Adam ev veriyor, araba veriyor, nafaka veriyor.
Çocuğunun tüm imkanları sağlanıyor...
Tabi kendi aklınca....
kafam okadar karışıkki başka bir kadın olması ihtimali hep aklımda ama ispat edemiyorum,eşime sordum hayı yok öyle bişiy diyor ama tavırları sakin,ilerde görürsün olup olmadığını diyor..delireceğim ortada ne dönüyor,gerçekten benmi suçluyum,ailesi istemediği içinmi yoksa başka kadın olduğu içinmi yapıyor ama şu bir gerçekki eşimi tanıyamıyorum
çok doğru, dürüst davrandı ama bukadar olmasaydı keşke 1 ay içinde herşeyi bitirdi hemde bir anda,ne benim ailemle konuştu nede eve adım attı buarada ben hiç çirkinlemediğim için herşey bukadar sakin ilerliyor acaba diyorum bukadar sakin olmasammı içimde kalmasın sonrabence eşin dürüst ve düzgün davranmış çirkinleşmeden,helal olsun
kendi hayatına bakmalısın
sanki kadın suçlu gibi alttan al diyenler var hala, adam tabiki vicdanını parasıyla rahatlatmaya çalışıyo
bu adama vicdan azabı çektiren bişey var burayada yazıyorum
çok doğru, dürüst davrandı ama bukadar olmasaydı keşke 1 ay içinde herşeyi bitirdi hemde bir anda,ne benim ailemle konuştu nede eve adım attı buarada ben hiç çirkinlemediğim için herşey bukadar sakin ilerliyor acaba diyorum bukadar sakin olmasammı içimde kalmasın sonra
onceki konularinizi da okudum bence oyle bir adam icin hic kendinizi paralamayin. elmayra arkadasin yorumuna aynen katiliyorum.. maddi ne talebi varsa alin ve kendi hayatiniza bakin..
bu arada kac tane cocugunuz var.. bir onceki konunuzda oglum diyorsunuz , burdaysa kizim.. yanlislik oldu sanirim.
ailesi beni hiç kabullenemedi zaten,eşime akıl verdiğim onu yönlendirdiğim için çünkü eşimi kullanıyorlardı maddi olarak ailesinin işine gelmiyordu,bende şuan o yoldayım ama ne iş yapacağımı bilmiyorum lise mezunuyum garanti olması için bi işyeri açtırmak istiyorum ama onada yanşamadı hepsi çok olur dedi daha sonra detaylı tekrar konuşacağız sonrada hukuki işlemlere başlayalım dedi bende tmm bana süre ver kızımı alıştırayım düzenimi kurayım başlarız işlemlere dedim yanlışmı yapıyorum bilmiyorum çabukmu pes ettim yoksa beklesemmi ama karşıdan ek bir ışık yok adam gününü gün ediyor kendine yeni bir hayat kuruyor duyuyorum bunları...
buarada 1 tane kızım var yanlışlık olmuş diğer yazımda
doldurulmuş erkek modeli.....
çok üzüldüm durumuna...
aynı şeyleri yaşadım bende ama eşim beni tercih etti ailesini sildi....
madem bu kadar kararlı bişey diyemiyo ki insan...
sana hertürlü imkanıda vermeye çalışıyo tamamen koymuş kafasına belli....
nasıl bu kadar dolduruşa gelir bi baba...
yada nasıl bi aileki evlatlarının yuvasının yıkılmasını izliyorlar...
ailesi isterse yapar....
aileden sözü geçen başka kimse yokmu yakın olduğun eşinin dinleyeceği onunla konuşsan.....
anne babası girmiyo tamam ama amcası dayısı fln vardır bi lafı geçen ailede
hesabınada aylık geçinebileceğin bir miktar para(1000tl)yatırayım ailende yanında olur sende çalışmaz çocuğunla ilgilenirsin rahat edersin dedi
önceki konuda oğlum kelimesini 5-6 mesajda da kullanmışsın...hepsini yanlış yazma ihtimalin neredeyse sıfır...insan çocuklarının ismini karıştırır ama cinsiyetini zor...buna niya takıldığımı söyliyeyim hemen ;bizim bir akraba vardı,olmayan şeylere inanıyordu ,herkese olmuş gibi anlatıyordu...2 oğlu vardı ama biri kız biri erkek falan diyordu...hastalığının farkında değildi...sonra taşındılar ne yaptı bilmiyorum :26:
önceki konuda oğlum kelimesini 5-6 mesajda da kullanmışsın...hepsini yanlış yazma ihtimalin neredeyse sıfır...insan çocuklarının ismini karıştırır ama cinsiyetini zor...buna niya takıldığımı söyliyeyim hemen ;bizim bir akraba vardı,olmayan şeylere inanıyordu ,herkese olmuş gibi anlatıyordu...2 oğlu vardı ama biri kız biri erkek falan diyordu...hastalığının farkında değildi...sonra taşındılar ne yaptı bilmiyorum :26: