- 19 Mayıs 2020
- 46.326
- 207.202
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Kimse sen harika bir insansın, g.tlük bizde demez ki. Ne önemi var vasat fikirlerinin?Şuan beni suçluyorlar zoruma gitti. Belki aileme de öyle diyecekler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimse sen harika bir insansın, g.tlük bizde demez ki. Ne önemi var vasat fikirlerinin?Şuan beni suçluyorlar zoruma gitti. Belki aileme de öyle diyecekler
Abisinin 2. Evliliği onun değilKzım niye demiyorsun 2. evliliği mi diye? Bu cok hatta aşırı cok önemli.
Şemini çağıralım. O bilir Z zxshermineKzım niye demiyorsun 2. evliliği mi diye? Bu cok hatta aşırı cok önemli.
Ay değil abisinin 2. Evliliği oldu.Şemini çağıralım. O bilir Z zxshermine
Ebesininki artık da daaa dağ ayısına bakDediğiniz gibi çok aşık değildim. Bazen yanında kendimi kötü hissediyordum. Hatta flört döneminde başkasıyla konuşmasını da yakalamıştım. Öyle işte. Ne derseniz haklısınız.
İyi olmuş ellemeArkadaşlar dün görüşmüştük ailesiye ve barışmayı düşündüğümü biliyordunuz. Ben bu olaylar yaşandığı zaman o kuzenine dert yanmıştım. Balayından tutun da aldıkları eşyalara kadar ağzıma geleni söylemiştim. O kuzeni de bugün yememiş içmemiş yetiştirmiş. Nişanlım beni aradı. Bizi rezil etmişsin. Her şeyi aktarmışsın. Seninle aramızda hiç sır olmayacak demek ki. Herşeyi herkese söylemişsin ailene söylesen neyse bizi rezil ettin. Ailemin sana ne kötülüğü vardı gibisinden söylendi. En sonunda ben düğünü ertelemek istiyorum düşüneceğim dedi. Ben de sen kimsin de böyle şeyler söyleyebilirsin. Siz sebep oldunuz konuşacak kimsem yoktu bir anlık boslukla anlattım dedim.
Bu arada kız beni engellemiş. Daha sabah aradı halbuki, davetiyenizi bastırdım dedi.
Nasıl böyle iki yüzlülük, kızın da yaşı var 32, 33. Yani velhasıl kendi kendine bitti.
Savcı sayana elvedaİyi olmuş elleme
Halıcı mıymışKesinlikle görüşmemeliydi gtünü kaldırdı halıcı kılıklının.
Yaw peki bunu nasıl affettin? Burhan ya sen burdaki tanıdığımız Burhan değilsin ya da bi takım mecburiyetler seni kendin olmamaya zorluyor. Anlam veremiyorum.Neyse geçmiş olsun.Dediğiniz gibi çok aşık değildim. Bazen yanında kendimi kötü hissediyordum. Hatta flört döneminde başkasıyla konuşmasını da yakalamıştım. Öyle işte. Ne derseniz haklısınız.
Sjjsjsjs bunun hayrına sokak kedolarına yaş mama döktüreyim yarın.Savcı sayana elveda
Abisinin 2. Evliliği onun değil
Yokun yoksulu muydun da devam ettin bu herifle? Daha da devam edecektin terkedilmesen. Sana inanamıyorum gerçekten. Umarım ya bizi trollüyorsundur ya da aklını başına alırsın. Konuştukça sinir bozuyorsun ya. Seni aldatan adamla mı evlenecektin? Bdvde böyle evlilik yapmak isteyenlere ne diyorsun?Dediğiniz gibi çok aşık değildim. Bazen yanında kendimi kötü hissediyordum. Hatta flört döneminde başkasıyla konuşmasını da yakalamıştım. Öyle işte. Ne derseniz haklısınız.
O kişi bu kişi değil ama.Burhan didik didik edip bulamayacagim ama bunu yazdın bi yerde, bilen baska uyelerde var. Hayat senin hayatin, iliski senin iliskin. Ister söyle ister söyleme sen bilirsin bizlerin hayatinda bisey degismiyor. Olan sana oluyor. Konuyla ilgili son yorumum: Bu adamla barismayi düşünme, ailecek hayati burnundan getirirler. Bir ömür uzulecegine 3-5ay uzul ve onune bak. Karsina daha iyileri cikacaktir
Valla Burhan Allah seni kurtarmak için yok açtıkça sen kafanın dikine gidip yok ben ille başımı hayatımı yakmadan rahatlamam diyosun. İnşallah o adam senden kopartır kendini de kurtulursun aşkom ne diyim. Kızıyorum sanaLütfen bir şeyler söyleyin suçlu duruma düştüm
Malatyalılar oğullarına taparlar, kolay kolay vermezler , erkek çocuk düşkünlüğü hat safhada , kadınları da aşırı baskındır...Üniversite de oda arkadaşım Malatya lıydı, onlar da gelin kv, kp in yanında asla konuşamazmış.
Sanırım sizin ex de şehzade olarak yetiştirilmiş ,kadın konuşamasın istiyor.
Şemini çağıralım. O bilir Z zxshermine
O zaman bozulması çok iyi olmuş. Balık baştan kokar. Dilerim bu hayvan herifin sana yaşattığı o b.ktan hisleri unutturacak biri çıkar karşınaDediğiniz gibi çok aşık değildim. Bazen yanında kendimi kötü hissediyordum. Hatta flört döneminde başkasıyla konuşmasını da yakalamıştım. Öyle işte. Ne derseniz haklısınız.