- Konu Sahibi doruk14092011
-
Arkadaşlar buradaki kullanıcı isimlerimizi kullanarak herkes bir önceki arkadaşına dua etsinmi belki birbirimize yaptığımız dua daha makbuldür.Hepimiz bu acıyı yaşadık.Rabbim yardım etsin.Ben ilk dua yı başlatayımmı...
Allah'ım hep bahar olsa arkadaşımıza yardım et.Onun sıkıntılarını hayırlısıyla gider.Amin
sağol canım içim yanıyo çok o doktor anlamadı kesin önemsemedi ama öbür dünyada hesaplaşcaz onunla hakkımı helal etmiyorum benimde korunma sürem var 6 ay sezeryan olduğum için 1 ay sonra 3 ay bitcek bırakıcam doktorla konuşucam bakalım ne deyecek benimde çok hatam var çok günahım çok nasıl anlamadım yavrumu hareketlerini nasıl anlamadım şimdi hamile kalınca çok aşırı dikkat e dicez ama bu sefer melek oğluma haksızlık yapacakmışım gibi geliyor koruyamadım onu oğlumu içim nasıl yanıyo nasıl bi bilsenizBasin. Sagolsun arkadasim soylenenler bos bende kaybettim melegimi 10 .haftadaydim daha ama buyuk kucuk farketmez giden melekler orda bulusacak bende cok istedim melegimi simdide bitane kardes istiyorum ona ama korunma suresindeyiz ins isteyen tum herkezin kucaklari dolarrrr
güzel Aslıcım günler günleri kovaladıkça daha mantıklı düşünüp konuşuyorsun.senin adına seviniyor ve dua ediyorum canım..inşallah Allah en uygun zamanda göbişini dolduracak ve sen sağlıkla yavrukuşuna kavuşacaksın..
sağol canım içim yanıyo çok o doktor anlamadı kesin önemsemedi ama öbür dünyada hesaplaşcaz onunla hakkımı helal etmiyorum benimde korunma sürem var 6 ay sezeryan olduğum için 1 ay sonra 3 ay bitcek bırakıcam doktorla konuşucam bakalım ne deyecek benimde çok hatam var çok günahım çok nasıl anlamadım yavrumu hareketlerini nasıl anlamadım şimdi hamile kalınca çok aşırı dikkat e dicez ama bu sefer melek oğluma haksızlık yapacakmışım gibi geliyor koruyamadım onu oğlumu içim nasıl yanıyo nasıl bi bilseniz
halamın kızı doğum yapmış kocası aradıçok kötü oldum...............
canım okudum yazını sağol şimdi hastanedeler kimbilir nasıl mutlular sevindim onlar adına çok benim hastanede olduğum gün geldi aklıma bomboş odaydı kimbilir nasıl ağlıyodur odada bizim odamız sessizdi çok...........ya olmazsa bidaha ev eşya dolu tekrarlarsa çok zor tam toparlanıyorum derkenkotu olma anim bizimde bebeklerimiz gelicek insallah
bizde saglikla dogum yapip koklayacagiz onlari.
Allaha siginip sabretmemiz lazim. beklme suremiz gecince hemen hamile kalicaz ins.
melek doruğun güzel ve akıllı annesi, Allahım sana yardım edecek, edecek, edecek. etmiştir de. ve sen bunun farkındasındır. dediğin gibi, bak olaylara artık eskisi gibi de bakmıyormuşsun. işte kazancı yakalamışsın. yaşasın:)
çnk bizler biliyoruz ki derdimiz bizim asıl dermanımız. bilmediğimiz unuttuğumuz bir zamanda da buradan herhangi bir arkadaşımız öyle güzel fade ediyor ve hatırlatıyor ki, hemen toparlanıyoruz.
bebeklerimiz zaten iyi. kendi adıma bencilliğimden dertlendiğimi düşünüyorum bn. bebeklerim melek olmuş cennete misler gibii bn üzülüyorum. neden? sevemedim, öpüp koklayamadım diye. al işte bncillik. ki üstelik sadece kendileri melek olmakla kalmadı, olayımıza bakış şeklimiz ve hayatı yaşayışımızla her müslümanın hedefi olan Allah rızası ve cenneti de kazandıracaklar bize. innnnnnnşallah.
öpüyorum seni, yine yazarım inşallah:)
melek doruğun güzel ve akıllı annesi, Allahım sana yardım edecek, edecek, edecek. etmiştir de. ve sen bunun farkındasındır. dediğin gibi, bak olaylara artık eskisi gibi de bakmıyormuşsun. işte kazancı yakalamışsın. yaşasın:)
çnk bizler biliyoruz ki derdimiz bizim asıl dermanımız. bilmediğimiz unuttuğumuz bir zamanda da buradan herhangi bir arkadaşımız öyle güzel fade ediyor ve hatırlatıyor ki, hemen toparlanıyoruz.
bebeklerimiz zaten iyi. kendi adıma bencilliğimden dertlendiğimi düşünüyorum bn. bebeklerim melek olmuş cennete misler gibii bn üzülüyorum. neden? sevemedim, öpüp koklayamadım diye. al işte bncillik. ki üstelik sadece kendileri melek olmakla kalmadı, olayımıza bakış şeklimiz ve hayatı yaşayışımızla her müslümanın hedefi olan Allah rızası ve cenneti de kazandıracaklar bize. innnnnnnşallah.
öpüyorum seni, yine yazarım inşallah:)
sen söyleyince ilk kez bu durumu farkettim. evet, iki kardeş onlar orada. gözyaşlarına boğan tek bir cümle. ağlama modunda değildim ama nasıl da hazırmışım. bu düşünceyle hiç bakmamıştım olayıma.canim ne guzel yazmissin insanin icine su serpiyorsun valla
onlar cennete simdi iki kardes .
canim ne guzel yazmissin insanin icine su serpiyorsun valla
onlar cennete simdi iki kardes .
canim amniyotez mi yaptidin? bu yuk normal kayiptan 2 kez daha zor oluyor benim ilk kaybimdada ben karar verdim.Rabbim bol sabır versin inş. bi dahah böyle acı yaşamazsın.Bende oğlumu 22.12.2010 da kaypettim o henüz 16 haftalıkken ondan vazgeçtim ona bakamammaktan korktum çünkü sakat olcağını söyledir.
çok üzüldüm ağladım hala üzülüyoum ağlıyorum ama inan her şerde bi hayır vardır.Rabbim hepmizden daha merhamnetli her şeyi biliyor duyuyor inş. dahah sağlıklı hayırlı evlatlar verir sana, bizde ikinciyi istiyoruz artık inş. olur dua et
Sakin aglama canim olabilecek en guzel yerdeler onlar.sen söyleyince ilk kez bu durumu farkettim. evet, iki kardeş onlar orada. gözyaşlarına boğan tek bir cümle. ağlama modunda değildim ama nasıl da hazırmışım. bu düşünceyle hiç bakmamıştım olayıma.
onlar, ciğerparelerim umutlarım hayallerim planlarım, öpüp koklamalara doyamadığım özenip bezendiklerim iki kardeş olarak melek şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?