- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
ara vermiyorum canımBen 1 kg ile yapmaya calısıyorum ama cok zorlanıyorum benim kollarım ince ama zayıf onla alakası olabilir. Neyse kas olur inş :)h
Bu arada senınle aynı gıdıyorux ama ben 1 gun dınlenecegım, kasların dınlenmesı gerek. Butt bible da cok zorluyor cunku. Bı de jıllıan hazır oldugunuzda gecın dıyor ya, 10 gunde hazır olacagımı sanmıyorum 7. Gundeyım ama hala nefes nefese kalıyoruk. Sen 27 dakkayı kac dakıkada tamamlıyorsun? Ara verıyor musun?
günaydın kızlarr
haftasonu spor yokk
zeynepcim benim ölçüler geçen günlerde yazdıklarımla aynı
göğüs.95
bel.80
göbek.84
kalça.100
sağ uyluk(iç bacak).58, sol 59
bacak 35,5
kol.28
kilo:61.0
eksik olan var mı yazdıklarımdan
hemen jillian yapmaya kosuyorum gelince görüsürüz tatlım
yrumek bacakları sıkılastırır ama bel ve göbek bölgesine etkisi o kadar fazla değil maalesef..
Evet canım nasipse ağustosta:)
Kilo alıp vermeye aşırı müsait bi vucudum var 53-54 kılodan bırden 40lara dusmustum snrada cok ugrastm kılo almak ıcın ama sonuc bu ıste kılodan zıyade skılasmak daha onemlı cnku ben anıden alıym anıden verıyom kıloları gercı uzuntulu streslı bı donemde bırden vermıstm ama yıne zor olmuyo hamuru kesersem tatlıdan vazgecebılırsem tamamdr :)
yarım mekik cek daha cok işe yarıyor
Ayyy bu kilolardan nasıl kurtulacagim ben
Kizlar rr ben azsonra kalkicam sarjim dolsun daa
Yoksa unutmadim siziii
Ben 1 kg ile yapmaya calısıyorum ama cok zorlanıyorum benim kollarım ince ama zayıf onla alakası olabilir. Neyse kas olur inş :)h
Bu arada senınle aynı gıdıyorux ama ben 1 gun dınlenecegım, kasların dınlenmesı gerek. Butt bible da cok zorluyor cunku. Bı de jıllıan hazır oldugunuzda gecın dıyor ya, 10 gunde hazır olacagımı sanmıyorum 7. Gundeyım ama hala nefes nefese kalıyoruk. Sen 27 dakkayı kac dakıkada tamamlıyorsun? Ara verıyor musun?
günaydın kızlarr
haftasonu spor yokk
zeynepcim benim ölçüler geçen günlerde yazdıklarımla aynı
göğüs.95
bel.80
göbek.84
kalça.100
sağ uyluk(iç bacak).58, sol 59
bacak 35,5
kol.28
kilo:61.0
eksik olan var mı yazdıklarımdan
evet ilkinde dizin üstünden ölçtümcnm ilk bildirimde bacak 43,5 muş 8 cm mi inceldi yoksa bacagının farklı bir yerini mi ölçmüştün ?
evet ilkinde dizin üstünden ölçtüm
şimdi en kalın yerinden
nereden ölçmeliyim
jillianı yaptım geldim
buna artı:bel inceltme operasyonu hareketlerim:
gym stick twist 100 kere
dumbbell side bend sağ 10 sol 1o kere
2 dambılla dumbbell side bend 50 kere
bu hareket sayıları gittikçe artacak
asıl süper giden sensin zeynepcim
hem bfit hem jillian
yakında ölçülerin yakacak buraları
aynen ben dehaftasonu jullian yapamdim ama canim yaa
aynen ben de
haftasonu cok yoğun geciyor
artık jillian kolay geliyor demiştim ya haftasonu yapmayınca hemen zorlandım,ya nasıl bir şey inşallah daha antremanlı olurum ve vucudum böyle seylerde artık zorlanmaz
Slm kızlar ben dün siteye girip de ölçü bildirimi yapamadım dün çok yoğundummmBenim ölçülerim cuma bildirdiğim ölçüle olarak alabilirmisiniz acaba. Fırsat buldukça girmeye çalışıyorum ama bu sıralarda işler çok yoğun o yüzden çok sık giremiyorum.
kızlae bugun işler cok bakalım sporu araya sıkıştırabilecekmiyim,görüsürüzz