Evet, hatalı sensin. Kaçtır aynı hatayı yapıyorsun, laf taşıyorsun, eşin uyarmış da yapma artık sen de.
iyide laf tasıma neresınde hedıye alınmıs bıtmıs bu muhabbet tasınacak laf mı ben mı anlayamıyorum
aynını dedım gören de cok anlamlı hedıye aldın da ben begenmedım sanar dedım daha cok alındı ben dusundugumu soylemek konusunda kendımı tutamıyorum sanırım. ne bıleyım yaAlti ustu elbise aynisindan varsa değiştirip istediginizi alin gitsin. Eşiniz de neye bozuluyor yani elbiseden hediye yapmiş oyle icinde anlami olan, ugrasilmis bir sey de degil amma buyutmuş.
aynını dedım gören de cok anlamlı hedıye aldın da ben begenmedım sanar dedım daha cok alındı ben dusundugumu soylemek konusunda kendımı tutamıyorum sanırım. ne bıleyım ya
Tamam da abla kardeş ağzınızda bakla ıslanmıyor.
Tüp bebek tedavisi karı koca meselesi. 3.kişilerle paylaşılmaz.
Eşiniz kardeşi gibi görüp bir şey danışmış,kardeşiniz size gelip anlatmış.
Bana göre haklı olan eşiniz.
Bence çok kötü konusmussunuz. Çocuktan önce aranızdaki iletişimi kurun. Eşim bana böyle söylese çok üzülürdüm ve kızardım. Peki size öyle söylese eşinize kızmaz misiniz ? Severek evlenmediniz mi? Kalem bile alsa beni mutlu eder yani.aynını dedım gören de cok anlamlı hedıye aldın da ben begenmedım sanar dedım daha cok alındı ben dusundugumu soylemek konusunda kendımı tutamıyorum sanırım. ne bıleyım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?