- 20 Nisan 2014
- 1.428
- 1.616
- 168
- Konu Sahibi voodoobebegi
Neden olmasin ki? Yaslariniz uygunsa ilerletmekte fayda var derim ben. O olmaz, bu olmaz diye dusunmek yanlis. Kismetini insan biraz da kendi yaratir. Hayirlisi olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ogretmen ogrencı ılıskısınde mutlak otorıtenın de etkısıyle olabılıyor boyle seyler.ben de kımya ogretmenıme hayrandım.o sene boyunca nasıl bır kadınla evlı oldugunu cok merak etmıstım.ama aska dogru degıldı benımkı.eegeblıkten yetıskınlıge gecerken ıdol erkek kavramının oturmasıyla ılgılı bır seydı sanırım.
Kesınlıkle kaptırma kendını.ona da ılk basta kacamak bakıslar,senın etkılenmen vs cazıp gelebılır ama o buna cok alıskındır.resmen dedıgın gıbı cuvallarsın.zaten sen sınavı gecemezsen bu ıs olmaz ama gecersn sansın olabılır.bunun da adı zamane askları:)))
Eee peki sonuç :)Ben tüm cesaretimi toplayp söylemiştim.biliyorum bu çok zor.ama a cesaret ettiktn sonra kolaymış diyor insan.:)
Neden olmasin ki? Yaslariniz uygunsa ilerletmekte fayda var derim ben. O olmaz, bu olmaz diye dusunmek yanlis. Kismetini insan biraz da kendi yaratir. Hayirlisi olsun.
umursamazlari oyna.. tabi triplere girerek degil dogal ol... ilgin cok belli olursa, klasik hocasina asik kiz konumuna dusebilirsin..
istedigin gibi olmasi icin senin asiri ilgili olman gerekmiyo ki normal kosullarda, sen kiz tarafisin..Dediğin gibi yaparsam da sıradan bir öğrenci öğretmen ilişkisine dönmez mi ki
istedigin gibi olmasi icin senin asiri ilgili olman gerekmiyo ki normal kosullarda, sen kiz tarafisin..
O kötü olmuş iste .Sonuç olumluydu.ama görüştükten bir yıl sonra ayrılma kararı aldık.belkii sizin şartlar daha farklı olur.belki senin için herşey daha güzel olur..
Sen okuyor muydun o sirada ? Okuyorduysan buyuk risk çünkü.benim de üniden asistan hocamla aynı şekilde başladı konuştuk sonra buluşmalar başladı elimi bile tuttu sonraları evlenme bile teklif etti sonra görüşmeye devam ettik 1 sene ve sonuç: ben sana kalben bişey hissedemedim, mantığıma uyuyosun ama duygu yok sana karşı dedi.. şimdi düşünüyorum da ona harcadığım 1 senem boşa gitmiş.. yaniii sen de kendini kaptırma bu hocaların napcağı belli olmaz..
yok canım meazun olduktan sonra başladı bizimkisi.. sorma ben de çok kızdım ama iyi ki mesafemi korumuşum ona karşı, yoksa bi de buna üzülecektim!Gerçi doğru. Zaten bir şeyler hissediyorsa ki benimde ilgilendigimi bir şekilde anlamistir adım atar. Eğitim duzeyimiz yas farkimiz beni ürkütüyor biraz aslında uyusamayiz diye korkuyorum . O kadar bilgili bir adam ortak ne konusabiliriz ki
O kötü olmuş iste .
Yani hayirlisi olsun tabii ama cok imkan dahilinde degil gibi..
Sen okuyor muydun o sirada ? Okuyorduysan buyuk risk çünkü.
1 sene boyunca akli neredeymis . Cok kızdım!
zaten hep diyodu sen tam evlenilcek kızsın ama seninle evlenseydim mantık evliliği olurdu bunu da ben istemedim dedi pislik! ay bak hatırlayınca sinirlendim şimdi..yok canım meazun olduktan sonra başladı bizimkisi.. sorma ben de çok kızdım ama iyi ki mesafemi korumuşum ona karşı, yoksa bi de buna üzülecektim!
Tabi aynı okulda başınız agrirdi çünkü.yok canım meazun olduktan sonra başladı bizimkisi.. sorma ben de çok kızdım ama iyi ki mesafemi korumuşum ona karşı, yoksa bi de buna üzülecektim!
Ayy ! O aslinda ben daha gezip tozmaya yemeye icmeye doyamadim demek istemiş. Akilsizzaten hep diyodu sen tam evlenilcek kızsın ama seninle evlenseydim mantık evliliği olurdu bunu da ben istemedim dedi pislik! ay bak hatırlayınca sinirlendim şimdi..
bilgisi kendi alanindadir, ne demek ne konusacagiz? biz simdi biriyle konusunca bransimizdan mi sohbet aciyoruz?yok canım meazun olduktan sonra başladı bizimkisi.. sorma ben de çok kızdım ama iyi ki mesafemi korumuşum ona karşı, yoksa bi de buna üzülecektim!
sorma canım ya üstelik bunu bana söylediğinde 31 yaşındaydı 82 li ve hala evlilik adına bi adım atmışlığı yok kimseye karşı.. son duyumlarıma göre okulda kız öğrencilerinden birini tanımaya çalışıyomuşTabi aynı okulda başınız agrirdi çünkü.
Mesafeni korudugun icin evlenilecek kizsin demis zaten iyiki korumussun bencede
Ayy ! O aslinda ben daha gezip tozmaya yemeye icmeye doyamadim demek istemiş. Akilsiz
Ay hadi inşallah :) bana çok sevimli geldi aranızdaki ama lütfen bekleyin. Acele etmeyin
Gerçi dogru . Ben bugune kadar Hiç bu kadar donanimli biriyle sohbet etmedim de :)bilgisi kendi alanindadir, ne demek me konusacagiz? biz simdi biriyle konusunca bransimizdan mi sohbet aciyoruz?
sorma canım ya üstelik bunu bana söylediğinde 31 yaşındaydı 82 li ve hala evlilik adına bi adım atmışlığı yok kimseye karşı.. son duyumlarıma göre okulda kız öğrencilerinden birini tanımaya çalışıyomuş
V voodoobebegi bana da öyle geldi :)bana nedense senin ilgini farketmiş ve bundan gayet memnun gibi geldi
bana nedense senin ilgini farketmiş ve bundan gayet memnun gibi geldi
evet zaten bana diyodu ben daha kendimi evlilik için küçük görüyorum, evlilik büyük insanların yapacağı bişey gibi geliyo demişti ay 31 yaşındaydı ya kendini küçük görüyomuş ahahahO kiz istediği gibi biridir eminim . Sende bulamadigini bulur onda gezer tozar sonra hadi eyvallah der .
Evlenemez boylesi