ölüm bi kader mi ..14092011.doruğumu kaybettim....

merhabalar..yazdıklarınızı ve linkinizi okudum çoook çok geçmişler olsun maşallah çok güçlü durmuşsunuz.Rabbim dert veriyor ama dermanını da veriyor kurban olduğum.insan yaşamadan bilemiyor.umarım yavrunuz şu an daha iyidir.heralde okula başlamıştır.Allah güzel günlerini göstersin.annenizin yaşadıkları da çok enteresan.heralde o yaşlı dede Hızır aleyhisselamdı.ama kaderde olmayınca olmuyor.demekki erkek evlat annenize hayırlı değilmiş.ama kaynanaya çok kızdım yazık bu kadar cahilce düşünce olur mu yahu.sanki kadının suçu.ayrıca erkek evlat daha hayırlı diye düşünen insanlara sinir olurum.evladın kızı erkeği olmaz.Allah sağlıklı ve hayırlı evlat versin.böyle dua etmek lazım.

minnak kuşum ne yapıyodur acaba oğluşum:)

ohhh minnak kuşun şimdi cennetin bahçelerinde şen şakrak koşturup oynuyor.kendi gibi arkadaşlarıyla üzerlerinde tasviri imkansız güzellikteki cennet elbiseleri,üzüntü yok,üşümek yok,hastalık yok..orada sadece mutluluk var...

aynen bizde eşimle konuşuyoduk şimdi aynılarını söylüyorduk :)) bak bazı zamanda gülüyorum artık

çok özledim kızlar oğlumu napıcam çok özledim yüzünü bile görmedim yuvanın, şımarık oğlumu kimsenin yanında aağlamıyorum üzülmesinler diye yalnız hep ağlıyorum

çok özledim kızlar oğlumu napıcam çok özledim yüzünü bile görmedim yuvanın, şımarık oğlumu kimsenin yanında aağlamıyorum üzülmesinler diye yalnız hep ağlıyorum

iyiki de görmedin görseydin daha kötü olurdun.ben de görmedim iyiki de görmedim diyorum çünkü eşim gördü çok kötü oldu.ona gözünü açmış bakmış kızımıza çok benziyomuş.herşeyini anlattı görmüş kadar oldum.üstüne yatırdıkları hasta bezine sarmışlar eşimin eline vermişler morgtan.o da cerrahpaşadan büyükçekmecedeki mezarlığa dek, ki bu çok uzun yol,kucağında taşımış,gasilhanede yıkanmasına yardım etmiş ve kendi elleriyle gömmüş.ben ultrason resimlerine bakarak ağladım nice zaman.gördünmü bak bu acıları yaşayan tek sen diilsin.üstelik benim kızım da çok üzüldü.önce benim öldüğümü sanmış.sesimi duyunca rahatladı hastanede telefonda.sora kardeşine çok üzüldü.kendi harçlığıyla kardeşine hediyeler almıştı çok heyecanlanıyordu kardeşi olacağı için.yaaaa..işte böyle..

Allah hepimize yardım etsin kardeşim.Ediyorda biliyorum.Vardır herşeyde bir hayır.Mesela benim üçlü testim bozuk çıkmıştı.Bebeğimde gelişme geriliği vardı.Berki daha üzüntülü tablolardan korudu rabbim beni.Bilmiyorum hayırlısı neyse herşeyde onu versin Allah.Artık bebişim olsun diye dua etmiyorum.Hayırlıysa ver hayırlı değilse verme Allah'ım diyorum.Birşeyi çok ısrar edersen onunla imtihan edilebilirsin.Rabbim bize yardım etsin.

arkadaşlar rüyamda hamile olduğumu gördüm resim bile vardı sonra wc de onumu yoksa melek olan oğlumumu bilmiyorum ama et parçası düşürdüm kocaman bacak gibi sanki büyük parça hiç canım acımadan düştüğünü gördüm ne ki acaba

aynen tatlım bende daha iyiyim öyle düşünüyorum artık yapacak bişey yok ya her hamilelikte sıkıntılar oluyor çogu önlem alınınca yaşıyor hani geç mi kaldık diyede çok soruyorum sebebini bilmediğim için kafam kurcalanıyor doğrusu ecel 1 dir tabi ama inanıyorum işte yinede keşke lafı varya bitiyor beni

çok düşündüğün için rüyana da giriyor doğal olarak.bi anlamı olduğunu sanmam.

