• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olamaz mı ? Olabilir :)

Sohbeti biraz kisa kesmeye çalıştı gibi oldu ona üzüldüm: (

Hadi ya. Belki işi falan vardır adamın. Hemen kötüye yormamak lazım farklı olduğunu belli etmiş zaten normalde konuşmam ama sen de öğretmensin diyerek. Canını sıkma boşu boşuna günler torbaya girmedi ya?! :KK60:

Hadi ya. Belki işi falan vardır adamın. Hemen kötüye yormamak lazım farklı olduğunu belli etmiş zaten normalde konuşmam ama sen de öğretmensin diyerek. Canını sıkma boşu boşuna günler torbaya girmedi ya?! :KK60:
Seminer icin sehiridisina çıkmış onlar falan anlatti . Otele yerlesiyorum simdi dedi . Yorgundur belki de :)
Dimi ya pazartesi dersimiz var zaten . Bari çok çalışayım da soru sorarsa salak gibi olmayayim :)

Seminer icin sehiridisina çıkmış onlar falan anlatti . Otele yerlesiyorum simdi dedi . Yorgundur belki de :)
Dimi ya pazartesi dersimiz var zaten . Bari çok çalışayım da soru sorarsa salak gibi olmayayim :)

Ohoo adam ne yaptığını anlatmış daha ne olsun. Hadi bakalım pazartesiyi bekliyoruz. :)

Kizlaar
Dün aksam yazmıştı ama çok kısa konuştuk. Seminer vermek icin baska bir ile gittigini söyledi sanırım yorgundu kısa kestik.
Bugun ben mi yazsam ki :)

ilk pasi (ilk msji) sen atmissin zaten. Senin ilk adiminla muhabbete baslamissiniz. Ben kadinlarinda gayet tabi ilk adimi atabilecegine inananlardanim. Ama su anda bekleme asamasina almalisin, fitesi ikiye takiyosun. Ve bekliyosun. Nacizane fikrim :) yarin pazar, cani sikilir, face'de dolasir, aklina inboxu gelir, sonra sen gelirsin, sonra 'aman ne olur ki bi meraba yazsam' der, ve bi bakmissin sana bi mesaj gelir.

enjooooy :) *flortetmeyiozleyenlerkulubu*

ilk pasi (ilk msji) sen atmissin zaten. Senin ilk adiminla muhabbete baslamissiniz. Ben kadinlarinda gayet tabi ilk adimi atabilecegine inananlardanim. Ama su anda bekleme asamasina almalisin, fitesi ikiye takiyosun. Ve bekliyosun. Nacizane fikrim :) yarin pazar, cani sikilir, face'de dolasir, aklina inboxu gelir, sonra sen gelirsin, sonra 'aman ne olur ki bi meraba yazsam' der, ve bi bakmissin sana bi mesaj gelir.

enjooooy :) *flortetmeyiozleyenlerkulubu*

Dün de o yazmıştı. Bugun ben yazdım.
Yarın tüm gün disarda olucam dedim .
Sen gez kpssye de ben giricem zaten demiş.
Bende hoca bakış acisiyla yorum ne zaman gelecek diye bekliyordum dedim .
Baska ne acidan bakacaktim aferin gez toz mu diyeyim dedi
Bende ben farkli bir sey soylemek istememistim yanlis anlasildim galiba dedim .
Dogru sende ogretmenlik yaptin sana akıl vermek haddim degil dedi.
Estagfurullah akıl vermek gibi dusunmedim dedim.
Seni diger ogrencilerimden farkli tutuyorum . Kişiliğin karakterin seviyen belli falan dedi . Guvenimin boşa cikmayacagini biliyorum.normalde ogrencilerimle bu kadar konusmam dedi. :)

Yarin 10 saat dersi var ben aklina zor gelirim biraz ama pazartesiden itibaren dersimiz var en azindan :)

Ay hadi insallah :)
Sizce ben diyalog kurmaya çalışmalı mıyım.
Yoksa ondan mi bekleyeyim
Çok hevesli görünmemekle beraber evet diyaloğa devam etmelisin bence.Ama benim merak ettiğim bişey var,acaba sadece sana karşı mı böyle yakın davranıyor yoksa diğer bütün öğrencilerine de böyle mi davranıyor?

Çok hevesli görünmemekle beraber evet diyaloğa devam etmelisin bence.Ama benim merak ettiğim bişey var,acaba sadece sana karşı mı böyle yakın davranıyor yoksa diğer bütün öğrencilerine de böyle mi davranıyor?

