ölüyorum 1 aydır ölüyorum

javelin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
406
4
Mrb arkadaşlar,daha önce eşimle problemlerimizden bahsetmiştim ve eşim boşanmak istediğini söyledi 1 ay önce.Sorunlarımızdan dolayı eşim birkaçgün arkadaşında kaldı benim haberim yok tabi eve gelmemişti sonradan öğrendim bekar arkadaşında kalmış..

Benimle konuşmak istedi eve geldi bitirmek istediğini söyledi bende bu böyle olmaz sende bende değişelim,hatalarımız düzeltelim yoksa tabii böyle gitmez dedim.Oda hayır sende bende düzelmeyiz bitsin dedi şok oldum,çok kararlıydı..artık seninle ailem arasında kalmak istemiyorum ailemi silemem dedi..bende aileni tabiki silme ama araya bir çizgi koy dedim oda yok dedi kararlıyım ..sen bana kahvaltı hazırlamadın,çok dizi izliyosun vs.vs böyle saçma sebepler sıraladı..bende ona hatalarını söyledim kabul etmedi sen beni sevmedin benimle mutlu olmadın dedi bende seni çok seviyorum dedim ama çok netti ve karralıdı..bende elini tutup bak dedim gurur yapmayalım ben senide çocuğumuda çok seviyorum herkesin hassas dönemleri olur bunlar yüzünden hayatımızı mahvetmeyelim deedim ağlamay başladı ben günlerdir düşünüyorum senin için ölürüm ölürüm ama arada kalmaktan bıktım artık dedi ve bana süre ver dedi gitti..3 gün sonra aradım açmadı ertesi gün msj attı ben düşündüm bu evliliği yürütemiyeceğime karar verdim,bitsin dedi..ben çıldırdım yapma nolur nevar aramızda bunlar halledilir dedim oda bana atık seni istemiyorum sevmiyorum dedi,yeter artık hayatımı yaşayacağım avukata da verdim bitsin artık dedi yani msjlaştık tel.açmadı il dışındaydı sadece msjlara cvp yazıyordu..bende ona neden yapıyorsun bunları beni öldürüyorsun çocuğumuz ben mahvolduk ailem duydu ölüyorum ben nerdeysen gel konuşalım dedim kendimi toparlayınca geleceğim,ben seni çok sevdim kızımın senin fotoğrafına bakarak çok öldüm çok ağladım,günlerce kendime kahrettim ama bu evlilik olmaz eğer devam ederse ailem ve çevrem beni silecek,dönersem seni kazanacağım belki ama ailemi kaybedeceğim,ne istersen veririm ev,araba benim hiç birşeyde gözüm yok sen hep mutlu ol senin kötü olmana dayanamam diye mail atmış..
1 hafta sonra geldi ama eve değil annesinin evine konuştuk ikimizde ağladık yapamam dönemem artık huzur istiyorum arada kalmak değil,babamıda sildim kendime yani bir hayat kuracağım dedi,buarada babasıyla birlikte ticaret yapıyorlar ortak yani ve babası çok baskıcı,bencil,hakimiyeti elinde tutmak isteyen bir insan.Ben ve ailem eşimi tanıyamıyorduk aileminde baskısıyla psikolojisinin bozuk olduğunu düşünüp ona yardım etmek bu buhrandan kurtulmasını sağlamak amacıyla ona hergün çok sevdiğimi anlatmaya çalıştım ve ailesiylede konuştum ailesi gayet rahttı babası ben karışmam istesem yaparım aranızı ama istemiyorum dedi,annesinede yardım edin bize aramızda sadece iletişi kopukluğu var düzeltilir çocuğumuz var dedim oda çocuk önemli değil bak benim kızımda ,kardeşimde boşandı ne var yani alışır dedi yani onlardanda tek adım gelmedi..eşim çok kararlı ve benim neyapacağıma karar vermemi istedi bunun için bekliyormuş,bende ildışına taşınacağımı(küçük bir ilde yaşıyoruz)burda insanların dul kadın baskısını kaldıramayacağımı söyledim oda kabul etmedi burda ev veriyim,arabanıda veriyim,hesabınada aylık geçinebileceğin bir miktar para(1000tl)yatırayım ailende yanında olur sende çalışmaz çocuğunla ilgilenirsin rahat edersin dedi..bende asla dedim ildışına gideceğimi bana ufak bir iş kurmamda yardımcı olmasını,kzımla yeni bir hayat kuracağımı aileminde düzenini bozup arkamdan sürüklemeyeceğimi söyledim,çıldırdı kabul etmedi..bende bu konuda kararlıyım en başta çok üstüne gittim,şimdi birden elini bırakınca tökezledi..ve son olarakta bana çaresizce neolurdu ailemle iyi geçinseydin dedi..böyle işte ailesi için beni sildi,yuvasını yıktı okadar çabama rağmen ..ben neyapayım şimdi sabırlı olup döner diye bekleyimmi,gerçekten önüme bakıp hayatımımı kurayım

