Valla kanka isteyen taşlar umrumda olmaz. Bakıyorum sosyal medyaya , g.t meme gösterip takipçi toplayan kadınlarla dolu sonra da adı influencer. Ne veriyorsun topluma, ne katıyorsun diye sorsalar 0, kendini teşhir edip para toplama bariz, onun da adı belli zaten ya neyse.
Küçücük çocukların bile kendini teşhir etme peşinde olduğu toplumdan hiçbir halt olmaz kardeşim. Her şeyden önce bir bakıcaksın, ben topluma, insanlığa, kendime ne sunuyorum diye sunacak hiçbir şeyin yoksa dikkat çekmek için kıçını bacağını gösterirsin , o kadar. O kadar yani. Kendini et parçası olarak pazarlarsan topluma, hayatta da en fazla et parçası olursun o kadar.
Gerçekten çok merak ediyorum, daha lise çocuğu olan küçücük bir kız kendini teşhirleyerek ne elde etmeyi umuyor
Gençtir, aptaldır her neyse de nerde bu çocuğun ailesi, croptan okul kıyafeti olmaz. Olmaz kardeşim. Okumaya/çalışmaya gidiyorsan onun ciddiyetiyle gidersin. Kıçını bacağını sıkan şey giymezsin, aksine rahat kıyafet giyersin. Ben pantolon ve gömlek giyiyordum mesela lisede. Müdür nerde peki, öğretmenler de mi bir şey demiyor bu kılığa?? İyi ki çocuğum yok bu devirde çocuk yetiştiren velilere Allah sabır versin!!!