- 18 Ağustos 2014
- 1.093
- 725
- 163
- Konu Sahibi voodoobebegi
-
Sohbeti biraz kisa kesmeye çalıştı gibi oldu ona üzüldüm: (Hadi bakalım neler olçak.
Sohbeti biraz kisa kesmeye çalıştı gibi oldu ona üzüldüm: (
Seminer icin sehiridisina çıkmış onlar falan anlatti . Otele yerlesiyorum simdi dedi . Yorgundur belki de :)Hadi ya. Belki işi falan vardır adamın. Hemen kötüye yormamak lazım farklı olduğunu belli etmiş zaten normalde konuşmam ama sen de öğretmensin diyerek. Canını sıkma boşu boşuna günler torbaya girmedi ya?!
Seminer icin sehiridisina çıkmış onlar falan anlatti . Otele yerlesiyorum simdi dedi . Yorgundur belki de :)
Dimi ya pazartesi dersimiz var zaten . Bari çok çalışayım da soru sorarsa salak gibi olmayayim :)
Ohoo adam ne yaptığını anlatmış daha ne olsun. Hadi bakalım pazartesiyi bekliyoruz. :)
Bence olabilitesi yüksek :) Yani sonuçta ikiniz de öğretmensiniz
Olsun,sonuçta okul değil orası dershane :) İkiniz de yetişkinsiniz,bence herşey olabilir :)Ben istifa ettim ama şu an onun ogrencisi durumundayım: (
Olsun,sonuçta okul değil orası dershane :) İkiniz de yetişkinsiniz,bence herşey olabilir :)
ilk pasi (ilk msji) sen atmissin zaten. Senin ilk adiminla muhabbete baslamissiniz. Ben kadinlarinda gayet tabi ilk adimi atabilecegine inananlardanim. Ama su anda bekleme asamasina almalisin, fitesi ikiye takiyosun. Ve bekliyosun. Nacizane fikrim :) yarin pazar, cani sikilir, face'de dolasir, aklina inboxu gelir, sonra sen gelirsin, sonra 'aman ne olur ki bi meraba yazsam' der, ve bi bakmissin sana bi mesaj gelir.
enjooooy :) *flortetmeyiozleyenlerkulubu*
Çok hevesli görünmemekle beraber evet diyaloğa devam etmelisin bence.Ama benim merak ettiğim bişey var,acaba sadece sana karşı mı böyle yakın davranıyor yoksa diğer bütün öğrencilerine de böyle mi davranıyor?Ay hadi insallah :)
Sizce ben diyalog kurmaya çalışmalı mıyım.
Yoksa ondan mi bekleyeyim
Çok hevesli görünmemekle beraber evet diyaloğa devam etmelisin bence.Ama benim merak ettiğim bişey var,acaba sadece sana karşı mı böyle yakın davranıyor yoksa diğer bütün öğrencilerine de böyle mi davranıyor?
Kesinlikle iyi bişey :) Kendini hemen kaptırma,ağzından laf almaya çalış,biraz ağırdan sat kendini ama hoşlandığını da belirt :) Yani kısacası dengeyi kur :) Ayyy ben bile heyecanlandım,inşallah çoook güzel olur herşeyYeni iyi geceler deyip konusmayi bitirdik .
Konusmaya basladigimizdan beri ogrencileriyle bu kadar konusmadigini benim ayri bir yerim olduğunu söylüyor sürekli :)
Bu iyi bir sey galiba :)
Kesinlikle iyi bişey :) Kendini hemen kaptırma,ağzından laf almaya çalış,biraz ağırdan sat kendini ama hoşlandığını da belirt :) Yani kısacası dengeyi kur :) Ayyy ben bile heyecanlandım,inşallah çoook güzel olur herşey
Bizim de KPSS kursunda böyle bir hoca vardı. Çoğu kız hayrandı.Adam evli çıktı.Ama hiç çaktırmıyordu.Yani en ufak bir ipucuda mı olmaz. Mümkün değildi. O kadar yani...Bekardan daha bekar takılıyordu.:))
Bundan dolayı arkadaşlarım öğretmenimi seviyorum deyince bir on beş dakika duraksıyorum.
Erkekler stratejiktir kiz tavlama konusunda. İkidebir 'sen diger ogrencilerimden farklisin o yuzden muhabbet ediyorum seninle' ayagina yatmasi bana cok inandirici gelmedi, ozelliklede devamli tekrarlamasi.
Muhabbete devam, ama cokta guvenmeyin. Erkeklere guveniyor gibi gorunup huyunu suyunu ogrenmek gerekir.
Ayrica hatirlatayim; erkekler avlanmayi severler. Bir iki gun muhabbet icin musait olmayin. Olsanizda degilmis gibi davranin. Biraz panik yapmalari iyidir iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?