Ogretmenin cocuguma bağırması

Hahahahahahah “kredi onaylayan biri için fazla cüretkar ??” Yazan kişi sensin yani sen küçümsemiş oluyorsun. Çek defterini önemli bir şey mi sanıyosun ya da aylık ödemenin 200k olması büyük mü Banka büyyüüük bir kuruluş her çalışanda kendi işinde değerli sen önce küçümseyip şimdide yüceltmeye çalışıyosun bunları söylemek istiyodun da konumu denk geldi

İkna olmadım. Tabiki sordum. İzinsiz alamayacağını soyledim ama. Tutunki izinsiz aldi. Ben oraya eğitim alsın diye gönderiyorum çocuğumu ve istemeyerek gidiyor zaten yinede bağırması doğru mu
Öğretmen değilim, 2 çocuk annesiyim ve kimsenin tarafını tutmuyorum. Yalnız burada siz hatalısınız. Öğretmek evde başlar. Başkasının eşyasını almaması gerektiğini siz öğreteceksiniz en başta. Sizin çocuğa güzelce izah etti ama başka çocuk da yaptı aynısını, o bitti diğeri başladı... Öğretmen bütün gün onu yapma bunu yapma mı diyecek yoksa aktivite vs mi yaptıracak? Bazı temel davranışların eğitimi evde verilmeli.
Tokasını aldığı çocuk da gidip evde annesine anlatsa, kafamdan çekti canımı acıttı dese o çocuğun annesi de öğretmene kızacak. Siz evde söylemiyor musunuz başkasının eşyasını izinsiz alamazsın diye?

Okul öncesinden bahsediyoruz burada.

Okul öncesinden bahsediyoruz burada.
Tamam ama başkasının eşyasını izinsiz alamayız ı öğretmek için kreş veya okulu mu beklemek gerek? Öğretmen öğretir nasılsa mı diyelim? Kreş yaşına gelmiş çocuğa bunu ailesinin öğretmesi gerek. Havadan konuşmuyorum 2 çocuk büyüttüm. Zor ve çok sabır gerekiyor, sağlam sinir olması lazım.

Mürebbiye katılığından bahsetmiyorum, devamlı parmak sallayıp yapma etme diye diklenmeyelim ama hayır ve onu yapamayız bunu yapamayız çünkü sebebi bu diyebilmeliyiz.

He tamam sensin ya
Sesim çıkmadığı için evet put gibi duruyor bunlar robot ya
Ses tonumu yükseltmek çocuğu azarlamak değil siz sapla samanı ayırt edin.
Siz ses tonu üzerinden pedagoji öne sürünce oluyor ben örnek verince alakası yok peki tamam

Kendi ellerinizle yazdığınız bu mesajlar varken fazla yoruma gerek yok.

Kesin öğretmen deli ve ruh hastası, öylece uslu uslu duran çocuğa bağırmıştır.
Böyle çocuklarını salıyorlar öğretmenlerin başına sonra da ay sesi yükseldi öğretmenin bıdı bıdı bıdı...

siz gelen müşteriyi 50 defa uyarır 51 e bağırmazsınızhahahahahaha en pedagojik sizsiziniz tamam
şimdi ne diyeceğinizi biliyorum ama onlar çocuk değillll lütfen cevap vermeden seri beğenmedim yapın
Haha tam da böyle bir şey aklımdan geçiyordu. Ama yazmak istememiştim .

Müşterinin çocuğu bankada bağırıp çağırıp etrafa zarar verirken herkes seferber olsun, çocuğu "50 kere" uyarsınlar. Kimsenin sesi yükselmesin, herkes işini gücünü bırakıp çocuğu ikna etmeye çalışsın.

O kadını hiç sevmiyorum yaaaa, aşırı samimiyetsiz...

Hah aynısından bende de var bir tane. Üstelik bende annesi aşırı hadsiz. Oğlu arkadaşlarına morartacak seviyede şiddet uyguluyor. Ve çocuktur yapar kafasında. Kendi oğluna asla öte git diyemezsiniz niye tehdit ediyor. Üstüne çocuklara sınıfta kek dağıtmış niye daha şikayet ediyormuş muş. Akıla bak uyduruk bir paket kek ile çocukları satın alıp güya oğlunun şiddetine ses göstermesin istiyor. Valla bizzat darp raporu için mağdur öğrencinin velisini ben götüreceğim en ufak olayda bezdik artık. Hadsiz insanlar çok konuşunca haklı olduklarını sanıyor.
İki tane instagramda orda burda 30 saniyelik psikolojik iki kelam dinleyince herkes
Pedagog öğretmen mükemmel ebeveyn oldu maşallah

Geçen bir öğretmen arkadaş dedi ki , bu yeni nesil çocuklar oyun kurmayı, etkinlik yapmayı bilmiyorlar ve asla da öğrenmek istemiyorlar, ben zorla etkinlik yaptırıyorum dedi , elinde telefonla oyun oynamaya alışmış çocuk hiç etkinlik yapar mı hocam dedim , gerçekten çok acı, işimiz çok zor ...