eşinin birbiriyle çelişen sözleri var, seni sevmiyorum istemiyorum mu bahane, yoksa artık hayatımı yaşıyacağım mı?
her halükarda bu işin altından başka bişey çıkacak yazarsın buraya

durumuna çok üzüldüm canım Allah yardımcın olsun sen eşinin huyunu az çok biliyorsundur ben böyle bir durumda bile yuvanı yıkman taraftarı değilim geri dönmesi için en ufak bir umut bile varsa bekle sakın pes etme bende evli bir bayan olarak ne olursa olsun hele birde ortada çocuk varsa kesinlikle vazgeçmem

İNsan cocuğundan vazgecebilirmi madem babasınıda silmiş hayatından birde neden sizi silmek istiyor ... aklıma 3. kişi geliyor

Canım öncelikle çok üzüldüm geçmiş olsun ama bizi yaratan rabbimizden başka kimimiz var yalvar dua et o kendisine dua edeni boş göndermez güçlü ol dik dur ailenn tutumu çok yanlış ama belki san ders vermek istiyorlardır... Ben yerinde olsam ne yaparım biliyor musun yok mu şehir dışında akraban felan kapat telefonunu kızınıda al git kimsede yerini sölemesin biraz kafanı dinle düşün kendini dinle ayrılmak en kolayı nasıl olsa olucak ama bence bunu yaparsan eşin bu kaybetme korkusuyla kendine gelir diye ümit ediyorum....

Dediği gibi aşkınızdan ölecek kadar sevseydi ailesini bahane ederek sizden ayrılmazdı. Babasını sildiğini söyleyen adam ailemi kaybederim devam edersem demezdi.
Evliliği bitirmiş kafasında. Çok zor olacak sizin için ama kabullenmeye çalışın.

Ailesine düşkün ve kendine yeni bir aile kuramamış erkek modeli. Bir de yavrunuz var. Siz elinizden geleni yapmışsınız, sizi (kızınızı ve sizi) yüzüstü bırakıp annesinin şefkatli kollarına bırakan bir adamı beklemeyin, yepyeni bir hayat kurun kendinize, evi de arabayı da alın. Size cocuğunuzla yeni bir hayat kurmanıza fayda sağlayacak bütün maddi imkanları değerlendirin, eşiniz sırtınızda bir kambur olacak, atın ve devam edin yolunuza....

sana katılıyorum adam kendiyle çelişiyo, bence başka biri var aileside bunu biliyo, aile zaten konu sahibini sevmiyolar anladığım kadarıyla o yüzden boşanmaları onlarında işine geliyo durum bu, arada kalmak istemeyen adam kalmaz herkese nasıl davranacağını bilir

bu arada daha önceki açtığın konularıda okudum böyle büyük sorunlarla karşılaştığını bilmiyordum sen evliliğin boyunca bu sorunları hep yaşamışsın ama şunun farkına vardım eşin gerçekten senden ayrılmak istiyor bırak herşey istediği gibi olsun sende gururunu incitme hiçbirşelkilde dönme ona bir an önce sende kendi yolunu çizmiş olursun bir hayat kurarsın kendine.çok üzme kendini hayat o kadar kısaki hiç birşeye değmez.

kızlar evlilik bi yuva söz konusu ne olur dikkatli yorum yapalım... Ama canım erkekler böyle bunalımlara giriyor.. Bi arkadaşımda eşinden ayrılacaktı bitmişti her şey kız tamam ayrılalım dedi ortadan bi kayboldu çocuk meraktan öldü her yerde kızı aradı bulamadı ve kendine geldi.. çok şükür şimdi iyiler...

