• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ölüm bi kader mi ..14092011.doruğumu kaybettim....

Arkadaşlar buradaki kullanıcı isimlerimizi kullanarak herkes bir önceki arkadaşına dua etsinmi belki birbirimize yaptığımız dua daha makbuldür.Hepimiz bu acıyı yaşadık.Rabbim yardım etsin.Ben ilk dua yı başlatayımmı...
Allah'ım hep bahar olsa arkadaşımıza yardım et.Onun sıkıntılarını hayırlısıyla gider.Amin

Son düzenleme:
Arkadaşlar buradaki kullanıcı isimlerimizi kullanarak herkes bir önceki arkadaşına dua etsinmi belki birbirimize yaptığımız dua daha makbuldür.Hepimiz bu acıyı yaşadık.Rabbim yardım etsin.Ben ilk dua yı başlatayımmı...
Allah'ım hep bahar olsa arkadaşımıza yardım et.Onun sıkıntılarını hayırlısıyla gider.Amin

aynen tatlım ben zaten hep öyle ediyorum dua kendime sonra isteyen herkese ver bebekler diyorum ALLAH ım duyuyor bizi

facede geziyorum arkadaşım doğum yapmış ya üzüldüm mü kıskandım mı sevindim mi bilmiyorum bi tuhaf oldum benim paşamda ...... eşim gececi yanım bomboş oğluşumla uyurdum koka koka boynunu:((( doktor anlamadı kesin gördüde önemsemedi bende salak biri olduğum için anlamadım hareketlerini nasıl anlamadım zaten sinir oluyorum kendime gitti sapa sağlam oğlum gitti son zamanlar o kadar uyuyodum ki o tatilede çıktım diyodum meğersem ağırlığım uykum ondanmış salak bi anneyim o doktora hakkımı helal etmiyorum...

Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm) yere bir çizgi çizdi ve: "Bu insanı temsil eder" buyurdu. Sonra bunun yanına ikinci bir çizgi daha çizerek: "Bu da ecelini temsil eder" buyurdu. Ondan daha uzağa bir çizgi daha çizdikten sonra: "Bu da emeldir" dedi ve ilâve etti: "İşte insan daha böyle iken (yani emeline kavuşmadan) ona daha yakın olan (eceli) ansızın geliverir.

Basin. Sagolsun arkadasim soylenenler bos bende kaybettim melegimi 10 .haftadaydim daha ama buyuk kucuk farketmez giden melekler orda bulusacak bende cok istedim melegimi simdide bitane kardes istiyorum ona ama korunma suresindeyiz ins isteyen tum herkezin kucaklari dolarrrr

Basin. Sagolsun arkadasim soylenenler bos bende kaybettim melegimi 10 .haftadaydim daha ama buyuk kucuk farketmez giden melekler orda bulusacak bende cok istedim melegimi simdide bitane kardes istiyorum ona ama korunma suresindeyiz ins isteyen tum herkezin kucaklari dolarrrr
sağol canım içim yanıyo çok o doktor anlamadı kesin önemsemedi ama öbür dünyada hesaplaşcaz onunla hakkımı helal etmiyorum benimde korunma sürem var 6 ay sezeryan olduğum için 1 ay sonra 3 ay bitcek bırakıcam doktorla konuşucam bakalım ne deyecek benimde çok hatam var çok günahım çok nasıl anlamadım yavrumu hareketlerini nasıl anlamadım şimdi hamile kalınca çok aşırı dikkat e dicez ama bu sefer melek oğluma haksızlık yapacakmışım gibi geliyor koruyamadım onu oğlumu içim nasıl yanıyo nasıl bi bilseniz

güzel Aslıcım günler günleri kovaladıkça daha mantıklı düşünüp konuşuyorsun.senin adına seviniyor ve dua ediyorum canım..inşallah Allah en uygun zamanda göbişini dolduracak ve sen sağlıkla yavrukuşuna kavuşacaksın..:34:

sağol canım içim yanıyo çok o doktor anlamadı kesin önemsemedi ama öbür dünyada hesaplaşcaz onunla hakkımı helal etmiyorum benimde korunma sürem var 6 ay sezeryan olduğum için 1 ay sonra 3 ay bitcek bırakıcam doktorla konuşucam bakalım ne deyecek benimde çok hatam var çok günahım çok nasıl anlamadım yavrumu hareketlerini nasıl anlamadım şimdi hamile kalınca çok aşırı dikkat e dicez ama bu sefer melek oğluma haksızlık yapacakmışım gibi geliyor koruyamadım onu oğlumu içim nasıl yanıyo nasıl bi bilseniz

