• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olamaz mı ? Olabilir :)

Merhaba kızlar
Bundan 1 ay önce bir konu açmıştım biri vardı hayatımda ama inanılmaz dengesizdi falan diye . Konuyu açtığımın ertesi günü baktım ki ben saçma sapan bir hırs yapmışım . Bu adamın sadece beni fiziksel olarak beğendiğini , ilişki anlamında bir şey yaşamak istemediğine kanaat getirip bir daha onunla görüşmek istemediğimi söyledim . Aynı gün öğretmen olduğum kolejden istifa ettim . Ve gene aynı gün bir KPSS dershanesine kayıt oldum . Öğretmenlik yapmak istemediğime karar verdim . Diktim gözümü müfettişliğe , uzmanlığa ...

Derslerim başlayalı 3 hafta oldu .
Alan derslerimden birine ilk başta '' bu nasıl hoca yaa . Bu kadar genç hoca hiçbir şey öğretemez bana '' dediğim bir hoca geldi .
( 32 yaşında 3 üniversite mezunu Ankaranın sayılı üniversitelerinden birinde Doç. ve sürekli yurtdışlarına seminerlere gittiğini sonraları öğrendim ve mahçup oldum :):) )
Tahtada devleşen cinsten bir hoca . Her konudaki fikriyle bilgisiyle 3 saat nasıl geçiyor anlamıyorum derste .
Sonraları bir baktım ki ben bu hocadan etkilenmeye başladım .
Hoca yahu vodoo ne ayıp çocuk musun ergen misin hocana kayıyor ilgin diye kızsamda kendime engel olamadım .
2 gece önce faceden kusura bakmayın küçücük bir soru sorabilir miyim dedim .
Sonra sohbet uzadıkça uzadı .
Normalde öğrencilerimle bu saatte konuşmam aslında ama senin öğretmenlik yapmış olman seni farklı bir yere koyuyor falan dedi .
Biz 1 saate yakın sohbet ettik . Ertesi gün derste neredeyse hiç gözgöze gelmedik anlatırken bende bakamadım o da :)
Arada falan espriyle falan takıldı ama gayet seviyeli sevimli espriler . Kantinde otururken benimle ailemle ilgili sorular sordu ki bütün sınıf kantindeydik bir bana sordu
Ben çok etkilendim kızlar . Bilgisinden , tavrından , tarzından .
Ne yapsam nasıl yapsam bilmiyorum . 1 ay kadar sonra onunla olan dersimiz bitecek ve bir daha dersimize girmeyecek .
Beklesem mi o zamana kadar ama dikkatini de çekmek istiyorum çok

Vites büyüt. Zamanın az.

Süpermiş ya. Ben bile heyecan duydum okurken. =)
Dersiniz bitene kadar bekle.
Facebooktan ulaşabiliyorsun nasıl olsa.
O da etkilenirse adım atar zaten.
Şimdi bunların tadını çıkar.
Derslere daha çok asılmana katkısı olması da çok güzel. Baya motive eder seni.

Eeee o zaman kurs biter sen yoluna, o yoluna...
Cesur ol, kendine güven.
Olursa olur, olmazsa olmaz.
Cok tesekkur ederim oneriniz icin ama ben biraz daha agirdan almaktan yanayım: )

Süpermiş ya. Ben bile heyecan duydum okurken. =)
Dersiniz bitene kadar bekle.
Facebooktan ulaşabiliyorsun nasıl olsa.
O da etkilenirse adım atar zaten.
Şimdi bunların tadını çıkar.
Derslere daha çok asılmana katkısı olması da çok güzel. Baya motive eder seni.

Insallah sonuna kadar böyle heyecan dolu olur hikayemiz :)
Simdi aklimi karistiran nokta
Hic bir ogrencimle bu kadar konusmam ben demesi arkasindan bana güvendiğini vurgulamasi . Genel olarak gozlemlerim seviyeli olduğu yönünde ama baskalarina da ayni seyi soylemedigini nasil anlayacağım?

Cok tesekkur ederim oneriniz icin ama ben biraz daha agirdan almaktan yanayım: )

Insallah sonuna kadar böyle heyecan dolu olur hikayemiz :)
Simdi aklimi karistiran nokta
Hic bir ogrencimle bu kadar konusmam ben demesi arkasindan bana güvendiğini vurgulamasi . Genel olarak gozlemlerim seviyeli olduğu yönünde ama baskalarina da ayni seyi soylemedigini nasil anlayacağım?

Onu tanıma fırsatın olursa anlarsın ancak. Şu anda bilemezsin.
Hem bu heyecanların tadını çıkarmalı hem de tedbirli olmalı. Bu denge ayarlanırsa aksi bir durumda fazla üzülmezsin. O yüzden çok düşünmemek lazım.

Onu tanıma fırsatın olursa anlarsın ancak. Şu anda bilemezsin.
Hem bu heyecanların tadını çıkarmalı hem de tedbirli olmalı. Bu denge ayarlanırsa aksi bir durumda fazla üzülmezsin. O yüzden çok düşünmemek lazım.

Çok haklisin . Umarim o dengeyi iyi ayarlarim . Cok tesekkur ederim :)
Umarim bu kez gene kirilmam :)

Canım belki o da kendini ağırdan satmak istiyordur.Biraz sabırlı ol bakalım.Belki de yorulmuş uyumuştur,belki de bişey olmuştur..Sabır canım ;)

Bence sen fazla anlam yüklüyorsun.
Ayrıca bu kadar ağırdan almayı ben anlayamıyorum. Mesaj atsın diye kıvranıyorsun ama sen mesaj atmıyorsun. Sen at mesaj..Nasılsın demek bu kadar mı zor?

Nedir bu her şeyi karşı taraftan bekleme durumu bilmem.

Canım belki o da kendini ağırdan satmak istiyordur.Biraz sabırlı ol bakalım.Belki de yorulmuş uyumuştur,belki de bişey olmuştur..Sabır canım :KK66:

Ayy iyiki sabırlı olmuşum. Yazdı: ) 15 dk falan gec yazdim uyudu galiba :)
Olsun ama yazdı ya yeter :))

Bence sen fazla anlam yüklüyorsun.
Ayrıca bu kadar ağırdan almayı ben anlayamıyorum. Mesaj atsın diye kıvranıyorsun ama sen mesaj atmıyorsun. Sen at mesaj..Nasılsın demek bu kadar mı zor?

Nedir bu her şeyi karşı taraftan bekleme durumu bilmem.

İnanki bundan önceki bütün iliskilerimde senin gibi düşündüm bende.
Ama baktım ki yaşı, mesleği, statüsü ne olursa olsun bunlar kovalamayi seviyor .
Bende bu sebepten o kadar incindim ki artık taktik yapıyorum.
Mesaj atti sonunda zaten :)

Ne yazdı peki ? :)

Derste laf arasinda bir işten kacabiliyorsam kanimin son damlasina kadar kacarim temalı bir konuşma yapmıştık şaka yollu güldük geçtik
naber illegal yolların milli çözümcüsü :) yazmış: )
Bende adım çıkmış 9a inmez 8e dedim :)
Sonra uyudu sanirim ben 15 dk gec yazdim cunku

Back