- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
nasıl serdim varya 3-4 gunur sporu erkek arkadasımla bulusunca unuttum spor falan
belli zaten herkes yok olduu
olculeri bile veren olmadi 2 kisi disinda
bu arada gozun aydin ayrimisiniz sevgilinle ayri sehirlerde yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl serdim varya 3-4 gunur sporu erkek arkadasımla bulusunca unuttum spor falan
ben veriyorumbelli zaten herkes yok olduu
ben veriyorum
boy 159
göğüs 88
bel 67
basen 89
canım benimde oğlum olduktan sonra gevşeme oldu zayıf sayılırım ama..spora başladım evde dambıl falan bu günlerde ağırlık çöktü üstüme nedense..sıkılaşmak için yapmam gerek aslındatatlim selamm
olculerin eksik boy kilo gogus bel gobek kalca ic bacak ve bacak olmasi gerekiyor.
2 hafta da 1 olcu bildirimi yapiyor hergun yaoilan sporlari bildiriyoruz
ne dersin ??
canım benimde oğlum olduktan sonra gevşeme oldu zayıf sayılırım ama..spora başladım evde dambıl falan bu günlerde ağırlık çöktü üstüme nedense..sıkılaşmak için yapmam gerek aslında
evet ayrı sehirlerdeyiz maalesefbelli zaten herkes yok olduu
evet ayrı sehirlerdeyiz maalesef
tum hızıyla spora devam edicem bugunden sonra bi iki gun bırakınca oyle gidiyor
çokkk güzell maşallahben veriyorum
boy 159
göğüs 88
bel 67
basen 89
Onu tam bilmiyorum yaa
Canm bir hafta önce ne haber aldgmi biliyorsun buralardayim evet ama bildirim aklima gelmedi kusura bakma hatirlatsaydin keşke gelirdimgüyaaaa herkes gitsede biz devam edecektikkk ohoooooo hanfendi ilk bildirimde ortalarda yoktuuu
huuuu kapadim.ben burayi artik 2 haftada 1 olcu bildiririmmm
Canm bir hafta önce ne haber aldgmi biliyorsun buralardayim evet ama bildirim aklima gelmedi kusura bakma hatirlatsaydin keşke gelirdim
Jilliana başlayınca ben buraya da yazicam canmtatlim mesajdan alintilama yaptim ama dikkatini cekmedi.
isin sakasi kuzum tabiki durumunu biliyorum.
jullian grubuna devam edelim sorun yok. ama ben byraya devam edip kisilerin degisim olabileceginin farkina varmalarini saglamak istiyorum.
Daha spor yapcam diyo fistik gibi fizikle yarismaya katiliyoben yine spor yapamadım noldu bana anladımki hic ara vermemek lazım
Jilliana başlayınca ben buraya da yazicam canm
Bu moralle ona da baslamazdim da söz verdim
yok kız ya sıkılasmak lazım taktım bu duruma benDaha spor yapcam diyo fistik gibi fizikle yarismaya katiliyo
yok kız ya sıkılasmak lazım taktım bu duruma ben
Daha spor yapcam diyo fistik gibi fizikle yarismaya katiliyo