Yeni iyi geceler deyip konusmayi bitirdik .
Konusmaya basladigimizdan beri ogrencileriyle bu kadar konusmadigini benim ayri bir yerim olduğunu söylüyor sürekli :)
Bu iyi bir sey galiba :)

Yeni iyi geceler deyip konusmayi bitirdik .
Konusmaya basladigimizdan beri ogrencileriyle bu kadar konusmadigini benim ayri bir yerim olduğunu söylüyor sürekli :)
Bu iyi bir sey galiba :)
Kesinlikle iyi bişey :) Kendini hemen kaptırma,ağzından laf almaya çalış,biraz ağırdan sat kendini ama hoşlandığını da belirt :) Yani kısacası dengeyi kur :) Ayyy ben bile heyecanlandım,inşallah çoook güzel olur herşey :KK68:

Bizim de KPSS kursunda böyle bir hoca vardı. Çoğu kız hayrandı.Adam evli çıktı.Ama hiç çaktırmıyordu.Yani en ufak bir ipucuda mı olmaz. Mümkün değildi. O kadar yani...Bekardan daha bekar takılıyordu.:))
Bundan dolayı arkadaşlarım öğretmenimi seviyorum deyince bir on beş dakika duraksıyorum.

Kesinlikle iyi bişey :) Kendini hemen kaptırma,ağzından laf almaya çalış,biraz ağırdan sat kendini ama hoşlandığını da belirt :) Yani kısacası dengeyi kur :) Ayyy ben bile heyecanlandım,inşallah çoook güzel olur herşey :KK68:

Ay hadi insallah :)
Benimde içim içime sığmıyor ama gizemli olmam lazim.
Konusmanin ortalarinda bana bak bu aksam karsimda baska bir vodoo var dedi .
Nasil bir vodoo dedim
O şımarık yüzeysel ogrenci kiz degil derinlige sahip ve olgun birisin dedi banaa :).
Hep kendi muhabbet açtı: )
Ay cok heyecanli cook :)

Bizim de KPSS kursunda böyle bir hoca vardı. Çoğu kız hayrandı.Adam evli çıktı.Ama hiç çaktırmıyordu.Yani en ufak bir ipucuda mı olmaz. Mümkün değildi. O kadar yani...Bekardan daha bekar takılıyordu.:))
Bundan dolayı arkadaşlarım öğretmenimi seviyorum deyince bir on beş dakika duraksıyorum.

Allah korusun ya insallah oyle bir şey olmaz . Direk de soramam :(

Erkekler stratejiktir kiz tavlama konusunda. İkidebir 'sen diger ogrencilerimden farklisin o yuzden muhabbet ediyorum seninle' ayagina yatmasi bana cok inandirici gelmedi, ozelliklede devamli tekrarlamasi.

Muhabbete devam, ama cokta guvenmeyin. Erkeklere guveniyor gibi gorunup huyunu suyunu ogrenmek gerekir.
Ayrica hatirlatayim; erkekler avlanmayi severler. Bir iki gun muhabbet icin musait olmayin. Olsanizda degilmis gibi davranin. Biraz panik yapmalari iyidir iyi ;)

Erkekler stratejiktir kiz tavlama konusunda. İkidebir 'sen diger ogrencilerimden farklisin o yuzden muhabbet ediyorum seninle' ayagina yatmasi bana cok inandirici gelmedi, ozelliklede devamli tekrarlamasi.

Muhabbete devam, ama cokta guvenmeyin. Erkeklere guveniyor gibi gorunup huyunu suyunu ogrenmek gerekir.
Ayrica hatirlatayim; erkekler avlanmayi severler. Bir iki gun muhabbet icin musait olmayin. Olsanizda degilmis gibi davranin. Biraz panik yapmalari iyidir iyi :KK66:

Haklisiniz . Dün ogrencilerimle bu kadar sık muhabbet etmem aslinda sana guvendim bunun boşa çıkmayacağını düşünüyorum dedi .
Uyarı mi bu ne munasebet dedim
Sadece diğer öğrencilerle muhabbet etmeyince tuhaf triplerle karşılaşmak istemiyorum dedi
2 gün sonra dershanede ayyy kizlaaaar 2 saat konustuk biliyomusunuuuuuuz diyecek halim yok yapmayin :D dedim
Bunu kastetmedim ki ders dışında başka öğrencilere zaman ayırmayınca trip atmaya başlıyorlar dedi .
Ve bu benim kafami cok karıştırdı.

Back