- 30 Aralık 2011
- 180
- 0
herife kahvalti hazirlamayip dizi izlersen olacagi bu iste!ne bekliyordun yeterince gorevlerini yerine getirmemissin
herife kahvalti hazirlamayip dizi izlersen olacagi bu iste!ne bekliyordun yeterince gorevlerini yerine getirmemissin
Sizin gibi kadınların olduğunu bilmek beni korkutuyor.
Bu yorumunuza istinaden yazmadım sadece bunları..
Daha önceki yorumlarınız etkili oldu.
Bu talihsiz yorumunuzu keşke biraz daha üsluplu yapsaydınız.
Kabalaşmadan....
düz kontak geldi .. allahım recep ivedikten daha ivedik bir kocan olur insallah amin
hanimlar bunlar benim fikirlerim herkes herkesin fikrine saygi duymak zorunda ben size diyorummuyum niye boyle yazdiniz soyle yaptiniz diye?ben boyle dusunuyorum boyle bir kadinim .
ozdn benim kocam var canim sen merak etmek yeri geliyor recep ivedik yeri geliyor brad pitt oluyor sen kendi kocani dusun baskalarinin kocasindan sana ne
o nasıl bir cümledir yaaa kadınmısınız siz????
kadın nedir eşinin kölesimi köpeğimi hizmetçisimi. ortada bir çocuk var 11 yıllık eşi şimdimi aklı başına gelmiş adamın. kahvaltı hazırlamıyo diye ayrılmak olurmuymuş yaa. sizin gibi kadınlara acıyorum. siz kocanızın ağzına bakmaya devam edinnn
o nasıl bir cümledir yaaa kadınmısınız siz????
kadın nedir eşinin kölesimi köpeğimi hizmetçisimi. ortada bir çocuk var 11 yıllık eşi şimdimi aklı başına gelmiş adamın. kahvaltı hazırlamıyo diye ayrılmak olurmuymuş yaa. sizin gibi kadınlara acıyorum. siz kocanızın ağzına bakmaya devam edinnn
bak canim inansanda inanmasanda ben bir kadinim bunu nasil ispatlarim burada bilmiyorum. ama herkes farkli dusunuyorum diye kadin oldugumdan niye suphe ediliyor anlamiyorum. benim gibi dusunen kadinlarda var bu dunyada. siz inansanizda inanmasanizda var.ben kadin esinin hizmetcisi yada kopegi felan demedim hasa asla esler birbirinin aynasidir birbirini tamamlar. hanim evde hanimligini bilecekki kocada kocaligini bilsin. yuvayi disi kus yapar demis atalarimiz herifi yonetmesini bileceksinki evin prensesi kralicesi olasin.konu sadece kahvaltida degildir belki anlatmadigi ama kocasinin hoslanmadigi neler var kimbilir. ama kahvalti siteminin altinda evde tam hanimligini yapmadigini anlatmaya calismis kocasi.
yapma lütfen...
hepimiz yaparız bunları eşimiz için ama görev olarak bakılmazki buna...
eşlerimizde yapar bizim için....
bu bi ayrılma sebebimi....
olsa olsa bahane olur bundan...
o zaman evleneceklerine hizmetçi tutsunlar...
bunu bu şekilde söylemeniz çok ayıp..
şuanda zaten kötü durumda konu sahibi bide böyle suçluyorsun...
fikir söylemeninde bi adabı var....
bu zihniyette bu devirde bi kadın valla hayret
yalnız bişey dikkatimi çekti diğer konunuzda oğlum yazmışsınız hemde kaç sefer, burda ise kızım. Nedenini çözemedim?? hem kızınız hem oğlunuz mu var anlayamadım da???
hmmm hanımlık görevini yapmayan kadınlar sözüm sizeee kocalarınız hepinizi boşasın en işe yararsınız ki sizzzzzzzz
olay bumudur? yazıkkkk
hişşşşt SUPPPER WOMEN ...bak ne diycem sana ..ben kahvaltı hazırlamıyorum eşime sabah 11 e kadar yatıyorum kızımla....ama yinede kocam bana çooook aşık bende onaaa veee evde prenses kraliçe gibi hissettiriyor kendimi..
sen ne kaba şeysin herif falan ıyyyyyyyyyyyy....ayrıca felan değil ııııııııınş ....falan tamammı
ne mutlu size eminim oyledir:)