Bencede beklemelisin.Obur turlü hayatının her donemınde karsına cıkacak sorunlar olacak.En önemliside cocuk bence burada ona bunu yasatmamalısınız.Onu düşünmelisiniz.Alttan almalı eşin için ailesi ile iyi gecinmelisin.Benim de durum tam tersi benim ailem eşime çektirip duruyor....Eşim sağolsun alttan alıyor

arkadaşlar boşan demek çözüm değil. konu sahibi arkadaş eşini çok seviyor anladığım kadarıyla. seven bir insana hele ki çocuğu da varken evet kabul et boşan demek ne kadar doğru bilemiyorum. seven kişinin gururu da olmaz. Allah'ım sana yardım etsin arkadaşım. Çok zor bir durum. İnşallah eşin kendine gelir , en azından seni seviyorsa bunu yapmalı. Eşinde hala bir ışık kendinde de dayanabilme gücü görüyorsan pes etme derim.

adam kızını eşini bırakıp gidiyor istemiyorum diyor hem seviyorum diyor hem olmaz diyor hem ailem yada sen diyor ailesi seciyor üstelik nedense ailesinin reisi babasınıda siliyor .............burada bir yuva söz konusu değil .. evlilik bitmiş adam boşanmaya kararlı ... adam dengesiz zamanında konu sahibinin kafasına yol ortasında üstelik kardeşinin yanında araba anahtarı atan dengesiz insanın teki kimse kusura bakmasın ben sabret kocan düzelir demem diyemem ...

Evliliğin ne demek olduğunu gayet iyi biliyorum. Dikkatli yorumlar da yaparım.
Konusahibinin tüm yalvarmalarına karşın boşanmakta kararlı olan bir adam.
Çelişkili konuşan, gittiği yeri haber vermeyen, boşanırken çocuğunu düşünmeyen, sadece maddi olarak yapacaklarını söyleyerek vicdanını rahatlatmak isteyen bir adam.
Konusahibi yuvasını kurtarmak için birsürü seçenek sunmuş. Elinden geleni yapmış.
Ben kabullenmeye çalışın dedim. Haa inşallah dediğiniz gibi olur adam döner, ayrıca sevinir.
Şu durumda boş umut mu vermeliydim.
durum o kadar basit değil.

akrabam var ama bu halde kimin yanına gitsem boşlukta olacağım hem bukadar kararlı bir insanda birşey değiştirmez iki gün merak eder okadar..şimdei annesinde kalıyor kızkardeşleride başka ildeydi hemen onlarda geldi adam gününü gün ediyor ailesi bir kere bile aramadı..kızını alıyor,ailesine götürüyor kzıyla ilgileniyor ve birde babası demişki okız çok akıllı herişimize karışıyo boşa onu tüm servetimi sana veriyim demiş bişekilde duydum bunu..yani çıkmazdayımki nasıl

bence eşin dürüst ve düzgün davranmış çirkinleşmeden,helal olsun
kendi hayatına bakmalısın

arkadaşlar çocuk sadece kadınınmıda sadece kadına alttan al vs diyosunuz, yok dayan yok sabret adam istemiyorum demiş yaa kocasını seviyo diye küçülmesimi lazım bi kadının, aşk herşeyi affedermi diye sorasım geldi

Adam ev veriyor, araba veriyor, nafaka veriyor.
Çocuğunun tüm imkanları sağlanıyor...
Tabi kendi aklınca....

İNsan cocuğundan vazgecebilirmi madem babasınıda silmiş hayatından birde neden sizi silmek istiyor ... aklıma 3. kişi geliyor

kafam okadar karışıkki başka bir kadın olması ihtimali hep aklımda ama ispat edemiyorum,eşime sordum hayı yok öyle bişiy diyor ama tavırları sakin,ilerde görürsün olup olmadığını diyor..delireceğim ortada ne dönüyor,gerçekten benmi suçluyum,ailesi istemediği içinmi yoksa başka kadın olduğu içinmi yapıyor ama şu bir gerçekki eşimi tanıyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…