• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olamaz mı ? Olabilir :)

Derste laf arasinda bir işten kacabiliyorsam kanimin son damlasina kadar kacarim temalı bir konuşma yapmıştık şaka yollu güldük geçtik
naber illegal yolların milli çözümcüsü :) yazmış: )
Bende adım çıkmış 9a inmez 8e dedim :)
Sonra uyudu sanirim ben 15 dk gec yazdim cunku

Muhabbet güzel ilerliyor.İnşallah üzülmezsin.
Yaşınız başınız yerinde.Olmaması için sebep yok.
Ama temkinli ol yine de.

Muhabbet güzel ilerliyor.İnşallah üzülmezsin.
Yaşınız başınız yerinde.Olmaması için sebep yok.
Ama temkinli ol yine de.

Insallah insallah . Hele ki bu kadar sıkıntılı bir süreçte cok kötü olur .

arkadaşın ne kadar zekiymiş aferin kıza :) kesin evli ya da nişanlıdır dimi yalnız olması imkansız arkadaşının :)

Bu tavsiyeyi veren cok yakin bir erkek arkadasim :))

Merhaba kızlar
Bundan 1 ay önce bir konu açmıştım biri vardı hayatımda ama inanılmaz dengesizdi falan diye . Konuyu açtığımın ertesi günü baktım ki ben saçma sapan bir hırs yapmışım . Bu adamın sadece beni fiziksel olarak beğendiğini , ilişki anlamında bir şey yaşamak istemediğine kanaat getirip bir daha onunla görüşmek istemediğimi söyledim . Aynı gün öğretmen olduğum kolejden istifa ettim . Ve gene aynı gün bir KPSS dershanesine kayıt oldum . Öğretmenlik yapmak istemediğime karar verdim . Diktim gözümü müfettişliğe , uzmanlığa ...

Derslerim başlayalı 3 hafta oldu .
Alan derslerimden birine ilk başta '' bu nasıl hoca yaa . Bu kadar genç hoca hiçbir şey öğretemez bana '' dediğim bir hoca geldi .
( 32 yaşında 3 üniversite mezunu Ankaranın sayılı üniversitelerinden birinde Doç. ve sürekli yurtdışlarına seminerlere gittiğini sonraları öğrendim ve mahçup oldum :):) )
Tahtada devleşen cinsten bir hoca . Her konudaki fikriyle bilgisiyle 3 saat nasıl geçiyor anlamıyorum derste .
Sonraları bir baktım ki ben bu hocadan etkilenmeye başladım .
Hoca yahu vodoo ne ayıp çocuk musun ergen misin hocana kayıyor ilgin diye kızsamda kendime engel olamadım .
2 gece önce faceden kusura bakmayın küçücük bir soru sorabilir miyim dedim .
Sonra sohbet uzadıkça uzadı .
Normalde öğrencilerimle bu saatte konuşmam aslında ama senin öğretmenlik yapmış olman seni farklı bir yere koyuyor falan dedi .
Biz 1 saate yakın sohbet ettik . Ertesi gün derste neredeyse hiç gözgöze gelmedik anlatırken bende bakamadım o da :)
Arada falan espriyle falan takıldı ama gayet seviyeli sevimli espriler . Kantinde otururken benimle ailemle ilgili sorular sordu ki bütün sınıf kantindeydik bir bana sordu
Ben çok etkilendim kızlar . Bilgisinden , tavrından , tarzından .
Ne yapsam nasıl yapsam bilmiyorum . 1 ay kadar sonra onunla olan dersimiz bitecek ve bir daha dersimize girmeyecek .
Beklesem mi o zamana kadar ama dikkatini de çekmek istiyorum çok

Kızlaaaar son durum , gelişmeler çok çok heyecan verici :)
Bir solukta anlatıyorum hemeeeen
Ders bittikten sonra bir kaç tane sorum vardı onları sordum .
Sonra direk ben çok acıktım sen yemek yiyecek misin birlikte yiyelim dedi .
Olur dedim bende çıktık . Oturduk bu arada ben düşmüştüm elim falan kanadı oturur oturmaz hemen ıslak mendil yarabandı falan istedi . Sandalyemi çekmeler üşümeyeyim diye beni önce indirip oturtup arabayı öyle çekmeler . Şekersiz kahve içtiğime dikkat etmiş yemekten sonra biri orta biri şekersiz kahve istedi vsvsvsvsvs :)
Direk konuya girdi . Senden uzaklaşmaya çalıştım ama senin önce güzelliğin , zekan , cesaretin çok dikkatimi çekti falan dedi .
O frekansı gördüm sende . Sende böyle hissettin demek ki ilk adımı attın dedi . Çok açık , çok net konuştu .
Seni tanımak istiyorum dedi açık açık . Ya çok deli bir aşk yaşayacağız yada bir halt olmayacak bizden arası , ortası yok dedi
Baya konuştuk . Her şey çok güzeldi ta ki vodoo salağı işin içine edene kadar !
Adama direk tecavüzcü Coşkun muamelesi yaptım . Eğer bu tip bir beklentin varsa benden uzak dur dedim direk . Adamcağız şaşırdı kaldı tabii geçmişte bu tarz bir sebepten dolayı çok irite olmuş gibisin dedi . Sadece ben bu tip yakınlaşmaların evlilik sonrasına bırakılmasından yanayım dedim .
Çok haklısın dedi . Zaten böyle bir şey istesem şu an karşımdaki kadın sen olmazsın ama kafandaki soru işaretlerini çözmen lazım dedi . Benimle alakası olmayan bir sebepten dolayı canın yanmışsa bunun cezasını bana kesme falan dedi . Ve bu tavrın bile geçmişin izini taşıdığını gösterir dedi .
Senin eski sevgililerin çoluk çocukmuş ben değilim dedi .
Sen netleşene kadar adını koymayalım . Bu şekilde bir güvensizlikle adım atamayız dedi .
Sonra da zaten benim öğrencim gelecekti özel derse hemen indim daha konuşamadık

Son durum budur kızlaar
canım adam sana ne dedi ki sen ona tecavüzcü coşkun muamelesi yaptın :) cinsellikten mi konu açtı, tam olarak ne dedi biz de ona göre yorum yapalım :)

Cok guzel ilerlemeler olmusta adam ne dedide siz konuyu cinsellige cekip, suclamissiniz adami.
Sirf niyeti belli olsun diye gereksiz yere soylediyseniz sacma olmus gercekten.
Kendinizden itmeye ugrasir gibi .

