Benim melegim 28 haftasini bitirmisti 29. Haftadan gün aliyordu. Aynen dedigin gibi gelisimi suyu organlari herseyi cok iyiydi. Kizim gece ve gündüzü ayirt edebiliyordu son günlerde artik gece uyur gündüzleride hareketliydi. Son gün gene hareketliydi gece uyuduk sabah erkendende kontrolümüz vardi güle oynaya mutlu mutlu gittik ultrasonda doktor kafasi asagida oldugu icin ordan basladi aa uyuyor dedi cünkü uyku pozisyonu hep ayniydi elini ters yüzüne koyar öyle uyurdu, dr ayaginin oldugu tarafi dürttü uyansinda yüzünü görelim diye ama kizim hic kimildamadi birdaha denedi gene ayni, yüzünden anladim ters birsey oldugunu sonra kalbini dinleyelim dedi. Üzgünüm ama kizinizin kalbi atmiyo dediginde zaten benim dünyam basima yikildi. Nasil olur daha dün hareketliydi yok olmaz inanmiyorum olamaz yarin tekrardan geleyim kizim uyuyordur dedim ama ertesi güne kadar kizim hic hareket etmedi. Testlerde birsey cikmadi ani kalp durmasi ve büyük ihtimal uyurken
genetik test sonuclari daha cikmadi beklemedeyiz ama kizimin gün asiri kokusu geliyor burnuma cok özlüyorum. Ve ben hic rüya görmüyorum. 1 ay uyuyamadim gözlerim sis dolandim simdi az uyuyabiliyorum ama ruh gibiyim