Farkında mısın konu sahibi sürekli senin patavatsızlığın yüzünden tartışma yaşıyorsun. Ağzı sıkı bi insan değilsin. Azıcık sır tutmayı öğren artık
ya ben mutlu oldum zaten sorun o degıl kı ben sadece doğrum gunlerınde özel surprız seven bırıyım o ıse daha gelenekselcı ıhtıyacı olan seyı alayım der ben onun yapısına o benım yapıma uyum sağlamaya calısıyordu. bu sefer yıne kendı kafa yapısında hedıye almasının sebebnı sormustum olay buydu oradakı cıkısımda bunu bende alırdım kendıme ozel bır surprız yapabılırdın dıyeBence çok kötü konusmussunuz. Çocuktan önce aranızdaki iletişimi kurun. Eşim bana böyle söylese çok üzülürdüm ve kızardım. Peki size öyle söylese eşinize kızmaz misiniz ? Severek evlenmediniz mi? Kalem bile alsa beni mutlu eder yani.
Tebrikler cidden.aynını dedım gören de cok anlamlı hedıye aldın da ben begenmedım sanar dedım daha cok alındı ben dusundugumu soylemek konusunda kendımı tutamıyorum sanırım. ne bıleyım ya
doğru benım çenemı tutmamı öğrenmem lazım2 olayda da bir tek eşin haklı. İki kardeş biraz çene tutmayı öğrenin ya da hiç gizli saklı olayına girmeyin
ama bı cıcek beklemek yemege cıkmak bunlar bana gore doğal ıstekler ben mı yanlıs düşünüyorum gercekten soruyorum hatam varsa duzeltmek ıstıyorumTebrikler cidden.
Eşinizin yerinde olsam size hediye falan almam.
Versin parasını siz gidin anlamlı şeyler alın kendinize.
Yaş grubu 12-14 falan mı ?kızlar merhaba çok kısa tutmaya calısacagım bı ara kız kardesım aramızda kalması gereken bır seyı esıme soyledıgı ıcın ve benım bundan haberım olmadıgı ıcın eşime yalan soylemek zorunda kalmıstım.
Olayda tup bebek yaptıracagımızı kımseye soylemeyecektık olumsuz olunca üzgündüm ağlıyordum kardesımle konusurken anlatmıstım oda esımı de uzulmeyın demek ıcın aramıs haberım yok bende esıme hala kımseye soylemeıdm demıstım buradan patlamıstı ama bu eskı olayımız neyse neden konustuklarımızı yetıstıdıgını ıse soramadım cunku esım olayı uzatma lutfen bana bır daha yalan soyleme dedı. (eskı konularımda vardı olayın uzunu)
neyse gecenlerde doğum gunumde hedıye alacagı zaman esım, kızadesıme sormus. O da ıstedııgm model elbıseleri ve kombınlerı atmıs eşimde baska bı ıstedıgım bı sey almıs ama ondan benım vardı kalbı kırılmasın dıye gıyerım bunu da dedım bende oldugunu da soylemıstım yıne.
Bu sabah kardesım muhabbet etmeye aramıs olsa gerek laf arasında esımın ne hedıye aldıgını sordu bende soyledım.
