hişşşşt SUPPPER WOMEN ...bak ne diycem sana ..ben kahvaltı hazırlamıyorum eşime sabah 11 e kadar yatıyorum kızımla....ama yinede kocam bana çooook aşık bende onaaa veee evde prenses kraliçe gibi hissettiriyor kendimi..
sen ne kaba şeysin herif falan ıyyyyyyyyyyyy....ayrıca felan değil ııııııııınş ....falan tamammı
tabiki gorev degildir ama ev hanimi evde ne yapar evin gunluk isleri yemek bulasik cocuk bakimi veya kitabini okur vs. vs... uzar gider yani evdeki sorumluluklarini yerine getirmeli. esi eger dizi izlerken gorduyse birkac kez al iste agzina laf vermis oldu. ee tabi adam sykistiginda ne diyecek sen dizi izliyorsun kahvalti hazirlamiyorsun sitem edecek.
herife kahvalti hazirlamayip dizi izlersen olacagi bu iste!ne bekliyordun yeterince gorevlerini yerine getirmemissin
Açıklaması yapılmışta; enteresan geldi bana kızı olan bi insan oğlum diye yazması tuhaf geldi ben oraya takıldım kaldım. Herneyse konu sahibi kızım dediyse öyledir!konu sahibi aciklamasini yaomisti cunku bende ayni seyi sormustum. onceki sayfalarda bulabilirsiniz..
aynen....
bende kahvaltı fln hazırlamıyorum...
çalışıyorum keyfim isterse temizlik yaparı istemezse dokunmam bile....
yeri gelir yorgun olurum eşim hazırlık yapar...
yada gider dışarıdan alır gelir....
yinede dünya bi yana karısı bi yanadır eşim için....
sen sanırım adamışsın kendini eşine yada senin deyiminle herifine
Puhahahhhhh dizi izlerken ağzına laf vermiş oldu öylemi?
Tabi doğru haklısın, kadın dediğin evin günlük işlerini yaptıktan sonra kapının dibinde ayakta gözleri yere devrik bir şekilde bakıp kocasının yeni emirlerini vermesini beklemeli. Yalnız kitap okumak olur mu hiç? ufku falan genişler kendini hizmetçi sınıfından insan sınıfına sokmaya kalkar da kocasına bir çift laf etmeye kalkar hakkını falan arar, neme lazım çok tehlikeli bir kadın için böyle şeyler cıks olmaz
şaka mısın arkadaşım??
sence bu boşanma sebebi olabilir mi hiç??
Siz ve çocuğunuz hala eşinizin AİLEsi olamamış demek ki.bu ne böyle..çocuk gibi ailem beni silecek korkusu...artık siz birbirinizin ailesi olmuşsunuz..bunu farkında değil ve esas şimdi ailesini siliyor..yazık diyorum sadece..bırakın gitsin ailesiyle yaşasın...mutlu olamaz o ailesinin eteğinde dolandıkça..Babası da ne biçim adammoş kusura bakmayın lütfen aranızı yaparmış ama istemiyormuş keza annesi de öyle boşanmış kişileri örnek gösteriyor size..evet boşanmak ayıp değil ama düzeltilebilecek bişeyse de amaaann deyip gçilmez yani..