yine gördüm rüya bu sefer karnımda öleli 4 gün falan olmuş biliyormuşum sanki anlamaya çalışıyorum rüyamda wc ye gittim gittiğim gibi acısız bebek ayaklarıma düşüverdi hissttim ama görmedim hiç bebeği doğururken kendimde bayıldım yada öldüm gerçekti sanki nasıl fırladım hayır olsun

neden ben böyle rüyalar görüyorum acaba korkuyorum bide geçen gecede bir meyveler görmediğim meyveler le uğraştım hep acaba dedim oğlum mu yiyor acaba meyvelerden

kızlar intihar etmek bile kadermiş babasının arabayla çocuğunu ezmeside kaderde yazılıymış birde insanın başına kötü şeyler gelince insanın kendisindenmiş kendinden gelirmiş bazen çünkü imtihan sınavmış çünkü en büyük kötülükler peygamberlere bile verildi .ALLAH çünkü hamd ettiğimizi tövbe ettiğimizi görür sabır edersek cennetten başka yer vermezmiş kuluna çok doğru ben çok değiştim mesela okumaya başladım çok internetten hep hocaları okuyorum tv bakıyorum ilahi çok severdim şimdi ise daha çok dinliyorum hacıya gitmek istiyorum ölümü kabir hayatını kıyameti düşünüyorum benim gönül gözüm açıldı bence ALLAH ıma şükürler olsun oğlum melek olmasaydı bunları pek düşünemicektim artık daha iyim üzülmüyormuyum keşkelerim yok mu çok fazla var ağlıyorum bazı zaman çok ağlasamda susuyorum cenneti düşünüyorum ALLAH ım verdi ALLAH ım aldı diyorum daha iyim bundan sonra herşey daha güzel olacak yada daha kötü olacak bilmiyorum ama çok bağlanmışım bişey olmaz diye dedim hep benimdi ya sağlıklı idi ya herkes hamile olup doğuruyorduya meğersem ALLAH ım verdiğini unutmusum sanki ALLAH ım bana ders verdi buna çok inanıyorum tövbe ediyorum şükür ediyorum ve bana isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar vermesini çok istiyorum dua ediyorum bişey okudum bi kadın çok doğuyormuş ama 6 ay bebeklerini sevip ölüyomuş hep birgün isyan etmiş ALLAH ım veriyorsun ama sevemiyorum diye ölüyolar diye o gece rüyada cennette ev ve kendi ismi çocuklarının ismi yazılı ev görmüş çok etkilendim ben çok düşünüyordum çalışıyorum kim bakacak nasıl geçinicez alabilcemmi istediklerini evim kira neden düşündüm ki kaptırdım kendimi dünya işine savrulup gitmişim öldüğümde günahkarda olsam ALLAH ım sabrettim şükür ettim bağışla dicem sınavımız çok ağır arkadaşlar herşeyin hayırlısını sağlıklısını uzun ömürlüsünü istiyorum kendim ve isteyen herkes adına tabi bu arada yarın ölmüyecekmiş gibide yaşıyorum yani gülüyorum yavaş yavaş alışıyorum yemeğimi falan yapıyorum artık :)çokmu ağır şeyler yazdım bilmiyorum ama oğlumu çok seviyorum özlüyorum hayalim çok fazla vardı üzülüyorum ama yaşamak zorundayım kardeşi için az kaldı oğlum kardeşini yolla bize benim damlalar başladı yine:) bu arada ağlayın diyor doktorlar hocalar ağlamayınca insan hasta olurmuş ama gizli gizli sizleri seviyorum yalnız bırakmayın beni

bu gece çok özledim bebeğimi sebebi dikiş yelerim yanıyor ondan mı yoksa yanımamı geldi bilmiyorum görüyor mu annesini dişlerimi sıkıyorum bağırıcam böyle avazım çıktığı kadar sıkıldım çok özledim özledim çok yüzünü görmedim neden görmedimki neden 9 ay hep hayalle nasıl diye kime benziyo şimdi ömür boyu yaşa yaşayabilirsen bir anne hareketlerini olmadığını nasıl anlamaz yaaaaaaaa öff bide olmazsa bebeğim hiç herşeyi var çok çok ama kendisi en güzel yerde annesi hergün maske takıyo milletin yanında

ben bebeğimi kaybettiğimde senin yaşlarındaydım.35 haftalıktı kontrole gitmiştik hastaneye acil sezeryana aldılar kalp atışları çok az diye.ondan sonra 35 gün yaşadı bebek yoğun bakımda.inan seni çok iyi anlıyorum.ozaman herşey anlamsız geliyordu.insanlar gülünce onlara kızıyordum beni anlamıyorlar diye.bebeğimi soranlara kızıyordum hayata kızıyordum.şimdi 8 yaşında çok sağlıklı bir oğlum var.inan şimdi o günlerimi ağlamadan anlatıyorum.inan bu günler geçecek sende maskenden kurtulacaksın.oğlumun bir kardeşi olsun istedim ama olmadı. 18 eylül 2007 ikinci bebeğimi30 ekimde 2011 de üçüncü bebeğimi kaybettim .bebeklerime konan teşhis nedeni belli olmayan hidrops.en azından sen nedenini biliyorsun yaşadıklarının.ama oğlumun varlığı şimdi en büyük tesellim.üzme kendini bebeğin olduğnda herşeyi unutacaksın .yaran kapanmayacak belki ama en azından artık kanamayacak.

Canim benim,
Allah sabir versin.
Yavrun senin ve esin icin cennette sizler icin sefaatci olacak insallah sabredeseniz.
Evlat acisi gercekten bambaskaymis.
Rahmetli Anneannem hep derdi, ana-baba-kardes acisi gordum, hepside bagrimi yakti,
ama en cokda evlatacisi bagrimi yakti derdi.

Rabbim hayirli bir evlat nasip eder insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…