Bir ogretmen olarak yazıyorum ki çocukların dünyaları çok çok farklı ve her olayı farklı şekilde aksettirme gücüne sahipler.Kibarca öğretmenle konusun olayı anlamaya calisin.İciniz rahatlasın

Egoya bak yaaaa, kek dağıtmış mış mış Gel de o çocuğa herseye hakkı olmadığını anlat , yarın birgün zorbanın teki olup bizim tertemiz evlatlarımıza, kızlarımıza bela olacak ...

Sınıfta yapılacak bir sürü iş var ama çocuklar sıkılıyor. İnanın bir amuda kalkmadığımız kalıyor sırf bir şeyleri merak etsinler, öğrensinler diye ama bazılarına işlemiyor. O kadar belli ki ekran maruziyeti yaşadıkları.

Bunu sebebi de keyifi ya da işi, gücü çocuğundan öncelikli olan veliler..

Toplantıda konuşuyoruz çocuklarınızı siz daha iyi tanıyorsunuz, neler yapmayı severler nasıl etkinlik etkileşim var diyoruz. Tık yok ses yok. Sıkıştırınca kem küm e hocam rahat dursun diye tablet pc veriyoruz.
Haydaa
E biz napalım, bize gelince sen hiç ses çıkarma
Adam evde gözüne gözükmesin diye çocuğa pc verip başından def etsin biz de iki bilgi öğretelim diye paralanalım. Sonra bilmişler çıkıp öğretmenler bağıramaz desin.
Şiddetin her türlüsüne karşıyım bir birey olarak.
Bağırmaktan ne anlıyor merak ettim 30 değil 5 çocuğu zapt etsinler bir şeyler öğretmek şartı ile tv tablet pc olmadan 5 saat gık demeden tebrik edeceğim

Öğretmek evde başlar.
Konuda kim haklı öğretmenin davranışı mı yanlış bilemem ama yorumunuzun alıntıladığım kısmına katılıyorum.
Eğitim doğumdan itibaren başlıyor, küçüktür anlamaz diye düşünüyoruz ama yaşlarına uygun şekilde anlatırsanız gayet güzel anlıyorlar, başkasının eşyalarını izinsiz almamaları gibi birçok davranış ve doğru yanlış kavramlarının öğretildiği bir eğitim vermeli aileler, öğretmen evde verilmesi gereken eğitimin pekiştiricisi olabilir sadece, sıfırdan davranış eğitimi veremez, hadi vermeye çalıştı diyelim aileler öğretmenle işbirliği içinde olmazsa çocuklar okulda bildiğini okumaya devam eder, becerileri gelişmiş özgüvenli çocuk yetiştirmekle kural tanımayan doğru-yanlış kavramı olmayan çocuk yetiştirmek aynı şey değil, bu okul öncesi için de geçerli ilkokul, ortaokul, lise için de geçerli, ki ağaç yaşken eğilir eğitim küçükken verilir, ilkokuldan itibaren karakteri ve davranışları oturmuş bir çocuğu öğretmenin tek başına eğitebilmesi mümkün olmaz hele de bu zamanda daha agu demeden küfür etmeyi öğrenmiş çocuklarla öğretmenlerin de işi zor ailelerin de.

Aynen öyle Mune. Mesela tuvalet eğitimine çok önem veriyoruz, hatta misafirliğe oraya buraya gitmeye ara veriyoruz. Evde bezlemiyoruz, gittiğimiz yerde de altına yapmasın, çocuğun kafası karışmasın diyoruz. Ortalama 3 yaş civarı çocuğa bunu öğretirken başkasının eşyasını sormadan izinsiz alamayız ı da öğretmeliyiz. Evet çocuk bu, bazen hiç yapmadığı şeyi yapabiliyor ama bu istisna olmalı. Paylaşmayı zor öğreniyorlar, empati yapmayı bilmiyorlar. Sabırla öğretmek anlatmak zorundayız. Kimse çocuğa ilk temel kuralları evde öğretmezse öğretmen hangi biriyle başa çıksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…