- 6 Aralık 2014
- 85
- 199
- Konu Sahibi poshlady10
23 Nisan günü dolu dolu 1 ay oldu...Artık ikinci ayımın ilk günlerini tamamlıyorum.Çok şükür çok iyiyim.Tabi hala hassasiyet var.Kendimi bu kadar iyi hissederken haftasonu bol bol gezdim arabayla uzun doğa gezileri yaptık.Fakat ben günün sonlarına doğru kötü oldum şişkinlik ve gerginlik olarak...Gerçekten inanılmaz şiştim patlıcak gibi hissettim kendimi...Yemek yediğimde ki çok fazla olmamasına rağmen ciddi şişkinlik baskı....Bu ciddi şişkinliğe yorgunluk mu sebep oldu bilemedim.Kontrole gidince öğrenicem...Tecrübeli arkadaşlarımın da yorumları çok önemli....Havalar ısındı evde bazen sütyen korsemi açıyorum 5-10 dakikalık rahatlatıyorum kendimi...göğüslerim de hala hassasiyet var...dikişleri maşallah güzel kapanıyor şimdi pembe rengi dikişlerin....karın korsemin orta kısmı kumaşı yani çok çok rahat ancak göğüs altına gelen taraf sütyenle birleşiyor ve fenalık getiriyor içime bazen üst kopçaları açıyorum sütyeni çıkarınca....ve alt kısmıda sımsıkı olunca dar tayt ve pantolon giymek sinir bozucu olabiliyor.Çünkü bacağın altına doğru bir çıkıntı oluyor bacak kısmında :) Ki benim de hiç bol bir kıyafetim yok.....şimdi artık korse ile savaş var tamamen o çıkınca sırada ne bekliyor bilemiyorum :) Yan yatmaya çalışıyorum.Çünkü hala rahat yatamıyorum.Göğüslerim acıyor gibi uzun süreli yan yatamıyorum.Tabi ki eskiye nazaran çok çok iyi....Çok fazla kıyafet alıyorum.İç giyim ,dış giyim...Gerçekten çok keyifli alışveriş artık...Bazen böyle şişliklerden veya korselerden sıkılınca hemen korseleri çıkarıp onları deniyorum nasıl bir motivasyon anlatamam....Sabırla zamanın geçmesini sağlıkla tamamen iyileşmiş olmayı bekliyorum...Pişmanlık derseniz hiç olmadı inşallah hiç olmasın da....Sadece şekil alma süreci uzun bir zaman ve bizler tezcanlıyız hemen sonucu görmek istiyoruz..Bende öyleyim...Ama şu erken dönemde bile dümdüz bir karın ve dik memişler muhteşem...Spora başlama izni alınca pilatese başlamak istiyorum.Çünkü inanılmaz vücudumu esnetmeye ihtiyacım var...
Bu arada bu karın germe ameliyatları için doktorlar estetik görüntü haricinde sağlık açısından avantajlı olduğumuzu söylerler.Çünkü karın kasları gevşeyince sırtımıza asılı duran iç organlarımız karın kaslarından destek alamayınca sırt bel ağrısı yaparmış.Karın kaslarımız dikilince sırta destek oluyormuş.Bu da bel, sırt ,boyun ağrılarını ortadan kaldırır diye okumuştum birçok yerde...Aslında güzelliğimizle beraber sağlığımıza da yatırım yapmış oluyormuşuz.45-55 yaş öncesi karın germe ameliyatı olan bayanların yaşlılığı daha konforlu geçermiş.Şimdi yaşlılık için bir yorum yapmam erken olur.Fakat sırt bel ağrısını çok fena yaşayan biri olarak bu ağrıların ortadan kalkması benim için şahane bir his.Elbette yanlış bir yatış veya harekette ağrılarım olacaktır.Ama benim müzminleşen sırt ağrılarım vardı şu an yok...Çok şükür yeri gelmişken bunu da belirtmek isterim.Sağlıklı günler diliyorum herkese...
Bu arada bu karın germe ameliyatları için doktorlar estetik görüntü haricinde sağlık açısından avantajlı olduğumuzu söylerler.Çünkü karın kasları gevşeyince sırtımıza asılı duran iç organlarımız karın kaslarından destek alamayınca sırt bel ağrısı yaparmış.Karın kaslarımız dikilince sırta destek oluyormuş.Bu da bel, sırt ,boyun ağrılarını ortadan kaldırır diye okumuştum birçok yerde...Aslında güzelliğimizle beraber sağlığımıza da yatırım yapmış oluyormuşuz.45-55 yaş öncesi karın germe ameliyatı olan bayanların yaşlılığı daha konforlu geçermiş.Şimdi yaşlılık için bir yorum yapmam erken olur.Fakat sırt bel ağrısını çok fena yaşayan biri olarak bu ağrıların ortadan kalkması benim için şahane bir his.Elbette yanlış bir yatış veya harekette ağrılarım olacaktır.Ama benim müzminleşen sırt ağrılarım vardı şu an yok...Çok şükür yeri gelmişken bunu da belirtmek isterim.Sağlıklı günler diliyorum herkese...