olaydan bi haber iken suçlu oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
canım bilemedim sana hatalısın da demek istemiyorum ama eşinin aldığı hediyeyi sorgularsan oda artık sana hediye amayı keser daha çok üzülürsün, ki eşim benim hediyelerimi sorgulasa ben artık hediye almazdım hediye sonuçta. Diğer konu kızkardeşin, benim kardeşimde bizden küçük ve eşimle çok iyi anlaşır bazen bazı şeyleri bana söyler anlatır ama ben asla çaktırmam biraz dikkatli olsan daha mutlu olursun, bence kardeşin ve eşinle bi yemek yiyin ikisinin de gönlünü al ve daha dikkatli devam eder, sonuçta insanız herkes hata yapar bu büyütülecek bişey değil can sıkmaya değmez gibi

ya gercekten ben bos muhabbet ınsanıyım sanırım onun da ayarını tutturamıyorum . kız kardesımle bunun muhabbetını yapınca gercekten gızlı saklı gıbı dusunmedım hanı bırıne surprız yapınca aslında sana şunu yapacaktık denır ya sonra kritiği yapılır. Öyle olsa, boyle olurdu şöyle şaşırırdım gibi. Bende tamamen bu kafayla konusuyordum ispiyonlamak ifşa etmek değildi amacım kendımı kotu hısettım. Eşime de soyleme amacım hanı ılk kendı bilemedi aldı gıbı dusundum sonra bu muhabbetı öğrenınce halbukı soyleyenı de olmus onu alsaydı hem benı dusundugune mutlu olurdum hem de hevesle ındırımını ve stoğunu bekledıgım elbıseye doğum gunumde kavusmus olurdum bı taşla bı cok kuş gıbı .
Hanı bu mantıklıydı nıye yapmadın dıye. Ama tabı kendımıı yeterınce acıklamayınca yanlıs anlasıldım

Eşime soyleme amacım hanı ılk kendı bilemedi aldı gıbı dusundum sonra bu muhabbetı öğrenınce halbukı soyleyenı de olmus onu alsaydı hem benı dusundugune mutlu olurdum hem de hevesle ındırımını ve stoğunu bekledıgım elbıseye doğum gunumde kavusmus olurdum bı taşla bı cok kuş gıbı .
Hanı bu mantıklıydı nıye yapmadın dıye. Cevapta verırdı konu kapanırdı cunku alınmamıstım sadece mantıklı gelen seyı neden reddettı dıye

canım sana mantıklı gelen şey ona gelmeyebilir, sonuçta sana sormamış ne istersin diye kardeşinden fikir almış ama başka bi elbise beğenmiş belki o elbisenin sana daha çok yakışacağını düşündü, yani o kadar ufak bi mesele ki. Gerçekten mesele etme, bence gönlünü al

işte ben bunu yapmakta zorlanıyorum bı sey anlatırken kendnı nasıl tutuyorsun benım patır patır laflar agzımdan dokuluyor

işte ben bunu yapmakta zorlanıyorum bı sey anlatırken kendnı nasıl tutuyorsun benım patır patır laflar agzımdan dokuluyor
bende ilk evlendiğimde öyleydim, hatta ilk evlendiğimiz yıllarda beğendiğim bi ayakkabı vardı onun göstermiştim tam doğum günüm öncesi bana doğum günümde ayakkabı almış hevesle açtım kutuyu baktım başka ayakkabı hemde daha pahalısı :)) hiç bişey demedim teşekkür ettim. Kız kardeş mevzusunda ise benimki de aynı o kadar hassaski hani bende söylesem beni zor duruma soktun diye triplenir. :)

Bir olay sonrası oturun düşünün hemen aksiyon almayın. Mesela telefonla konuştuktan sonra hemen eşine gidecegine otur eşime soylesem mi acaba filan diye kafada düşünün.
sadece eşim de değil ki tabı en yakınım o oldugu ıcın cok sahıt oluyor ama iş arkadaslarımla veya kendı arkadas cevremde nasıl davranmalıyım.

Bu bi sır olamaz ki bence kardeşler arasında bana sordu diyebilir bence hediye verildikten sonra hani sürprizi de bozmuş değil, bunda sorun yok sadece sizin hediyeyi beğenmemiş olmanız bunu eşinize sonradan belli etmeniz sorun bence

Bırakın iletişimlerini sizsiz sürdürsünler her şeyden haberdar olmak iyi bir şey değil.

Siz herşeyi neden birilerine yetistiriyorsunuz ? Hediyeyi almış bitmiş gitmiş alsaydın da mutlu olurdum da ne kadar saçma.

Siz herşeyi neden birilerine yetistiriyorsunuz ? Hediyeyi almış bitmiş gitmiş alsaydın da mutlu olurdum da ne kadar saçma.
bu bana gore normal bı muhabbetti yetıstırmek degıldı faydası da zararı da bana olan bı sey oldugunu dusundugum ıcın ama buradakı uyelerde bunun yanlıs oldugunu soyledı bılerek yaptııgm bı sey yoktu

Kardeşin kaç yaşında? Bekar mı? Anladığım kadarıyla bekar. Ona bir şeyler anlatırsan pot kırması kaçınılmaz. Arkadaşına anlat, eşine söylemeyecek konumdaki kişilerden akıl al. Bu şekildeki ikinci vukuatın farkındaysan

bu bana gore normal bı muhabbetti yetıstırmek degıldı faydası da zararı da bana olan bı sey oldugunu dusundugum ıcın ama buradakı uyelerde bunun yanlıs oldugunu soyledı bılerek yaptııgm bı sey yoktu
Eşinize bir hediye aldiginizi ama sonradan bana cüzdan alsaydın daha mutlu olurdum dediğini düşünün !

Eşinize bir hediye aldiginizi ama sonradan bana cüzdan alsaydın daha mutlu olurdum dediğini düşünün !
işte ben buna alınmam kı gıder onu da alırım bu kafada oldugum ıcın onun hıslerını anlayamadım haklı oldugumu dusundum ama uyelerde kaba ve yanlıs oldugunu soyledı saygı duydum hatamı anladım tabı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…