canim kendini neden bu kadar sucluyorsun nerden bilebilirdin ki?
bilsen seni kim tutardi? Dr musun uzmanmisin? nasil anlayacaksin?
Dr ne derse onu dogru kabul ediceksin. evlat acisi cok zor 2 evladimi kaybettim
icim yaniyor aci ustune aci bindi 6 ay arayla.
ilki daha aciydi cunku ona ben karar verdim.
spiralle hamile kalmistim. yogun bulantilar basladiginda midemi usuttum sandim
bir sey durttu beni gitti kan testi yaptim sonuc 20 000 kusur
ultrasona girdim. kalbi baslamis atmaya
cocuk dusunmuyordum ama sonra bebegi nasil kurtaririz diye dusunduk
dr bu sekilde kalirsa belki dedi. erken dogum riski enfeksiyon riski bir suru sey soyledi
gittik baska bir sehire ordada dr boyle bir sey gormedigini soyledi sonra baska bir sehire gittik daha buyuk bir hastaneye
bu arada ydisindayiz ve bu olylar bir gun icinde oldu.
son dr kesinlikle spiralin alinmasi lazim dedi bu sekilde olmaz. bir suru risk var
ya bebek dedik belki kurtulur belki kurtulmaz.
kafamiz allak bullak olmustu tekrar ilk dr a gittik boyle boyle dedik sadece spirali alsaniz
bebek kurtulmaz dedi. ya birlikte kalicak yada ikiside alinacak bu aradada normal catala yatip almaya calisti ama olmadi
ters bir yerdeymis Allahin cezasi spiral. ve o karari vermek zorunda kaldik
ikisinide aldirdik sapasaglam cocugumu ben aldirmak zorunda kaldim.
bir an ne olursa olsun dedim gittigi yere kadar. bir cok site arastirdik yabanci sitelerede baktik
sans cok dusuktu erken dogum kacinilmaz. ama biri basarmis 38 haftaya getirmis tabi spiral bebegin tam olarak
neresinde bilmiyorum. esim, "dr bana spirali gosterdi t nin enlemesine olan cizgisinde bir et parcasi vardi" dedi
belki bebek yapismisti bilmiyrum. artik ogrenmeninde bir anlami yok.
esimin istegi uzerine korunmaya baslaidm hap iciyordum
adetime 2 gun kala asiri akintim oldu Allah Allah dedim ve test yaptim silik 2. cizgiyi gordum
2 gun sonra bana birseyler oluyordu tansiyonum dustu ve yigildim resmen kanapeye uzandim kendimi cok kotu hissettim
ve ertesi gun adet oldum dusuk yaptigimi dusunuyorum acikcasi.
ve o zaman karar verdim artik korunmamaya. ekim ayinda oldukca gec bir gunde yumurtladim
ve tutmus
bebek sata dogru girmiyordu ama ilerliyordu kalp atislarini duydum gucsuzdu dr a sordum ufak ondan dedi
sonra ceperde kanama var dedi progestan igne yedim ama olmadi dun 7 haftalik bebegim alindi.
cok agladim o benim tesellim olucakti. bu yil bana hic yaramadi cok aci cektim hala cekiyorum birinin yarasi kapanmadan digeri
icim yaniyor bunu da yasayanlar anlar. acini cok iyi anliyorum. ustelik senin buyukmus bebegin.
cok zor seyler bunlar insan kendini bombos hissediyor bazen aliskanlikla elimi karnimda tutuyorum sonra farkediyorum yokki birsey diyorum niye tutuyorsun. banada 3 ay korunma verdi.
hala kabus gordugumu dusunuyorum ve tekrar uyanmayi bekliyorum ama olmuyor.
cok uznugum tum bebegini kaybeden anneler icin, hevesim gursagimda kaldi dogumum hangi gun diye hesaplarken sil basa dondum.
bombosum. cok uzun oldu kusura bakma . insallah gecicek bu zor gunler biz kizim var cok sukur
ondan cok guc aldim ben ins en kisa zamanda meleklerimiz gelir bize tekrar. Allah buyuktur.

