• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

okumuşumda ne işe yaramış!

sen istiyor herşeyi başarırsın.sen arkadaşına,komşuna bakma çalış onlar çekemiyor seni.insanların içini kin haset bürümüş en yakın arkadaşım değiğim kişi iyi oldugunu istemiyor insanın canını sıkıyorlar. sen kendine güven başaracaksın...:)

Bende önlisans okuyorum +kpssye hazırlanıyorum. Ne ailemin ne de çevremde kimsenin bu konuda sözü olmadı olamaz da çünkü herkes dershaneye giderken ben evde kendi çabamla üniversite kazandım.
Onlar sadece senin daha da hırslanmana yardımcı olur hele bi memur ol da gör sen onları, hiç moralini bozma onlar ne olmuş ki sana karışıyorlar.

aynı şeyleri bende yaşamıştım. bana da komşumuz söylemişti.. şimdi bir kurumda memur olarak çalışıyorum. 2 yıllığı da 4 'e tamamladım. en son görüştüğümüzde aynı komşumuz. beni tebrik etti.. çok şey başarmışsın dedi. inş. çocuklarıda benim gibi olur diye dua etti.. çok takıyordum kafama.. ama boşuna üzülmüşüm.. herşeyin yeri ve zamanı var.. sen yeterki pes etme emeklerinin karşılığını mutlaka alacaksın..

komşunuzun o tarz konuşması cehaletinden kaynaklanmış bence boşver.
önlisans olsun lisans olsun hatta evde kendini geliştirmek olsun. eğitim için yapılan hiç bişi boş yere değildir. mutlak sana bi getirisi olur.
"okumuş da ne olmuş" cümleye bakar mısın ya. çok cahilce.
sen devam et arkadaşım. inş sınavını da verir gösterirsin onlara ne olmuş okuyunca.:34:

Back