olaydan bi haber iken suçlu oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben sizi haksız buldum.
Hediye alınmış yok onu değil bunu alsaydın muhabbeti yapmak hoş değil hediye adı üstünde
Çok istediğim bir şey varsa eşime gösterip bunu alır mısın doğum gününde derim başka bir şey almasına fırsat yaratmam adam müneccim mi

Ayrıca o bunu söyledi bunu bundan öğrendim denmez insanları birbirine düşürürsünüz

ya ben mutlu oldum zaten sorun o degıl kı ben sadece doğrum gunlerınde özel surprız seven bırıyım o ıse daha gelenekselcı ıhtıyacı olan seyı alayım der ben onun yapısına o benım yapıma uyum sağlamaya calısıyordu. bu sefer yıne kendı kafa yapısında hedıye almasının sebebnı sormustum olay buydu oradakı cıkısımda bunu bende alırdım kendıme ozel bır surprız yapabılırdın dıye

aynını dedım gören de cok anlamlı hedıye aldın da ben begenmedım sanar dedım daha cok alındı ben dusundugumu soylemek konusunda kendımı tutamıyorum sanırım. ne bıleyım ya
Tebrikler cidden.
Eşinizin yerinde olsam size hediye falan almam.
Versin parasını siz gidin anlamlı şeyler alın kendinize.

Tebrikler cidden.
Eşinizin yerinde olsam size hediye falan almam.
Versin parasını siz gidin anlamlı şeyler alın kendinize.
ama bı cıcek beklemek yemege cıkmak bunlar bana gore doğal ıstekler ben mı yanlıs düşünüyorum gercekten soruyorum hatam varsa duzeltmek ıstıyorum

Yaş grubu 12-14 falan mı ?
Çünkü bunca yıldır evliyim böyle saçma sapan bir ilişki görmedim.

sızler tepkı verınce anladım bana benım konustuklarım cok normal onunkıler anormal gelıyor sanıyordum tartışınken de oyle dusunuyordum meğer cok yanlıs dusunmusum

Her şeyi geçtim,
Adam almış gelmiş dimi insan kocasına böyle der mi
“eşimde baska bı ıstedıgım bı sey almıs ama ondan benım vardı kalbı kırılmasın dıye gıyerım bunu da dedım bende oldugunu da soylemıstım yıne”

Bizimkisi kaktüs getirse okeyiz…
Üstüne söz söylemeyiz düşünmüş ya o yeter.
Biraz mıymıy bir hanım olabilir misiniz?

pekı ne yapmam gerekır sımdı nıyetım ıcten o degıl kucumsemıyorum ama dısa vurumu oyle oluyor o da boyle dedın kalbımı kırdın dıyor ama amacım o degıldeı ne yapmam gerekır sımdı

ama bı cıcek beklemek yemege cıkmak bunlar bana gore doğal ıstekler ben mı yanlıs düşünüyorum gercekten soruyorum hatam varsa duzeltmek ıstıyorum

Bunu eşinize "görende çok anlamlı hediye aldın sanır" gibi bi cümleyle değil de daha uygun bir dille iletmeliydiniz

Kızkardeşinizin ve sizin ağzınız çok boş. Herşeyi birbirinize yetiştirmeye devam ettiğiniz müddetçe kavgalar bitmez. Hediye işini bile sonradan kocanıza bi daha konuşmanız aşırı saçma zaten. (Kızkardeşim sana bunları atmış niye onu almadın falan demek)

Aaaa o cümleyi görmemişim!

Çok kırıcı olmuş.

Diğer konuda kardeşinizin eşinizi arayıp üzülmeyin demesi ne kadar yanlışsa sizin yaptığınız yanlış.bana tuhaf geldi neden sürekli arayıp konuşuyorlar ki.yada bilmiyorum belki ben eniştemle mesafeliyim diye bana tuhaf geldi.

ya ne bıleyım sız sormaz mısınız bana normal gelıyordu aslında bu muhabbet ama o da fıkır aldıgını icıne sınenı uyguladıgını soylemıs ne bıleyım bana sorulsa alınmam dıye dusundugum ıcın pat pat soyluyordum ama ben yanlıs duusnuyormusum sanırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…