kotu olma anim bizimde bebeklerimiz gelicek insallah
bizde saglikla dogum yapip koklayacagiz onlari.
Allaha siginip sabretmemiz lazim. beklme suremiz gecince hemen hamile kalicaz ins.
canım okudum yazını sağol şimdi hastanedeler kimbilir nasıl mutlular sevindim onlar adına çok benim hastanede olduğum gün geldi aklıma bomboş odaydı kimbilir nasıl ağlıyodur odada bizim odamız sessizdi çok...........ya olmazsa bidaha ev eşya dolu tekrarlarsa çok zor tam toparlanıyorum derken

melek doruğun güzel ve akıllı annesi, Allahım sana yardım edecek, edecek, edecek. etmiştir de. ve sen bunun farkındasındır. dediğin gibi, bak olaylara artık eskisi gibi de bakmıyormuşsun. işte kazancı yakalamışsın. yaşasın:)

çnk bizler biliyoruz ki derdimiz bizim asıl dermanımız. bilmediğimiz unuttuğumuz bir zamanda da buradan herhangi bir arkadaşımız öyle güzel fade ediyor ve hatırlatıyor ki, hemen toparlanıyoruz.

bebeklerimiz zaten iyi. kendi adıma bencilliğimden dertlendiğimi düşünüyorum bn. bebeklerim melek olmuş cennete misler gibii bn üzülüyorum. neden? sevemedim, öpüp koklayamadım diye. al işte bncillik. ki üstelik sadece kendileri melek olmakla kalmadı, olayımıza bakış şeklimiz ve hayatı yaşayışımızla her müslümanın hedefi olan Allah rızası ve cenneti de kazandıracaklar bize. innnnnnnşallah.

öpüyorum seni, yine yazarım inşallah:)

Son düzenleme:
melek doruğun güzel ve akıllı annesi, Allahım sana yardım edecek, edecek, edecek. etmiştir de. ve sen bunun farkındasındır. dediğin gibi, bak olaylara artık eskisi gibi de bakmıyormuşsun. işte kazancı yakalamışsın. yaşasın:)

çnk bizler biliyoruz ki derdimiz bizim asıl dermanımız. bilmediğimiz unuttuğumuz bir zamanda da buradan herhangi bir arkadaşımız öyle güzel fade ediyor ve hatırlatıyor ki, hemen toparlanıyoruz.

bebeklerimiz zaten iyi. kendi adıma bencilliğimden dertlendiğimi düşünüyorum bn. bebeklerim melek olmuş cennete misler gibii bn üzülüyorum. neden? sevemedim, öpüp koklayamadım diye. al işte bncillik. ki üstelik sadece kendileri melek olmakla kalmadı, olayımıza bakış şeklimiz ve hayatı yaşayışımızla her müslümanın hedefi olan Allah rızası ve cenneti de kazandıracaklar bize. innnnnnnşallah.

aynen canım eskisi gibi bakmıyorum ama bazı en ufak bişeyden yüreğim cayır cayır yanıyor hadi bakalım durdurabilene aşk olsun bu gece doğum yaptığını duyunca ağladım agladım ağladım sonra kalktım kendime türk kahvesi yaptım tek başıma içtim(çok severim kahveyi) yanlış doktor mu seçtim 2011 yılı ve birsürü ölüm ay bilmiyorum işte canım ya bide tekrarlarsa amniyon sıvısı biterse yiine çok sebebi var şimdi doktora gitmeye çok korkuyorum tekrarlar derse biz önlemini alırdık bi derse o gittiğim doktoru benim gittiğimi parçalarım

canim ne guzel yazmissin insanin icine su serpiyorsun valla
onlar cennete simdi iki kardes .

Rabbim bol sabır versin inş. bi dahah böyle acı yaşamazsın.Bende oğlumu 22.12.2010 da kaypettim o henüz 16 haftalıkken ondan vazgeçtim ona bakamammaktan korktum çünkü sakat olcağını söyledir.
çok üzüldüm ağladım hala üzülüyoum ağlıyorum ama inan her şerde bi hayır vardır.Rabbim hepmizden daha merhamnetli her şeyi biliyor duyuyor inş. dahah sağlıklı hayırlı evlatlar verir sana, bizde ikinciyi istiyoruz artık inş. olur dua et

sen söyleyince ilk kez bu durumu farkettim. evet, iki kardeş onlar orada. gözyaşlarına boğan tek bir cümle. ağlama modunda değildim ama nasıl da hazırmışım. bu düşünceyle hiç bakmamıştım olayıma.

onlar, ciğerparelerim umutlarım hayallerim planlarım, öpüp koklamalara doyamadığım özenip bezendiklerim iki kardeş olarak melek şimdi.

evet, bnm yaşadıklarımdan fazlasını yaşayan insanlar tabi ki var. ama bnmki gerçekten zordu ve kesinlikle inançtan başka tek bi şey bana yardımcı olamazdı. bu fikirler elhamdulıllah gerek kendi geçmişimden öğrendiklerimle, gerek olaylarım sonrası araştırıp oğrenmelerimle, gerekse buradaki yüce gönüllü acılı annelerin arkadaşlarımın paylaşımlarıyla oluştu. Allah razı olsun tüm etkisi olanlardan. yoksa nasıl ayakta kalırdım nasıl yürür konuşur yer içerdim ki..

