- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.457
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Halıcıya bak sen.Ülen ailesinin yanında yüzüne bakarken utanan herif birlikte mi oldu yani?Açık açık yazayım o zaman ben bu herifle beraber oldum ondan dolayı kendimi çok suçlu hissediyorum
Onu geç.Açık açık yazayım o zaman ben bu herifle beraber oldum ondan dolayı kendimi çok suçlu hissediyorum
Hissetme anam. Hissetme bebeğim. Sen ne yaşamak istiyorsan yaşadın. O anda kaldı. Bitti. Yine olsa yine yapardın. Bazı şeyleri kafanda büyütme sınırlandır. Mahcubiyet mecburiyet kendini suçlu hissetmek hiç bir zaman bak asla seni evliliğe yada istemediğin bir ilişkiye itmemeliAçık açık yazayım o zaman ben bu herifle beraber oldum ondan dolayı kendimi çok suçlu hissediyorum
Kız daha ne üzülüyorsun aaaa sende bırak ne hali varsa görsün, kıymetini bilememiş umarım kansız birini bulur ve o ailesine dünyayı dar eder.Dediğiniz gibi çok aşık değildim. Bazen yanında kendimi kötü hissediyordum. Hatta flört döneminde başkasıyla konuşmasını da yakalamıştım. Öyle işte. Ne derseniz haklısınız.
Hiç böyle düşünme. Suçlu hissedecegin hiçbir şey yok bunda. Beraber oldun diye ona mecbur değilsin. Sakın kendini buna mecbur hissetme.Açık açık yazayım o zaman ben bu herifle beraber oldum ondan dolayı kendimi çok suçlu hissediyorum
Kafandaki toplum baskısı böyle hissettiriyor. Aslında şu an en son düşünülmesi gereken şeylerden biri bu. O an karşılıklı rıza ile olmuş bitmiş. Geleceğini etkilememeli. Bu mantıkla bakarsak boşanamayız da yani öyle düşün.Suçluluk duyuyorum
Senin bursdaki yorumlarını biliyorum burhan sebep bu olamaz. Sebep ancak su olabilir, sen onun 1.evliliğni o da senin daha once başka biriyle birlikte olmanı kabullenir. Durum fitlenir ve bu yazısız bi anlaşmadır. Ama sen konuşarak anlaşmayı bozdun. Şimdi konuşma sırası onda. Korkun bundan mı?Açık açık yazayım o zaman ben bu herifle beraber oldum ondan dolayı kendimi çok suçlu hissediyorum
Yoo değil defalarca terkedip terkedildim. Bundan korkmuyorumSenin bursdaki yorumlarını biliyorum burhan sebep bu olamaz. Sebep ancak su olabilir, sen onun 1.evliliğni o da senin daha once başka biriyle birlikte olmanı kabullenir. Durum fitlenir ve bu yazısız bi anlaşmadır. Ama sen konuşarak anlaşmayı bozdun. Şimdi konuşma sırası onda. Korkun bundan mı?
EvetAman sefan olsun, beraber olduysan da oldun ne olmuş? Bunun için suçluluk duyulur mu? Bunun için miydi barışmayı düşünmen?
Öyle işte.
Etmez. Severse etmez. Ama böyle davar bulursan eder gibiEvetilerde aşık olacağım kişi bunu problem ederse
Aşık olacagin kişide sana aşıksa inan problem olmuyor. Hem şuan bunları düşünmen için çok erken.Evetilerde aşık olacağım kişi bunu problem ederse
Burhan senin burdaki yorumlarını biliyorum. Şu cümleyi kuran sen misin gerçekten?Evetilerde aşık olacağım kişi bunu problem ederse
Zaten son konuşmamızda hiçbiriniz yaşanan hiçbir şey umrumda değil. Sen derdine yan 34 yaşında ailenin ağzına bakıyorsun ben gider istediğimi yaparım dedim. Verdim mesajı.Git bir anda adamın beklemediği bir şey yap, yeni çevre yap kudursun. Eğer ben onu bıraktım öyle aynı şekilde hayatına devam ediyor algısı oluşturma. Tezsiz yükseklisansa kayıt olsan, nerden bilecek tezsiz olduğunu, öyle doçentlerle yaşıtın araştırma görevlileri ile olduğu ortama girsen şok olur. Çevreden biri bir şey dese bile "benim zaten akademi hayalim vardı" dersin, herkes senin için kariyer seçimi yaptı der.
Birliktelik konusunu kafana takma. Ne kadar çok kafana takarsan karşı taraf bunu kullanır. Adam sonuçta egeli aşırı modern ailenin oğlu değil, az çok ne düşüneceğini tahmin ediyorsundur. Sakın bir daha konuşursan kavga edersen "ama ben seninle evleneceğiz diye birlikte oldum" gibi bir şey deme.
Öyle içinden "yapmamalıydım" gibi şeyler düşünme. Yetişkin, işi gücü olan, düzeni olan birisin. Siz cinsellik yaşayıp, aranızda böyle nazlar cilveler dolu bir ilişki olmadıysa zaten bu ilişkide sıkıntı var demektir. İnsan sevgilisiyle çok büyük kavga bile etse biraz uzun öpüşüp barışıyor, hatta yeri geliyor gözleriyle birbirlerini yiyorlar.
Keyfine bak. Karşındakinin ne mal olduğunu gördün. Kendini ezdirme bunlara.
Burhan hakikaten saçmalıyorsun.Evetilerde aşık olacağım kişi bunu problem ederse
Senin kimseye bekaret borcun yokEvetilerde aşık olacağım kişi bunu problem ederse
Algımı yitirdim ben.Burhan hakikaten saçmalıyorsun.
Ya da ilgi toplamaya çalışıyorsun.
Ya kızım sen bunu sorun edecek biri değildin ki ?