Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar jillian yapıldı buna art gym stick twist 200kere dumbell side bend sağ 15 sol 15 çift kol 100kere squat kızım kucağımdayken 55 kere iyi geceler :))
jillian yapıldı gym stick twist 210kere dumbell side bend sağ 15 sol 15 çift kol 100kere squat kızım kucağımdayken 60 kere yarın squat için dinlenme günü ama jillian da squat yapıyor zaten,pek dinlenme olamayacak pazar günü hiç spor yapmayacağım,kaslarım dinlensin bu arada zeynepcim bir dahaki ölçü bildirim günü bu pazartesi mi kendi ölçülerim arasındaki farkı görmek istiyorum
kimsecikler yazmamıssssss... evde olmadıgımdan sporum aksıyor ama yinede bugun sguat yapıp icimi rahatlattım biryandanda kilo aldırıcı bitkisel karısımımı iciyorum hepimiz istedigimiz olculere kavusalım tez zamandaaaaaa
kimsecikler yazmamıssssss... evde olmadıgımdan sporum aksıyor ama yinede bugun sguat yapıp icimi rahatlattım biryandanda kilo aldırıcı bitkisel karısımımı iciyorum hepimiz istedigimiz olculere kavusalım tez zamandaaaaaa