- 14 Şubat 2011
- 3.451
- 11
Evet adamın hayatında başka bir kadın var: ANNESİ!
çok zor ve çok kötü bi durum ya okurken ne dicemi bilemedim bende eşimden ayrılıyorum benimde 1.5 yaşında oğlum var cnm ayrılığın acısı tabiki çok zor atlatması sanırım epeyce uzun sürüyo tabi bu kadınlar için geçerli bence erkekler bu kadar duyarlı deil malesef eşine gelince ben bi kadın olucağı ihtimaline varamadım kendi eşimden biliyorum bizde aileler yüzünden ayrılıyoruz eşim ailesiyle benim aramda kaldığı için ailesi beni istemediği için ayrılıyoruz erkekler nedense bu konuda orrtayı bulamıyolar ve sonuç aileyi seçiyolar arada bi çocuğu bile olsa keşke görünmez olabilme imkanımız olsada gitsek görsek allah bilir ailesi neler diodur nasıl dolduruyodur eşini eminim senden dahada soğutmak için neler sölüyolardır bu şartlardada eşinin dönmesi çok zor cnm tıpkı benimki gibi o yüzden yoluna bak cnm bundan sonra çocuğunu düşün bak ben bi süre kendimi eve kapadım psikoloklara gittim hastahanelik oldum ama baktım hayat böle gitmiyo çocuğuma zarar veriyorum böle yaparak şöle bi durdum ve hayatıma yeni bir yön vermeye karar verdim şimdi okuyorum çocuğumu daha iyi yetiştirebilmek için onu kimseye muhtaç etmeden güzel bi hayat sunabilmek için sende artık bırak o adamı düşünmeyi çocuğunu düşün lütfen sen elinden geleni yapmışsın bende yaptım ama olmuyo babaları istedi böle olmasını ilerde hem allaha hemde çocuklarına hesap vericek onlar cnm sen kendini üzme lütfen allah yardımcın olsun
senin konunada biraz gözattım üzüldüm ama senin için en hayırlısı budur emin ol,bende kendim için en hayırlısını diliyorum...benim eşim çocuğuyla ilgileniyor,maddi olarak hala yardımda bulunuyor ama evine gelmiyor ve kararlı,beni bekliyor bir düzen kurmamı sen nezaman aç dersen açarım davayı diyor bende bir umut acaba aklı başına gelirde dönermi diyorum,herşeyi kesip atamıyorum.diğer taraftanda kendime bir hayat kurmak istiyorum,ildışına taşınıp yeni bir iş kurmak,evimi almak baştan başlamak istiyorum kızımla hayatıma...bilinmezlikler içinde dönüp duruyorum..oofffffffffffffffff
sen neyaptın, sonuçlandımı..nafakanı alabildinmi..şimdi neler yapıyorsun..adam hala çocuğuyla ilgilenmiyormu???
Evet adamın hayatında başka bir kadın var: ANNESİ!
Bu halimde güldürdün beni...
Son derece doğru bir tespit
bende yeryüzünde sadece bunlar var sanıyordum bukadar acımasız,para,pul mal mülk yüzünden yuvamı bozmak istiyorlar eğer oğluyla benim aramda bişiy olsaydı sadece enazından birkere ararlardı yada gelirlerdi,kendileride işin içindeki adım atmıyorlar ..benmi yanlış düşünüyorum acaba
Bu arada eşin kaç yaşında kaç yıllık evlisin ve kaç tane çocuğun var Javelin ? diğer konularınıda göz attım birisinde bi tane oğlum var yazmışsın diğerinde bir kızım var yazmışsın ?
Bu arada eşin kaç yaşında kaç yıllık evlisin ve kaç tane çocuğun var Javelin ? diğer konularınıda göz attım birisinde bi tane oğlum var yazmışsın diğerinde bir kızım var yazmışsın profilinde çocuğum yok yazıyor ?[/QUOTE
11 yıllık evliyim,bir kızım var..daha önceki sayfalarda yaptım neden o şekilde yazdığımın açıklamasını..