olaydan bi haber iken suçlu oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
pekı ne yapmam gerekır sımdı nıyetım ıcten o degıl kucumsemıyorum ama dısa vurumu oyle oluyor o da boyle dedın kalbımı kırdın dıyor ama amacım o degıldeı ne yapmam gerekır sımdı
Özür diliyio boynuna sarılıp öpün amacim böyle söylemek değildi filan diyin. Onu çok sevdiğimiz soyleyin. Artık kardeşinize de bişi anlatmayın.

pekı ne yapmam gerekır sımdı nıyetım ıcten o degıl kucumsemıyorum ama dısa vurumu oyle oluyor o da boyle dedın kalbımı kırdın dıyor ama amacım o degıldeı ne yapmam gerekır sımdı
Dışa vurumu daha güzel gerçekleştirebilmeniz için daha çok kitap okumanız gerek kendinizi yanlış ifade ediyorsunuz.

ama bı cıcek beklemek yemege cıkmak bunlar bana gore doğal ıstekler ben mı yanlıs düşünüyorum gercekten soruyorum hatam varsa duzeltmek ıstıyorum

Sürpriz istiyorsunuz ama adamın aldığı hediyeyi beğenmiyorsunuz şunu alsaydın diyorsunuz. Dünyada sizin ne istediğinizi %100 bilen birisi olmayacak eşiniz siz değil. Ya sürprizli gelen hediyeye tamam diyeceksiniz ya da istediğiniz çok beğendiğiniz şeye sahip olmak için bana bunu alır mısın diyeceksiniz.

Banan sorarsanız ben 2. seçerim

Eşinizle kuzkardesiniz artık bı mesafemi koysa yada siz bı yemin edip kardeşinizine esinizle ilgili iyidir çalışıyor selamı var dışında tek kelime etmesenizmi.Hic sevmedim durumu.Esiniz biraz takıntılı kuzkardesiniz biraz boş boğaz ve siz arada denge kuramiyorsunuz Eski konunuzu hatırlıyorum.Ayni yerde hep aynı olayları çekiyorsunuz ve daha da devamı gelir .Bakın küslük demiyorum denge ve mesafe diyorum abi gibi görsün abisi değil ozelinize hediyenize müdahale baştan olmasa eşiniz kafasına göre bişey alsa ne şiş yansa ne kepap .

haklısınız hep surprız olsun hem anlamlı olsun hem benım ıstedıgım olsun dıye kımseyı dunyayı dar etmenın anlamı yok

Ben de aynı eşime doğum günümde nasıl bir şey alacaksın bari istediğin bir şey al deyip günler öncesinden atıyorum resmini onun için de herhangi bir hayal kırıklığına veya beklentiye uğramıyorum sürprizlerden de hoşlanmam zaten

Ben sormam. Ben ne eşimin aldığı hediyeyi söylerim ne eşime niye onu almadın da bunu aldın derim. Benimki de fazla ketumluk olabilir. Ama herşeyin ve herkesin yeri ayrı. Madem burda sordunuz aile mutluluğunuz için biraz kendinizi değiştirmekte fayda var. Ne güzel yoruma kapalı bi insan da değilsiniz. Kötü niyetle yapmadığınız belli. Bi daha yapmazsınız

hangı durumu sevmedınız

Eşinde 15 yaşında gibi herşeye bozuluyor.
Hiç sevmediğim erkek tipi.
Okadar herşeyi biliyorsa karısının ne sevdiğinide bilir alır. Herkesi katmanın ne anlamı var.

Yani madem sormasın kizkardesine kendi alsın karısına insan iyi kötü bilir eşinin zevkini bence siz kızkardeşinize kendiniz hariç eşinizle olan hiçbir durumu anlatmayın bu manada dertlesmeyin bakın olay daha öncede nerelere geldi şimdi gene nerelere geldi .Bence iki eş olmak ayrı kizkardesle konuşacak başka şeyler bulunmalı kiz kardeşinizin yerinde olsam ben enişteme sen seç beğen al enişte ben karışmam derdim

aynını dedım gören de cok anlamlı hedıye aldın da ben begenmedım sanar dedım daha cok alındı ben dusundugumu soylemek konusunda kendımı tutamıyorum sanırım. ne bıleyım ya
Bu söze bende olsam alinirdim,anlamli hediye nasıl oluyor maddi değeri yüksek mi gerekli illa.

Elbise için indirim bekliyordum demişsiniz belkide esinizede fiyatı yüksek gelmiş olabilir bu açıdan düşündünüz mü.

Arkadaşlarada katılıyorum arada laf taşıyan siz olmuşsunuz ve olay sizin başınıza kalmış.

aynını dedım gören de cok anlamlı hedıye aldın da ben begenmedım sanar dedım daha cok alındı ben dusundugumu soylemek konusunda kendımı tutamıyorum sanırım. ne bıleyım ya
Eşiniz size bundan sonra hediye alırsa iyi. Sizin istediğiniz elbiseyi almış olsa aman elbise düşünmemiş diyip küçümsemezdiniz herhalde bu aldığı daha uygun fiyatlı.
Kardeşinizin de yaşı küçükse kendince konuşmak istemiş olabilir, bak eşin hediye aldı ama ben de yardımcı oldum benim de katkım var şeklinde. Ya da madem bana sordu neden söylediğimi değil başka bir şeyi aldı diye de düşünmüş olabilir. Kardeşinizin gelip de size söylediği şeye fazla anlam yükleyerek eşinize resmen hesap sormuşsunuz. Bence siz içinizde tutmayı değil direkt konuşmayı bilmiyorsunuz.

Evet kime ne diyeceğinizi bilmiyorsunuz. Lafın buraya geleceği de belliymiş zaten. Laf tadımayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…