz ben birazda sen ikimizde idar etmeye çalışalım biraz mesafe koy bende biraz alttan alayım destek olalım birbirimize filan de tatlım ağlayarak dövünerek annesinden dert yanma daha zekice uzaklaştır bence istersen yaparsın ayrılmayın kocanı o annenin eline teslim etme burnu sürtsün deme o anne varken başında biraz zor sürter doldurmakla meşgul olacağı için bu uzarda uzar ben hissediyorum ayrılmamalısınız pişman olacaksınz ...

Hiç kimse kendisine yalvaran bu kadar peşinden koşan biriyle birlikte olmak istemez.Senin acını yuvanı kurtarmaya çalışma çabanı anlamaya çalışıyorum ama seni istemeyen bir adamla zorla yürütülmez evlilik hayatı.Demek ki seni artık sevmiyor ve bunu sana kibarca ve dolaylı yollardan söylemeye çalışmış.Ayaklarının üstünde dimdik dur, umursamaz ol onun yaptığı gibi.Çocuğu için evine dönen adamdanda sana artık hayır gelmez.Evladın için güçlü ol, ona uzak davran.Mesafeni koy.Onun artık eşin olmadığını kendine inandırman lazım.Bence onu dinleme gidip işini kur evladını kendi kazandığın parayla büyüt.Allah yardımcın olsun.

ne guzel ya ev araba ver para ver bnden ayrıl de yok canım baska...
bu bırılerının doldurusuna gelmıs ne demek aılem senı secersem benı sılecek cok yazık cok boyle erkeklerın koku kurusun ınsallah
madem ana kuzususun evlenme kardesım evlenıpte elın kızının basını neden yakıyorsun lanet olsun hepsıne...
bugun boyle yapan ılerde yne yarı yolda bırakır senı arkadasım ıyı dusun bna dusmez ama ayrıl kurtul ne ıstersende al elınden hayatına bak ne halı varsa gorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…