Ogretmenin cocuguma bağırması

Herkes anne olabiliyor muymuş. Bir sürü kadın hastalığı var. Kendisi bilmiyor muymuş. Mimikleri vs çok samimiyetsiz. Bir de üstüne kitapları var. Onun kitaplarını alanın aklından şüphe ediyorum.
İşte anne olabilmek için regl olunuyormuş falan diyordu hanım. Hormonlar vs yok, kadın olmak eşittir anne olmak kafası.
Kuzum kuzum diye hitap ediyor bir de, bunu da sevmedim.

bence de ikaz olabilir ancak su da unutulmamalı cocuk da bir bireydir ve toplum içinde kendi yeri ve konumu bulunur hoca da bunu sarsıcak hareketler yapamaz bas bas bağıramaz çocuklar eğitim alsın diye gidiyor bağırmak bir eğitim yöntemi mi anne bağırırsa bu eğitimsiz olduğu içindir 4 sene eğitim gören hoca neden yapmamalı bunu açıklayacak görevi bu çobanlık yapmıyor eğitimcilik yapıyor orda. neden almamalısın tokasını ? arkadaşın ne hissetti bu neyi ihlal etti bunu açıklayacak ve son olarak elbette cocuğa inanırım sonucta o cocuk benim terbiyemle büyüdü hoca olmak maalesef bir şeyin göstergesi değil artık çocuğu itleyip başını vurmasına neden olan hocalar bile var

İşte anne olabilmek için regl olunuyormuş falan diyordu hanım. Hormonlar vs yok, kadın olmak eşittir anne olmak kafası.
Kuzum kuzum diye hitap ediyor bir de, bunu da sevmedim.
Ay ne saçma sanki her kadın bu dünyaya anne olmak için geliyor, anne olmak istememeye hakkı yokmuş gibi, cahil kadın ya , nefret ediyorum yemin ederim...

2 yaşına bir ay kaldı ben bagirmiyorum.Ama ilerleyen yaşlar nasıldır nedir ne değildir bilemem

Bu ortaokul öğrencileri en fenası geliyor bana.Ben parkta o küfürlerden duramıyorum bazen .ortaokulda öğretmen olmayı hayal edemiyorum

Bende sizin gibi düşünüyorum. Arkadaşımın dedikleri beni ikileme düşürdü. Çok şaşırdım. Yani yarın birgun vursa o.kadar çocukla uğraşıyor olabilir mi diceksin dedim. Ama anlamak istemiyor
Arkadaşınız da öyle yapıyor diye doğru olan bu demek değildir. tamam hani öğretmenlerin de sabrı zorlanıyordur, onlar da insandır, bağırabilir ama yanlıştır. Bence konuşun, çocuğunuzun bundan kötü etkilendiğini vs anlatın.

Ben hem ortaöğretimde hem de okul öncesinde öğretmenlik yaptım. Ortaöğretim'de öğretmenlik yaptım, okul öncesinde bakıcılık desem daha doğru olur. İnanın 100 kat daha zor.
Sesi yükselterek konuşman gerekiyor pekçok durumda. Çünkü sınıf hiç bir zaman sessiz olmuyor. Ve mudahele edilmesi gerek çok şey oluyor.
Çocuğunuz bu ses yükselterek konuşmayı farklı algılamış olabilir. Öğretmenin sesi yükselterek konuşmasından rahatsız olan hiç okula göndermesin. İllaki 20-25 kişilik çocuk grubunda o ses yükselir.

Bu arada yok şunu yapamayan yapmasın, bunu yapamayan yapmasın vs diyorlar ya. Emin olun alan değişikliği şansı verseler ilk önce koşa koşa okul öncesi öğretmenleri değiştirir :)

Bagiramaz tabikii ne münasebet

Son düzenleme:
Bağırmadan telepatiyle anlatmalıydı çocuk gürültüsü olan ortamda sesini duyurmanın tek yolu telepati (!) Hemen cimer’e yazın
Gercekten yorumlara sok oldum herkes okul oncesi ogretmeni mi acaba . Arkadaslar bagirmak ne demek cocugunuza bunu nasil normallestirildi anlayamadim yurtdisinda yaşıyorum boyle bisey soz konusu dahi olamaz okul kapatilir.

Ama turkiyede ogrenci basina dusen ogretmen sayisi kaynakli mi acaba size normal geliyor anlayamadim.
Burada 3 ogrenciye 1 ogretmen verilir.

Son düzenleme:
25 e bir trde

Masada duruyordu aldm dedi

Saçından almamış masadan almış. Merak ettim.bakmak istedim dedi
Hangi aktivite esnasında aldı uğraştı acaba . Hikaye , vs çocukların dikkati çekilmiş, odaklanması için ugrasildigi esnada alıp tüm dikkatleri üzerine çekmeyi basardiysa ve bunu bi kaç kez yapmışsa öğretmene de günah. Bagirmasinda ne yapsin

Üç öğrenciye bakan öğretmen bir zahmet bağırmasın zaten. Çok büyük iş başarmıyor çünkü. Türkiye’de hiç yeğen kuzen yok mu?

Üç öğrenciye bakan öğretmen bir zahmet bağırmasın zaten. Çok büyük iş başarmıyor çünkü. Türkiye’de hiç yeğen kuzen yok mu?
Var tabikii ama hic konusmadik bunlari ama bagirmalarina musaade edecek bi akrabam yok acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…