herife kahvalti hazirlamayip dizi izlersen olacagi bu iste!ne bekliyordun yeterince gorevlerini yerine getirmemissin
arkadaşın diğer konularınıda okudumm üzüldümm
canımm bu işte bir iş var gibi
bu adam kendiyle çelişiyoo
ve başka şehre gitmeni istemiyo çünkü ilerde ne olur ne olmaz dönerim belki diye gözümün önünde dursun yeni hayst kurmasın mazallah biri çıkar karşısına beni unutur ona gider filan diye hesaplıyo sankii
ev vereyim araba vereyimm para vereyim ailenle yaşa
hayatın ne getireceği belli olmaz belkim benide terkederler sen tertemiz bekle beni dönerim diye hesaplıyoo
senin değerini biliyo ama değer vermiyo
ayrıca evladınıda bir çırpıda silmesi hayatımı yaşıcam demesi filan yazık
kendine yazık ediyo sana değill
gitsin bakalım yeni hayat kursun kendine bakalım onu terketmeyeceklermii
ohooo herkes yuvasını yıkıp çocuğunu bırakıp gidip yeni hayat kurup mutlu olaydıı çok az kişi evli kalırdıı
kolaydı o kadarr
insanda allah korkusu olacak ben bunu yapıyorum ama allaha hesabını nasıl vericem diyecekk
dizi izliyo kahvaltı hazırlamıyo diye bahanemi olurr o önce evine adam gibi gelsin her akşamm onu bunu bahane edip edip arkadaşında yatmasınn
senin tutarmı bilmemde çocuğunun ahı tutar yine tutar onu
mutlu filanda olamazz boşuna hayal görüyo o
ben sıze ozelden mesaj attım ıstersenız onu okuyun .. durumunuza gercekten cok uzuldum ben 3. kısının varlıgına degıl esınızı dusuncelerı ıle etkıleyen bırının varlıgına ınanıyorum bu karsı cınsı degıl bence . aılesıne oldukca duskun olması da bu durumu tetıklıyor. bende hmen hemen boyle seyler yasayanlarla aynı ortamda bulundum size tavsıyem sabırlı sakin ve cocugunuzla dımdık ayakta durmanız .İnsan evladı hayatta nelerın olduguna sahit oluyor ... nerden ne gelecegı belli degıl ... Kadınların yaptıgı ilk sey baska bı kadının varlıgını kabul etmek yanlıs yapıyorsunuz ..esının dedıgını kabul edelım sen esıne kahvaltı hazırlamamıs yada ona kadınlık gorevlerını yapmamıs bı kadın ol... bence bı evlılık boyle dandik sebeplerden dolayı bıtmez hele ki ortada bi evlat varsa....kadının düşmanı olan cinstensin sende,bunalımda olan insanı dahada bunalıma iten bağımlı kişiliksin..ben eşime kahvaltılarda hazırladım dörtdörtlükte ev hanımıyım her yönden ama diğer konularımı okumamışsın galiba eşim problemli zaten,keyfi yerindeyse iyisin değilse gözünün üstünde kaşın var..
senden ricam lütfen kadın düşmanı olma ilerde kızın olursa onada bunları empoze etme yazık onun bari bir kişiliği olsun..
bu arkadaşla ilgili olan konuda kapansın bence o bunları düşünedursun,siz bana yol gösterin arkadaşlar
Mrb arkadaşlar,daha önce eşimle problemlerimizden bahsetmiştim ve eşim boşanmak istediğini söyledi 1 ay önce.Sorunlarımızdan dolayı eşim birkaçgün arkadaşında kaldı benim haberim yok tabi eve gelmemişti sonradan öğrendim bekar arkadaşında kalmış..
Benimle konuşmak istedi eve geldi bitirmek istediğini söyledi bende bu böyle olmaz sende bende değişelim,hatalarımız düzeltelim yoksa tabii böyle gitmez dedim.Oda hayır sende bende düzelmeyiz bitsin dedi şok oldum,çok kararlıydı..artık seninle ailem arasında kalmak istemiyorum ailemi silemem dedi..bende aileni tabiki silme ama araya bir çizgi koy dedim oda yok dedi kararlıyım ..sen bana kahvaltı hazırlamadın,çok dizi izliyosun vs.vs böyle saçma sebepler sıraladı..bende ona hatalarını söyledim kabul etmedi sen beni sevmedin benimle mutlu olmadın dedi bende seni çok seviyorum dedim ama çok netti ve karralıdı..bende elini tutup bak dedim gurur yapmayalım ben senide çocuğumuda çok seviyorum herkesin hassas dönemleri olur bunlar yüzünden hayatımızı mahvetmeyelim deedim ağlamay başladı ben günlerdir düşünüyorum senin için ölürüm ölürüm ama arada kalmaktan bıktım artık dedi ve bana süre ver dedi gitti..3 gün sonra aradım açmadı ertesi gün msj attı ben düşündüm bu evliliği yürütemiyeceğime karar verdim,bitsin dedi..ben çıldırdım yapma nolur nevar aramızda bunlar halledilir dedim oda bana atık seni istemiyorum sevmiyorum dedi,yeter artık hayatımı yaşayacağım avukata da verdim bitsin artık dedi yani msjlaştık tel.açmadı il dışındaydı sadece msjlara cvp yazıyordu..bende ona neden yapıyorsun bunları beni öldürüyorsun çocuğumuz ben mahvolduk ailem duydu ölüyorum ben nerdeysen gel konuşalım dedim kendimi toparlayınca geleceğim,ben seni çok sevdim kızımın senin fotoğrafına bakarak çok öldüm çok ağladım,günlerce kendime kahrettim ama bu evlilik olmaz eğer devam ederse ailem ve çevrem beni silecek,dönersem seni kazanacağım belki ama ailemi kaybedeceğim,ne istersen veririm ev,araba benim hiç birşeyde gözüm yok sen hep mutlu ol senin kötü olmana dayanamam diye mail atmış..
