Ama bende yoruldum artık, her geçen gün tükendiğimi hissediyorum.Öğrenciler hep dualarımda, Allahım onları ıslah et, bana sabır ver diye sürekli dua ediyorum, gücüm kalmadı artık!Ahlaki açıdan, dini açıdan, insani açıdan davranışlarının nasıl olması gerektiğini bıkmadan usanmadan her Allah'ın günü anlatıyorum...Öğretimi bi kenara attım gitti, en azından bu öğrencileri eğitebilsem o büyük kardır diyorum...Ama inanın okulun yarısı düzelecek gibi değil.Sözde Anadolu Lisesi, ama sanmayın ki eski anadolu liselerinden, alakası bile yok, çoğu Anadolu lisesi bu durumda

Sistemi bu duruma getirenler, habire öğretmene yüklenip, öğretmenin otoritesini, saygınlığını elinden alanların Allah cezalarını versin, Yatacak yerleri olmasın inşallah, ben seve seve seçtiğim mesleğimi artık bırakmak istiyorum, hevesim falan kalmadı.Kağıt üstünde herşeyimiz mükemmel,öyle göstermek zorundayız, ama ya gerçekte, uygulamada öyle mi???Böyle saygısız, kural tanımaz, ağzından küfürü eksik olmayan, karşıdakini yumruklamayı erkeklik zanneden,öğretmeni af edersiniz it yerine koymayan öğrencileri bu sistemde cezalandıramıyoruz, okuldan atmak imkansız, sadece diğerlerine kötü örnek olmaya devam ediyorlar ve malesef iyileri de kaybedecek oluyoruz.