Öpmeye falan mı kalkıştı da o kadar kalayladın adamı ?
Ay hayir ya adamin en ufak bir laçka hareketi yoktu :(

canım adam sana ne dedi ki sen ona tecavüzcü coşkun muamelesi yaptın :) cinsellikten mi konu açtı, tam olarak ne dedi biz de ona göre yorum yapalım :)
Ben clup pub bar gibi ortamlardan hoslanmiyorum . Sinemaya tiyatroya gideriz oturur filmimizi evde izleriz falan deyince aptal aptal konustum. Gerizekali vodoo mal vodoo

Cok guzel ilerlemeler olmusta adam ne dedide siz konuyu cinsellige cekip, suclamissiniz adami.
Sirf niyeti belli olsun diye gereksiz yere soylediyseniz sacma olmus gercekten.
Kendinizden itmeye ugrasir gibi .
Hemde nasil sacma hemde nasil .
Tipik ayy evlenmeden olmaaaaz diyen kizlar gibi oldum .
Niye konusursun mal mal salak vodo adam yazmiyor işte.

Valla inşallah yazmamakla kalır ya.
Toz duman etmişsin ortalığı.Kötü olmuş.
Heyecanla okudum gelişmeleri ama sonu kötü bitmiş.
Onun da aklında bi acaba düşmüş müdür ki ?

Hayır salaklık değil bence.Sonuçta sen onu tanımıyorsun ve haliyle de güvenmiyorsun.Bunun geçmişle de alakası yok.Tanımadığın bi adamın senle ne amaçla görüştüğü alnında yazmıyor.Bence baştan bu tavrı koyman iyi olmuş.En azından senin de niyetinin kötü olmadığını anlar,hareketlerine de ona göre çeki düzen verir..Bu konuyu uzatacak olursa da bu şekilde açıklarsın ve mantıklı bi insansa da anlar.

Valla inşallah yazmamakla kalır ya.
Toz duman etmişsin ortalığı.Kötü olmuş.
Heyecanla okudum gelişmeleri ama sonu kötü bitmiş.
Onun da aklında bi acaba düşmüş müdür ki ?

Kesin düşmüştür. Kendi düşün taşın gel dedi . Belki coluk çocuk bu daha takıldığı seylere bak diyordur .
Ben nasil toparlicam bu durumu simdi ya

Hayır salaklık değil bence.Sonuçta sen onu tanımıyorsun ve haliyle de güvenmiyorsun.Bunun geçmişle de alakası yok.Tanımadığın bi adamın senle ne amaçla görüştüğü alnında yazmıyor.Bence baştan bu tavrı koyman iyi olmuş.En azından senin de niyetinin kötü olmadığını anlar,hareketlerine de ona göre çeki düzen verir..Bu konuyu uzatacak olursa da bu şekilde açıklarsın ve mantıklı bi insansa da anlar.

Konuyu uzatmaz uzatmamasina da adami kendi elimle ittim resmen

''oturur filmimizi evde izleriz'' lafından sonra ben de sininle aynı tepkiyi verirdim.. niye ev yani? hayır erkeklerin bu evde takılma olayına da kıl oluyorum.. dışarda buluşmak neylerine yetmiyor??

Ya bu adam benim yaş grubum bi adam olsa tereddutlerimde belki haklı olacagim ama niyeti cinsellik olsa buna bir ogrencisiyle cesaret edemez prestijli bi dam çünkü beni napsin etrafında 21-25 yaş arasi bir sürü kadın var.

Böyle düşünme,içini ferah tut.Haddini bilsin canım evde film de neymiş? Sinema yetmiyor mu? :)

Ya tabiki orasi oyle ama langır lungur da soylenmez ki ama benim gibi.
Bir cuval inciri berbat ettim

Valla ilginç bir hikaye...umarım düşündüğünüz gibi sonlanır da adama hemen baştan öyle söylemen iyi olmamış...zaten anlardınız bir süre sonra.
Şimdi gerçekten öyle bir niyeti varsa sinsiliğe vuracak işi...niyeti o değilse de ayıp olmuş yani....
Bunun dışında adam bana biraz ukala geldi...iyice araştırın adamı çaktırmadan. Görüştüğü biri var mı medeni durumu ne.... Sanki böyle öğrencisiyle hemen rahat bir şekilde böyle bir noktaya gelmesi garip geldi daha acemice olması lazımdı çok basma kalıp şeyler söylemiş, akademisyenim ve o tiplerdeki egoyu biliyorum az çok. Parlak elmaların içi çürük olur.Belki de fazla şüpheciyim.
Bence görüşmeye devam edin ama kendinizi çok da kaptırmadan, ipleri bırakmayın. :)
Bu arada evde film izleriz lafına ben de hiç masum yaklaşmazdım, insan bunu niye söyler ki, her erkek bu cümlenin nasıl anlaşılacağını bilir, belki de nabız ölçtü...

Son düzenleme:
Back