ölüyorum 1 aydır ölüyorum

cok uzuldum canim durumuna arkadaslar bi bayan olbabilir demişler senden ayrildidiyelim o bayanin ii olacgine malum gelen gideni aratir derler sen evliliğni bozmk istemiyorsun cok kararliysa al hersyini sozunde dursun sen biraz uzaklas ondan blki ii gelir belki

senin konunada biraz gözattım üzüldüm ama senin için en hayırlısı budur emin ol,bende kendim için en hayırlısını diliyorum...benim eşim çocuğuyla ilgileniyor,maddi olarak hala yardımda bulunuyor ama evine gelmiyor ve kararlı,beni bekliyor bir düzen kurmamı sen nezaman aç dersen açarım davayı diyor bende bir umut acaba aklı başına gelirde dönermi diyorum,herşeyi kesip atamıyorum.diğer taraftanda kendime bir hayat kurmak istiyorum,ildışına taşınıp yeni bir iş kurmak,evimi almak baştan başlamak istiyorum kızımla hayatıma...bilinmezlikler içinde dönüp duruyorum..oofffffffffffffffff
sen neyaptın, sonuçlandımı..nafakanı alabildinmi..şimdi neler yapıyorsun..adam hala çocuğuyla ilgilenmiyormu???

yok cnm sonuçlanmadı nafaka bağlandı ama hala alamıyorum yok cnm hala ilgilendiği falan yok aynı düzende gidiyo işte bende dershaneye başladım üniversite sınavına hazırlanıyorum böle sürüp gidiyo işte sana tavsiyem gitme evinden madem o evi terke ettti bidaha gelmesin sen evinde kal cnm gelsede gelmesede gitme

tum sayfaları okumadım kusura bkama arkadasım ama adam hakkaten boşanmak ıstıyor bence. bence hayatında baska bı kadın var ve babası ve dıgerlerıde bunu bılıyor kesin. belkide babasına bu yuzden resti cekti bilemicem...
aklıma dırek bunlar geldı.. bıkac arkadas da yazmıs zaten.
sana ne verıosa al ondan. sonrada ne yapmak ıstıosan yap. il dsına mı cıkıcaksın. sat evı arabayı. ondan da paranı al. mahkemede zaten ıyı bı nafaka baglatmaya calışırsın. eşşek gibi odesın. ne demek yaa dizi izliosun, bana kahvaltı hazırlamıosun. ohaaa yani.. bende cogu zaman hazırlayamıorum eşime. bu yuzden kimse kimseden ayrılmaz. herıfın baska karın agrıları var.
eger hayatında baska brı yoksa da sadece anasının gazına geldıyse ve ayrılmaya karar verdıyse defolsun gıtsın. senı sevdıgını falan yalandır ozaman. anası hazırlasın kahvaltısını. ya sabır..
bence ıyı bı tazmınat al, maddı manevı ne alınıosa... ıyıde bı nafaka baglat... görsün nasıl oluomus... asla bekleme onu. o adamdan hıc bı durumda hayır gelmez

Bu halimde güldürdün beni...

Çok istediğim halde gerçekleşmeyen bir hayal olarak kaldı içimde biri.Çünkü annesini ve babasını dinliyordu hep. Sonra baktım ki tüm erkekler aynı şeyi yapıyor. Modern olanlar farklı şekilde, geleneksel olanlar daha belirgin biçimde. Sonra da diyorlar ki kaynanayı neden düşman belliyorsunuz? E ana baba b,rey olmasına izin vermiyor ki oğulcuklarının. Bu adamlar eş olsalar ne olurr baba olsalar ne! Bence ondan önce kurtulmaya bakın bu değerli şahsiyetin kendisinden. özgürlüğünüze kavuştuğunuzda hepsi bitecek.

