olaydan bi haber iken suçlu oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aynını dedım gören de cok anlamlı hedıye aldın da ben begenmedım sanar dedım daha cok alındı ben dusundugumu soylemek konusunda kendımı tutamıyorum sanırım. ne bıleyım ya :KK43:
Ooooo sizin dilin terazisi bayağı bozuk.Hem eşle aranızda kalması gerekeni kardeşle paylaşıyor,hem kardesinizin size anlattığını kocaya laf sokmak için hemen söylüyorsunuz.Bebekten önce şu huyunuza bir el atin.Esim gelip bana bir şey dese ve kimseye söyleme dese kardeşime bile söylemem , kardeşime guvenmedigim için değil eşim bunu rica ettiği için.......

Ooooo sizin dilin terazisi bayağı bozuk.Hem eşle aranızda kalması gerekeni kardeşle paylaşıyor,hem kardesinizin size anlattığını kocaya laf sokmak için hemen söylüyorsunuz.Bebekten önce şu huyunuza bir el atin.Esim gelip bana bir şey dese ve kimseye söyleme dese kardeşime bile söylemem , kardeşime guvenmedigim için değil eşim bunu rica ettiği için.......
evet bunun ıcın dıger konuma baslık actım artık dusunerek konusmaya deneyecegım

ya ben mutlu oldum zaten sorun o degıl kı ben sadece doğrum gunlerınde özel surprız seven bırıyım o ıse daha gelenekselcı ıhtıyacı olan seyı alayım der ben onun yapısına o benım yapıma uyum sağlamaya calısıyordu. bu sefer yıne kendı kafa yapısında hedıye almasının sebebnı sormustum olay buydu oradakı cıkısımda bunu bende alırdım kendıme ozel bır surprız yapabılırdın dıye
Adamlar hediye alsa bir dert almasa ayrı bir dert... Doğumgünü kutlayan sizin için hediye araştıran adamın kıymetini bilin.

İkisi de saçmalamış bence, kardeşiniz dertleştiğiniz konuyu koşa koşa eşinize yetiştirmişti geçmişte, siz aramızda kalsın dediğiniz halde, şimdi eniştesiyle arasındaki güveni bozmuş olan siz mi oluyorsunuz? Benim kardeşim yok ama eşimle kardeşim arasında bana anlatılmayacak bir şey olmasını da kabul etmem doğrusu. merak etmiş sormuşsunuz, eşle bu neden konuşulamıyor anlamadım. ben olsam ben de sorardım. bunun sır olacak bir şeyi yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X