Ben aslında ona şu elbıseyı soylemıstım dedı, ben de bunu alsaymıs gercekten mutlu olurdum dedım gunlerdır de o elbısenın ındırımını kovalıyordum cunku. Neyse esıme de sordum laf arasında yan yanaydık ıste ıstedıgım elbıseyı kızkardesım demıs sana o elbseyı alsaydın cok mutlu olurdum bayadır takıp ediyordum dedım konustuklarımızı sana mı yetıstırdı dedı ne alaka kız soyledı dedım kızkardesımden mesaj "konustuklarımız aramızda kalsın " bende anlamadım o kadar uzun uzun anlattı kı bu olayı senı cok ıyı tanıyorum ıste bunu hedıye bekledıgını bılıyordum soyledım de almadı dıye anlatınca sebebını merak ettım ettım ve esıme sordum bu olay bana cok normal gelırken
kızkardesım panıkle ıste benı su an ifşaladıgının farkında mısın her seyı esıne mı yetıstırmen gerekıyor o bana sormustu ben sadece muhabbetı anlattım sımdı bana guvenmez artık bır sey demez dıye bana mesaj attı. Bende özelse ya basta dersın ya da hıc anlatmazsın dedım anlatan sensın acısını benden çıkarıyorsun dıye. o bana küstü anlattım dıye uslubundan dolayı bende ona argo saçma sapan konustu karsında ablan var dıye bende de ona kırıldım
Kızkardesım esımı cok sever bu arada yasça bızden kucuk. Eşimi abısı gıbı goruyor onun guvenını kırdı dıye uzulmus ama bu olay bana mı saçma gelıyor araznıdakı muhabbetı anlatıp anlatıp sonra nasıl bunu esıne anlatıyorsun dıye kızması. Ben mı yanlıs düşünüyorum kızlar? hatalı ben mıyım anlayamadım? eşim de ona o elbıseyı sormus olmama alınmıs hedıyesını begenmedıgımı dusurek hareket etmısım kalbını kırmısım halbukı amacım gercekten ıstedgım seyı almak varken neden farklı davrandıgını öğrenmektı.
İkisi de benımle konusmuyor bana mı saçma gelıyor olay. Ben mı yanlıs davrandım lutfen yardımcı olur musunuz
sızler tepkı verınce anladım bana benım konustuklarım cok normal onunkıler anormal gelıyor sanıyordum tartışınken de oyle dusunuyordum meğer cok yanlıs dusunmusumYa hala nasıl kendini haklı buluyorsun. Hediye alınmış bitmiş hala şunu alsaydın mutlu olurdum laflarına gerek var mı? O zaman hediyeyi görünce aa vardı bundan değiştireyim deseydin. Valla şunu koca kişisi yapsa ne öküzlüğü ne hiçbir şey haketmiyorsunu kalırdı
pekı ne yapmam gerekır sımdı nıyetım ıcten o degıl kucumsemıyorum ama dısa vurumu oyle oluyor o da boyle dedın kalbımı kırdın dıyor ama amacım o degıldeı ne yapmam gerekır sımdıAcikcasi ben eşimden bu laftan sonra özür dilerdim. Hatta onu yemeğe ben çıkartirdim.
"Gören de çok anlamlı hediye aldın da begennedim sanar" cümlesi bana göre çok aşırı kırıcı. Eşim bana bu lafta sonra ne yaparsa yapsın kalbim düzelmezdi kolayca.
ama bı cıcek beklemek yemege cıkmak bunlar bana gore doğal ıstekler ben mı yanlıs düşünüyorum gercekten soruyorum hatam varsa duzeltmek ıstıyorum
Niye?ben ama ben gercekten bu olayın boyle olacagını bılemedım. hedıye yanı boyle gızlı saklı falan gıbı degılde hanı ne bıleyım yaaa of
Aaaa o cümleyi görmemişim!Acikcasi ben eşimden bu laftan sonra özür dilerdim. Hatta onu yemeğe ben çıkartirdim.
"Gören de çok anlamlı hediye aldın da begennedim sanar" cümlesi bana göre çok aşırı kırıcı. Eşim bana bu lafta sonra ne yaparsa yapsın kalbim düzelmezdi kolayca.
ya ne bıleyım sız sormaz mısınız bana normal gelıyordu aslında bu muhabbet ama o da fıkır aldıgını icıne sınenı uyguladıgını soylemıs ne bıleyım bana sorulsa alınmam dıye dusundugum ıcın pat pat soyluyordum ama ben yanlıs duusnuyormusum sanırımKızkardeşinizin ve sizin ağzınız çok boş. Herşeyi birbirinize yetiştirmeye devam ettiğiniz müddetçe kavgalar bitmez. Hediye işini bile sonradan kocanıza bi daha konuşmanız aşırı saçma zaten. (Kızkardeşim sana bunları atmış niye onu almadın falan demek)
Çok ayıp.aynını dedım gören de cok anlamlı hedıye aldın da ben begenmedım sanar dedım daha cok alındı ben dusundugumu soylemek konusunda kendımı tutamıyorum sanırım. ne bıleyım ya