1 hafta sonra geldi ama eve değil annesinin evine konuştuk ikimizde ağladık yapamam dönemem artık huzur istiyorum arada kalmak değil,babamıda sildim kendime yani bir hayat kuracağım dedi,buarada babasıyla birlikte ticaret yapıyorlar ortak yani ve babası çok baskıcı,bencil,hakimiyeti elinde tutmak isteyen bir insan.Ben ve ailem eşimi tanıyamıyorduk aileminde baskısıyla psikolojisinin bozuk olduğunu düşünüp ona yardım etmek bu buhrandan kurtulmasını sağlamak amacıyla ona hergün çok sevdiğimi anlatmaya çalıştım ve ailesiylede konuştum ailesi gayet rahttı babası ben karışmam istesem yaparım aranızı ama istemiyorum dedi,annesinede yardım edin bize aramızda sadece iletişi kopukluğu var düzeltilir çocuğumuz var dedim oda çocuk önemli değil bak benim kızımda ,kardeşimde boşandı ne var yani alışır dedi yani onlardanda tek adım gelmedi..eşim çok kararlı ve benim neyapacağıma karar vermemi istedi bunun için bekliyormuş,bende ildışına taşınacağımı(küçük bir ilde yaşıyoruz)burda insanların dul kadın baskısını kaldıramayacağımı söyledim oda kabul etmedi burda ev veriyim,arabanıda veriyim,hesabınada aylık geçinebileceğin bir miktar para(1000tl)yatırayım ailende yanında olur sende çalışmaz çocuğunla ilgilenirsin rahat edersin dedi..bende asla dedim ildışına gideceğimi bana ufak bir iş kurmamda yardımcı olmasını,kzımla yeni bir hayat kuracağımı aileminde düzenini bozup arkamdan sürüklemeyeceğimi söyledim,çıldırdı kabul etmedi..bende bu konuda kararlıyım en başta çok üstüne gittim,şimdi birden elini bırakınca tökezledi..ve son olarakta bana çaresizce neolurdu ailemle iyi geçinseydin dedi..böyle işte ailesi için beni sildi,yuvasını yıktı okadar çabama rağmen ..ben neyapayım şimdi sabırlı olup döner diye bekleyimmi,gerçekten önüme bakıp hayatımımı kurayım
bende katılıyorum sıze .. seven ve arkasından ağlayan kadın moduna girmeyin ve kendınızden ödün vermeyin . tut evladının elini sarıl ona .. tamam sen yoluna ben yoluna de ve ömrün boyunca bi daha arkana bakma ( onu cok sevsen ozlesen bile)Hikayeyi okuyunca çok kötü oldum canım allah sana sabır versin gerçekten Ama şöylede düşünmelisin bu evliliğin yürümesi için elinden geleni yapmışşsın .Kocana kafasına koymuş zaten boşanmayı ne söylesen ne yapsan boş ama sonlara doğru okuduğumda anladımki eğer kararlı ve güçlü bir kaddın olarak ilerlersen sanırım sana ileride dahada yaklaşıcak gibi gözüküyor.Bütün kararları onun eline verme bence gidicem başka şehirde yaşıcam demişisin etekleri birden tutuşmuş bence öyle yapmalısın .Bu sorunlarınız biticek gibi durmuyor zaten kendine ve çocuğuna yeni bir yaşam kur kolay değil biliyorum ama hayat devam ediyor.