- 13 Ocak 2020
- 44.916
- 170.372
- 33
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Ben sana dün gerekli örnekleri verdim yasanmış boşanılmış. Daha sen 30 yaşında bile değilsin peşinde koşacak adamlar burdan amerikaya yol olur bundan sonra da.Evetilerde aşık olacağım kişi bunu problem ederse
Evlenmiş boşanmış mi bir de ?Ben sana dün gerekli örnekleri verdim yasanmış boşanılmış. Daha sen 30 yaşında bile değilsin peşinde koşacak adamlar burdan amerikaya yol olur bundan sonra da.
Artık saçmalamayı kes.
Zaten son konuşmamızda hiçbiriniz yaşanan hiçbir şey umrumda değil. Sen derdine yan 34 yaşında ailenin ağzına bakıyorsun ben gider istediğimi yaparım dedim. Verdim mesajı.
Kesinlikle. Olay benim düşündüğüm şekilde bence. Ama ne olursa olsun burhan kurtuldu verilmiş sadakası varmış.Burhan hakikaten saçmalıyorsun.
Ya da ilgi toplamaya çalışıyorsun.
Ya kızım sen bunu sorun edecek biri değildin ki ?
İlişki yasamamış %10 Luk kısımda her zaman buna tepki verecek diye bişey yok bence. Gerçekten seven aşık olan bir erkek herşeyle tamam der. %10 da olsa dahi.Burhan mübalağa yapmadan söylüyorum ülke erkeklerinin %90'ı bi şekilde ilişki yaşıyor zaten. İlişki yaşamamış %10'una da sen denk gelmezsin onlar farklı şekillerde evleniyor senin ortamına gelmezler bence. E o %90'dan "ben sevişirim ama kadın sevişirse vovovo haram" diyen %20'lik zırtapozu hayatına sokmayacaksın. %70'likten birine aşık oluver sana zahmet
Heh tabii o da var, o da o %10'luk dilimin %4'ü falandır diye düşünüyorum üstün sosyolojik analizlerimle. Mis gibi erkekler kalıyor geriye daha neİlişki yasamamış %10 Luk kısımda her zaman buna tepki verecek diye bişey yok bence. Gerçekten seven aşık olan bir erkek herşeyle tamam der. %10 da olsa dahi.
Hayır ben ben ona örnek verdim. Bekaret yüzünden evlenen dünyanın belki de en marjinal tipini.Evlenmiş boşanmış mi bir de ?
Ayynen budur.Bak yaşanılan tüm olaylar hatalar sevaplar günahlar bi kenarda kalsın. Birbirinizi sevmiyorsunuz. Sevseniz bu noktaya gelmezdi zaten. Yani ailelerle harp bile etseniz iki fingirdeşir unuturdunuz. Oolmaz bu iş oolmaaaaz.
Etmez, saçmalama. Bu yüzden bu malla evlenme. Oradan seni manipüle ediyor anlaşıldı. Burada bir sürü kadının evlilik öncesi aktif sex hayatı var. Kocası da biliyor de sorunsuz mutlu mesut yaşıyor. Kimsenin de aklına önceki yaşadıkları gelmiyor umrunda değil.Evetilerde aşık olacağım kişi bunu problem ederse
Valla ben olsam ederim.Evetilerde aşık olacağım kişi bunu problem ederse
Öfffff!!!!!Suçluluk duyuyorum.