canım inan çok üzüldüm rabbim birdaha yaşatmasın böyle şeyler.bende bebeğimi 08.02.2012 tarıhinde kaybettim 10+3 haftalık olacakti ki taki idrar yanmasından dolayı dr g,itiğimde kalp atışlarını duymadığımızda öğrendim 8+3 haftalıkken ölmüş.çok acı bişey hala daha o hastanede yaşadıklarım dün gibi.çok acı ve kötü bişey.aynı bende senin gibi düşünüyorum onu unutmak istemıyorum herkes unutmam için bişeyler deniyor ama ben unutmak istemıyorum.hastanede alınırken bileğime takılan o bilekliği hiç kaybetmecegim ve bileğimde yaşıyorum hala.onu unuttuğumu düşünür üzülür.hala aklıma geldikçe üzülüyor ağlıyorum.senin yazdıklarını okudum daha bir hüzünlendim.ve acını seninle birelikte paylaştım .oğluşun hiç bir zaman seni bıramayacak emin ol sana şefaat edecek.rabbim daha sağlıklı eli ayagı tutan bebekler kucagımıza almayı nasip etsin.isyankar olmamak lazım.herşeyin bir sebebi bir nedeni var biliyorum ve buna inanıyorum.eminimki senin bu yazmış oldugun yazıyı okumamda bile vardır bişey.allahıma emanet ol.arkadaşım.