• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün bunlardan ne çıkarmalıyım? Benzer şeyler yaşayanlar var mı ?

göğüslerin birkaç erkek tarafından beğeniliyor sanırım, ve bu ulu orta konuşuluyor..birincisi sen bunları duymana rağmen o kişilere nasıl hayırdır deyip had bildirmiyorsun? İkincisi bahsettiğin çocuk senden hoşlansa senin memelerin konuşulmaz. Devam…
Benim için dediklerinden emin olamadıkça kime ne diyebilirim ki, herkesle dalga geçen tipler

Siz bu çocuktan hoşlandığınız için biz veya bir başkası ne söylerse söylesin olumlamaya calisacaksiniz. ☺️
Ben istemez miyim biraz olgun davranıp bana karşı daha iyi davranışlar sergilesin, ama ne yapabilirim ki hoşlanıyorum

Sanmıyorum öyle sansın. Ben bu kombini 10 cu defa falan giyiyorum herhalde. Şimdiye kadar hiç böyle bir şey demedi. Arkadaşı laf atınca oldu herşey
Diyelim ki kıskandı, sizi arkadaşlarıyla dalga konusu yapan birinden ne bekliyorsunuz?

Sumak evet haklısın da şu gençler şu saçma aşk dizilerini izlemek yerine iki kitap okusunlar ne iş ne meslek yapacağız ona kafa yorsunlar evlilik iş değil karında doyurmaz aşk dediginde ne yenir ne içilir ne giyilir herkes zaotetsin hormonlarını önce hayat önce para

Sumak evet haklısın da şu gençler şu saçma aşk dizilerini izlemek yerine iki kitap okusunlar ne iş ne meslek yapacağız ona kafa yorsunlar evlilik iş değil karında doyurmaz aşk dediginde ne yenir ne içilir ne giyilir herkes zaotetsin hormonlarını önce hayat önce para
Bu versiyon geç olgunlaşıyor. 2000den sonrakiler bir türlü yetişkin konumuna gelemiyor ama cinsellik ve flört olayları doludizgin 🧿

Ne demiş ünlü şair ve felsefeci Hakkı Bulut
"Henüz 3 yaşında bir kardeşim var
Seni ondan bile kıskanıyorum kıskanıyorum"

Gerçekten duygusu olsaydı arkadaşlarının "oo memeler ehe ehe 🤤🤤" muhabbeti yapmasına izin vermezdi.

Hayatı yaz dizisi sanan karınca Ağustos böceği deki o sokakta donup kalan böceğe benzer valla ben artık ilk askkar romantik hisler olarak bakmıyorum mümkün olduğu kadar mantıklı çocuklar mantıklı gençler yetistirmek lazım yoksa o aşklar mutfakta patates doğrarken kocanın iki cocukla hadi ananın evine yallah demesine evriliyor aşk guzeldir kişinin yaşı mantıklı olmasına izin verirse konu sahibi derslerine odaklan süt kuzusu hatta tehlikeli olabilecek ana baba eline bakan ergenlere kafa yorma.

Diyelim ki kıskandı, sizi arkadaşlarıyla dalga konusu yapan birinden ne bekliyorsunuz?
Demek istiyorum bu kombini önceden yaptığımda niye böyle şeyler demedi şimdi birden dedi. Arkadaşı sapık evet bişey dedi o kıskandı daha sonra kendisi beni uyarmak adına söylemiş olabilir veya beni aşağaladığını düşünüp bidaha giymeyeyim diye çünkü dün sınıftan bir çocuk derste bana dönüp benle konuştu o da gördü. Tenefüste bişey yapmış herhalde sınıfa girince arkadaşına bil bakalım kime vurdum falan dedi.

Neyini anlamıyorsun resmen seninle kafa buluyorlar üstüne bu yaşadığın taciz millet ulu orta memen hakkında yorum yaparken dönüp niye hadlerini bildirmiyosun
Benim hakkımda dediğinden emin olmadığım sürece ne diyebilirim ki herkesle dalga geçiyorlar ayrıca sanki ben orda yokmuşum gibi konuşuyorlar ne bilim hemde derste yani öyle hepsi bir arada bu muhabbeti döndürmediler

Benim için dediklerinden emin olamadıkça kime ne diyebilirim ki, herkesle dalga geçen tipler
Hoşlandığınız çocuğa o kadar odaklanmışsınızki bedeniniz hakkında yapılan dedikoduları bile görmezden gelip saçma sapan hareketlere anlam yükler olmuşsunuz Bu çocukla olmaz çünkü herseyiniz dedikodu malzemesi olacak kaba tabirle ilk kim basacak yarışının objesi olacaksınız.Birakın aşk meşk işini derse odaklanın ,kendinizi geliştirin sonra çok pişman olursunuz....

