- Konu Sahibi user167272
Pisligin teki sizinle ilgilense ne olmasa ne olur ya! Poposunu kaldirmayin bu pis sapiklarin!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim için dediklerinden emin olamadıkça kime ne diyebilirim ki, herkesle dalga geçen tiplergöğüslerin birkaç erkek tarafından beğeniliyor sanırım, ve bu ulu orta konuşuluyor..birincisi sen bunları duymana rağmen o kişilere nasıl hayırdır deyip had bildirmiyorsun? İkincisi bahsettiğin çocuk senden hoşlansa senin memelerin konuşulmaz. Devam…
Ben istemez miyim biraz olgun davranıp bana karşı daha iyi davranışlar sergilesin, ama ne yapabilirim ki hoşlanıyorumSiz bu çocuktan hoşlandığınız için biz veya bir başkası ne söylerse söylesin olumlamaya calisacaksiniz.
zannetmiyorum. çünkü duymak istedigi cevaba odaklanmış gibi
Diyelim ki kıskandı, sizi arkadaşlarıyla dalga konusu yapan birinden ne bekliyorsunuz?Sanmıyorum öyle sansın. Ben bu kombini 10 cu defa falan giyiyorum herhalde. Şimdiye kadar hiç böyle bir şey demedi. Arkadaşı laf atınca oldu herşey
Ve bu tacizleri aşk sanmaları..Ah ilk aşklar...
Bu versiyon geç olgunlaşıyor. 2000den sonrakiler bir türlü yetişkin konumuna gelemiyor ama cinsellik ve flört olayları doludizginSumak evet haklısın da şu gençler şu saçma aşk dizilerini izlemek yerine iki kitap okusunlar ne iş ne meslek yapacağız ona kafa yorsunlar evlilik iş değil karında doyurmaz aşk dediginde ne yenir ne içilir ne giyilir herkes zaotetsin hormonlarını önce hayat önce para
Demek istiyorum bu kombini önceden yaptığımda niye böyle şeyler demedi şimdi birden dedi. Arkadaşı sapık evet bişey dedi o kıskandı daha sonra kendisi beni uyarmak adına söylemiş olabilir veya beni aşağaladığını düşünüp bidaha giymeyeyim diye çünkü dün sınıftan bir çocuk derste bana dönüp benle konuştu o da gördü. Tenefüste bişey yapmış herhalde sınıfa girince arkadaşına bil bakalım kime vurdum falan dedi.Diyelim ki kıskandı, sizi arkadaşlarıyla dalga konusu yapan birinden ne bekliyorsunuz?
Benim hakkımda dediğinden emin olmadığım sürece ne diyebilirim ki herkesle dalga geçiyorlar ayrıca sanki ben orda yokmuşum gibi konuşuyorlar ne bilim hemde derste yani öyle hepsi bir arada bu muhabbeti döndürmedilerNeyini anlamıyorsun resmen seninle kafa buluyorlar üstüne bu yaşadığın taciz millet ulu orta memen hakkında yorum yaparken dönüp niye hadlerini bildirmiyosun
Hoşlandığınız çocuğa o kadar odaklanmışsınızki bedeniniz hakkında yapılan dedikoduları bile görmezden gelip saçma sapan hareketlere anlam yükler olmuşsunuz Bu çocukla olmaz çünkü herseyiniz dedikodu malzemesi olacak kaba tabirle ilk kim basacak yarışının objesi olacaksınız.Birakın aşk meşk işini derse odaklanın ,kendinizi geliştirin sonra çok pişman olursunuz....Benim için dediklerinden emin olamadıkça kime ne diyebilirim ki, herkesle dalga geçen tipler
Tüm bu yorumlardan sonra bende emin oldum. Herkes aynı şeyi düşünüyor demek ki gerçekten öyle ama korkuyorum ben ona bakmadığımda hayatıma odaklandığımda bişeyler yapmaya çalışıp yine beni etkiliyorHoşlandığınız çocuğa o kadar odaklanmışsınızki bedeniniz hakkında yapılan dedikoduları bile görmezden gelip saçma sapan hareketlere anlam yükler olmuşsunuz Bu çocukla olmaz çünkü herseyiniz dedikodu malzemesi olacak kaba tabirle ilk kim basacak yarışının objesi olacaksınız.Birakın aşk meşk işini derse odaklanın ,kendinizi geliştirin sonra çok pişman olursunuz....
Kendini kandırma bence senin hakkındaydı millet memen hakkında konuşurken böyle susar oturursan erkek sohbetlerine meze olursun başka bir şey değilBenim hakkımda dediğinden emin olmadığım sürece ne diyebilirim ki herkesle dalga geçiyorlar ayrıca sanki ben orda yokmuşum gibi konuşuyorlar ne bilim hemde derste yani öyle hepsi bir arada bu muhabbeti döndürmediler
Saçma sapan şeyler yapsın ne olacak???? korktugunuz ,dengenizi bozacak, saçma nedenlerle etkilendiğiniz ilişki sizce sağlıklı mı??? Bekar , genç,ünlü birine fokslanıp şöyle okuyup böyle kendimi geliştirip onunla tanisacagim demek daha mantıklı.Ergen tiplerin elinde oyuncak olmaktansaTüm bu yorumlardan sonra bende emin oldum. Herkes aynı şeyi düşünüyor demek ki gerçekten öyle ama korkuyorum ben ona bakmadığımda hayatıma odaklandığımda bişeyler yapmaya çalışıp yine beni etkiliyor
yaşınız kaç bilmiyorum ama belli ki küçüksünüz ve o yaşlarda böyle şeyler hoşlanma geliyor ama üzgünüm değil, diğer hanımların da dediği gibi ortada bariz bir taciz ve hatta zorbalık varDemek istiyorum bu kombini önceden yaptığımda niye böyle şeyler demedi şimdi birden dedi. Arkadaşı sapık evet bişey dedi o kıskandı daha sonra kendisi beni uyarmak adına söylemiş olabilir veya beni aşağaladığını düşünüp bidaha giymeyeyim diye çünkü dün sınıftan bir çocuk derste bana dönüp benle konuştu o da gördü. Tenefüste bişey yapmış herhalde sınıfa girince arkadaşına bil bakalım kime vurdum falan dedi.
Duygularını değil mantigini ön plana almalisin. Sen kendine neyi layık görürsen karşısı onu sergilemek durumunda kalır unutma tatlım.Ben istemez miyim biraz olgun davranıp bana karşı daha iyi davranışlar sergilesin, ama ne yapabilirim ki hoşlanıyorum