- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.457
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Kuzen kişisi nişan bozulunca başını boka sokmamak,sıkıntıya girmemek için sattı diyorum. Barışsınlar (Allah korusun) yine dötünde dönmeye başlar Burhan'ın.Vay terbiyesiz. Yememiş içmemiş yetiştirmiş. Ne oldu da söylemiş. Aaa siz barıştırmayı düşünüyorsunuz ama bakın böyle böyle dedi sizin için mi dedi? Hayırdır yani. Bırak Allah aşkına b.ka dokunursan elin b.k olur hiiiç bulaşma bu delilere kendileri çalıp kendileri oynasınlar
Dediğiniz gibi çok aşık değildim. Bazen yanında kendimi kötü hissediyordum. Hatta flört döneminde başkasıyla konuşmasını da yakalamıştım. Öyle işte. Ne derseniz haklısınız.
Burhan bişi sorcamLinci hakettim buyrun
Yalansa yalan deyinizzzzYa da Metin Şentürk’eOrangegreysky deyimiyle
Şuan yeni olduğu için üzülüyorsun ama inan değmez. Elalem ne der diye düşünme kime anlattıysan iyi olmuş sen anlatmasaydın görümcek üstüne kata kata anlatırdı. Ayrıca nişanı atan sensin son görüşmeniz birşeyi değiştirmez benim ayrılmam gerekirken o ayrıldı diye düşünme insanlarada düşündürtme.Dediğiniz gibi çok aşık değildim. Bazen yanında kendimi kötü hissediyordum. Hatta flört döneminde başkasıyla konuşmasını da yakalamıştım. Öyle işte. Ne derseniz haklısınız.
Ben olsam kızı bulur ağzına mıçardım seni tüm sülale sevmemekte haklıymış diye. Yesinler birbirleriniKuzen kişisi nişan bozulunca başını boka sokmamak,sıkıntıya girmemek için sattı diyorum. Barışsınlar (Allah korusun) yine dötünde dönmeye başlar Burhan'ın.
Taşlıyorum seni, taşlar geliyor mu? Kelleni koru, popişini de...Linci hakettim buyrun
Öyle işte.
Bunun için neden suçlu hissediyorsun ki?? Yetişkin bir kadınsın, istediğini yaşamakta özgürsün.Öyle işte.
Yok yine de bu bir sebep değil. Gelir geçer. Unutulur her şey. Bu saatten sonra daha fazla mutlu olabileceğin yollarda yürü. Hiç bir sebepten de kendini üzme.Öyle işte.
Ahhhhh burhan ahhhh, kaç kurtul asla barışma, iğrenç herif bu , burdaki konuları okuyup nasıl devam edebildinDediğiniz gibi çok aşık değildim. Bazen yanında kendimi kötü hissediyordum. Hatta flört döneminde başkasıyla konuşmasını da yakalamıştım. Öyle işte. Ne derseniz haklısınız.
Kimse yoğurdum ekşi demez o yüzden takılma. Ailene ne derse desinler onlar da seni onlara karşı savunmalı sonuna kadar.Şuan beni suçluyorlar zoruma gitti. Belki aileme de öyle diyecekler
Burhan totom yemedi ayrılmadım diyorsun yani.Dediğiniz gibi çok aşık değildim. Bazen yanında kendimi kötü hissediyordum. Hatta flört döneminde başkasıyla konuşmasını da yakalamıştım. Öyle işte. Ne derseniz haklısınız.
Bu sebepten dolayı ona ekstra bağlandın mı yoksa sadece suçluluk hissi mi??Açık açık yazayım o zaman ben bu herifle beraber oldum ondan dolayı kendimi çok suçlu hissediyorum
Karşılıklı kabullenişti bu ilişkinin varlığını sağlayan. Şimdi burhan kuzene anlatarak anlaşmayı bozdu. Sıra adamda, o anlatacak??Burhan bişi sorcam
Niye? Yani çok aşık değildim diyosun bence hiç aşık değildin, illaki bi alışkanlık vardır beraber planlar yapıldı o bile bi hissiyat yükler insana ama sence neden yani mutsuz olduğun bi ilişkide devam etme sebebin?
Suçluluk duyuyorumBu sebepten dolayı ona ekstra bağlandın mı yoksa sadece suçluluk hissi mi??