Terbiyesizlik konu sahibi sevgi aşk çıkmaz böyle şeylerden gizli video çıkar rezil etme çıkar psikolojinizi bozma çıkar siz bilirsiniz kalite gerçekten tesadüf değil insanda terbiye görgü yoksa ne aşkı o başka birşey ondan sonrada aşk gelmez iki paralık insanlara muhabbet olur iki paralık anne baba eline bakıyor bunlar o yaşta herşey hormon Boşuna romans beklemeyin hele bu nesilden 🙄Genede yaşayın görün bakalım vücut ölçülerinize göre değer gördüğünüz bu çakma Erosla

Hoşlandığınız çocuğa o kadar odaklanmışsınızki bedeniniz hakkında yapılan dedikoduları bile görmezden gelip saçma sapan hareketlere anlam yükler olmuşsunuz Bu çocukla olmaz çünkü herseyiniz dedikodu malzemesi olacak kaba tabirle ilk kim basacak yarışının objesi olacaksınız.Birakın aşk meşk işini derse odaklanın ,kendinizi geliştirin sonra çok pişman olursunuz....
Tüm bu yorumlardan sonra bende emin oldum. Herkes aynı şeyi düşünüyor demek ki gerçekten öyle ama korkuyorum ben ona bakmadığımda hayatıma odaklandığımda bişeyler yapmaya çalışıp yine beni etkiliyor

Benim hakkımda dediğinden emin olmadığım sürece ne diyebilirim ki herkesle dalga geçiyorlar ayrıca sanki ben orda yokmuşum gibi konuşuyorlar ne bilim hemde derste yani öyle hepsi bir arada bu muhabbeti döndürmediler
Kendini kandırma bence senin hakkındaydı millet memen hakkında konuşurken böyle susar oturursan erkek sohbetlerine meze olursun başka bir şey değil

Tüm bu yorumlardan sonra bende emin oldum. Herkes aynı şeyi düşünüyor demek ki gerçekten öyle ama korkuyorum ben ona bakmadığımda hayatıma odaklandığımda bişeyler yapmaya çalışıp yine beni etkiliyor
Saçma sapan şeyler yapsın ne olacak???? korktugunuz ,dengenizi bozacak, saçma nedenlerle etkilendiğiniz ilişki sizce sağlıklı mı??? Bekar , genç,ünlü birine fokslanıp şöyle okuyup böyle kendimi geliştirip onunla tanisacagim demek daha mantıklı.Ergen tiplerin elinde oyuncak olmaktansa

Demek istiyorum bu kombini önceden yaptığımda niye böyle şeyler demedi şimdi birden dedi. Arkadaşı sapık evet bişey dedi o kıskandı daha sonra kendisi beni uyarmak adına söylemiş olabilir veya beni aşağaladığını düşünüp bidaha giymeyeyim diye çünkü dün sınıftan bir çocuk derste bana dönüp benle konuştu o da gördü. Tenefüste bişey yapmış herhalde sınıfa girince arkadaşına bil bakalım kime vurdum falan dedi.
yaşınız kaç bilmiyorum ama belli ki küçüksünüz ve o yaşlarda böyle şeyler hoşlanma geliyor ama üzgünüm değil, diğer hanımların da dediği gibi ortada bariz bir taciz ve hatta zorbalık var
keşke bunu anlayabilseniz ancak yaşınız gereği sanmıyorum ki anlayasınız
sizin yaşınızda ben de benzeri şeyler için ayy bana aşık modunda gezerdim ama sonradan farkettim ki baya baya taciz edilmişim :(
umarım acı şeyler yaşamadan gerçekleri anlarsınız başka birşey diyemem size nitekim ne desek anlamayı reddediyorsunuz

Back