...

sen de yaşamışsın zor olaylar. Allah yardımcımız olsun ve kazançlı çıkarsın inşallah bizi bu imtihanlarımızdan.

bizi bizden iyi tanıyan yaradan verdi bize bu yaşadıklarımızı ve demek ki gerekiyormuş. o kadar.

Rabbim bol sabır versin inş. bi dahah böyle acı yaşamazsın.Bende oğlumu 22.12.2010 da kaypettim o henüz 16 haftalıkken ondan vazgeçtim ona bakamammaktan korktum çünkü sakat olcağını söyledir.
çok üzüldüm ağladım hala üzülüyoum ağlıyorum ama inan her şerde bi hayır vardır.Rabbim hepmizden daha merhamnetli her şeyi biliyor duyuyor inş. dahah sağlıklı hayırlı evlatlar verir sana, bizde ikinciyi istiyoruz artık inş. olur dua et
canim amniyotez mi yaptidin? bu yuk normal kayiptan 2 kez daha zor oluyor benim ilk kaybimdada ben karar verdim.
spiralle gebe kaldim cok azdi sansi baska risklerde vardi. yeni kaybettigim evladimada icim sizliyor ama ilkinin acisi biraz daha fazla.
offf cok zor Allahim kimseye yasatmasin.
sen söyleyince ilk kez bu durumu farkettim. evet, iki kardeş onlar orada. gözyaşlarına boğan tek bir cümle. ağlama modunda değildim ama nasıl da hazırmışım. bu düşünceyle hiç bakmamıştım olayıma.

onlar, ciğerparelerim umutlarım hayallerim planlarım, öpüp koklamalara doyamadığım özenip bezendiklerim iki kardeş olarak melek şimdi.
Sakin aglama canim olabilecek en guzel yerdeler onlar.
canim kayiplarimiz cok buyuk acisi yurekler dagliyor. Ama bundan daha kotusu ne biliyormusun buna senin karar vermek zorunda kalmis olman. nisandaki kurtaja ben karar verdim. Aklim kesmedi dogabilecegine, dogsa bile yasayabilecegine.
oysaki Allahtan daha mi iyi biliyordum ? onun deneme sansini elinden aldim haksiz yere . tum riskleri goze alip bekleseydim diyorum bazen
ama hala aklim kesmiyor . en iyi olasilik 7 aylik dogabilmesiydi . belkide bunlar korkularimin bahanneleriydi
cok yaniyor icim bildigim tek sey bu.
bir kizim var cok sukrediyorum ama bir bebegim olmasina cok ihtiyacim var,
o kadar uzun geliyorki yeniden bir bebegi kucagima almak ilk denemede olsa bile ta gelecek senenin son ayinda olucak bebegim ama ilk
denemedede tutacagini sanmiyorum.

Canım , okudum yaşadıklarını , iş yerindeyim kendimi zor tuttum ağlamamak için.
Ben de ilk hamileliğimde 8 haftalık filandı düşük yaptım.
Cinsiyeti neydi bilmiyorum , o kadar küçüktü ki daha hareketini bile hissedemiyordum.
İçim yanmıştı o zaman içim.Çok ağladım , çok çırpındım.Ki daha çok yeniydi.
Üstelik klozete düştü.Bir kat daha yandı canım.
Ama 3 ay sonra hamile kaldım Allah'a şükür , oğluşum şimdi 1,5 yaşını geçti.
Ama hala içimde sızı o bebeğim.Eşim tabi benim kadar etkilenmedi , bazen muhabbeti geçiyor
bak o olsaydı Eren olmayacaktı , şükret diyor.Ama o olsaydı , ben onu şimdi Eren'i sevdiğimden daha mı az sevecektim?
Eren'e hamileyken 5 haftalık kanamam başladı , dünya başıma yıkıldı bu da gidecek diye , çok ağladım o zaman da ama bak sağ salim
doğdu oğlum.
Korkma kendini hazır hissettiğinde tekrar hamile kal.
Araştırma yaptırmadık demişsin ama keşke baktırsaymışsın , bi problem varsa önlemini alırdın.
Neyse artık olan olmuş , hamile kalırsan daha sık gidersin doktora.

Back