Son derece doğru bir tespit

böyle konuları okuduğumda nişanlımdan da soğuyorum tüm erkeklerin gerizekalı olduğunu falan düşünüyorum elimde değil..
Yaşadıklarınıza çok üzüldüm ana kuzusu erkeklerden oldum olası nefret ettim. Katlanılması en zor erkek tipidir bence..
Yahu evlenmişsin çocuğun bile olmuş senin ailen artık değişti. Ananın yeri ayrı bile demiyorum bunu herkes söyler eşler bir adım önde olur sen bu insanı hayat arkadaşın yapmışsın ya!
Tavsiyem bu gereksiz tipten ve gereksiz aileden kurtulmaya bakın. Kendinize çocuğunuzla yeni bir hayat kurun ve arkadaşların dediği gibi siz o evden çıkmayın verdiği herşeyi alın herşeyi gururlu olayım diye boşanma kolaylığı yaşatmayın sakın. Bir genç kızın hayatını çalıp bir evladı babasız bırakmak öyle basit değil Allah yardımcınız olsun...

yok yanlış düşünmüyorsun.sonuna kadarda haklısın.

boşanıp kaynanla kayınbabanı sevindirme bence.. biraz mücadele et.
iyi doldurmuşlar..
Allah yardımcın olsun. hakkında hayırlısı olsun

Lanet olsun yaa böyle ailelere insan nasıl evladının boşanmasını ister teşvik eder üstelik birde çocuk var oratada inan çok üzüldüm yaa hiç bu insanların Allah korkusu yokmu Eşine gelince bence aile falan bahane ailemle geçinemedin diye insan karısını çocuğunu bırakırmı insan evladının hatırı için kan kussa idare eder madem bu sorunlar hep vardı çocuk olunca mı aklına geldi yada baştan ailesi seni istemiyordu da neden evlendi! Lütfen tatlım seni bu kadar üzen insanlardan uzak dur seni istemeyeni sen asla bekleme nedir bu yani yazık günah değilmi sana o eşin olacak dengesiz adam illaki bir gün pişman olacak anne babanın yeri ayrı eşin çocuğun yeri çok ayrı tercih yapmak ne demek ! bu tercihi sunan insanlarda normal değil ve bu tercihi yapan eşinde öle ... sen bundan sonraki hayatına bak hiç üzülme boşanma davasını o açsın herşeyle o uğraşsın hiç bir masrafa ortak olma tüm maddi imkanlarından faydalan ev araba iş para ne veriyorsa konuş anlaş gurur yapıp kabul etmemezlik yapma sakın boşanman sonuçlana kadar evinde otur evi arabayı üstüne yapsın paranıda bankaya yatırsın sonra ne yapmak istiyorsan yap boşandıktan sonra hiç bir şekilde sana karışmaya hakkı yok istediği kadar sorun çıkarsın sen istedin böyle olmasını dersin ama boşanmadan başka şehire gideceğim diye konuşma işi inadı bindirip seni madur etmesin umarım bundan sonra evladın ve senin için herşey güzel olur Allah yardımcın olsun tatlım

bana eşin seni seviyo, ama ailesi tarafından baya bi doldurulmuş gibi geldi
keşke bi fırsatınız olsa da birlikte herkesten uzaklara gidip 1 hafta sadece kendinize ait bi dünyada yaşasanız
sadece ikinizin olduğu
telefonları, tüm iletişimleri kapayıp
o zaman bence eşin sadece sen olduğun için arada kalma durumu yaşamıcak ve huzuru bulucak
hem belki kafasına dank eder napıyorum ben yaa diye
eşinden böyle bi şans istesen? :26:
böyle bekar arkadaşında kaldıkça daha çok uzaklaşır senden

Bu arada eşin kaç yaşında kaç yıllık evlisin ve kaç tane çocuğun var Javelin ? diğer konularınıda göz attım birisinde bi tane oğlum var yazmışsın diğerinde bir kızım var yazmışsın profilinde çocuğum yok yazıyor ?

Son düzenleme:

evet benimde dikktimi cektibir konusa 10 yıllık diğer konuda 13 yıllık evli olduğunu yazmıssın :26:

bence bişeyler hiçbir zaman eskisi gibi olmucak adam her zaman ailesi ve senin aranda kalıcak. boşanmadan evini arabanı üstüne yap öyle boşan sonrada çocuğunla yoluna bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…