benımde bır arkadasım vardı boyle.ortak arkadaslarımızdan bırı calısmıyordu .o'na sureklı''sen eden calısmıyorsun evde sıkılmıyormusun bır ıse yara gıt calıs '' seklınde sureklı pıskolojık baskı uygulardı .bana da sureklı '' bıktım suzan artık bu ısten nefret ettırdıler kendılerınden benı,su borclarımı odedıgım gıbı cıkacagım evımde oturacgım'' derdı .
boyle catlaktı
Merak Ettim O Komşunuz Ne Mezunu ve Ne İşle Meşgul ?
hikayemiz aynı biliyomusun
bende önlisans 2.sınıf okuyorum ayriyetten kpss çalışıyorum babamdan para alıyorm ailemin de baskısı yok ama komşular sanki annem gibi baskı kuruyolar çalış veya evlen die artık boşveriyorum önceden sinirlenirdim ama sende takma cnm gül geç
biz önlisansların kaderi bu galba
suratıma birden dik dik pat diye sen ne işe yarıyosunki denince o kadar üzülüyorum ve şok oluyorum ki kafama takmadan geçemiyorum
ilkokul mezunu çocuk bakıyo yani o bir işte çalışıyo
ve kendi kızı da başkalarının dilinde sakız çok eleştiriliyo
bunun hıncını benden mi alıyo acaba
Gerçek dost hep kara gün dostu olmuyor işte! Senin sevincine samimiyetle ortak olabiliyorsa bana göre gerçek dosttur.
Ayrıca komşunun yada kimin ne söylediğini düşünme!
Üniversitelisin! İster 2 yıllık ister aö. Bu kimseyi ilgilendirmez.
Bunun şimdi olmasada illa ki ekmeğini yersin. Boşuna altın bilezik dememişler.
Herkesin yapamadığını yapmışsın. Üniversiteye girmek zor, okumak daha zor, mezun olmak hepten zor.
Kpss'ye hazırlandığın dönemde bunları hiiiçç takma. Gül geç.
Yada ' Ben okudum, insanların emek verdiği şeyleri -her ne olursa olsun- basit görmüyorum.' de.
Ödevleri için yardımcı olma 'okudumda ne oldum ki yardım edeyim de laf sok.
İnsanların hayatları hakkında yorum yapmamayı anlasın!
Umarım istediğini başarır, kpssde başarılı olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?