- 13 Haziran 2024
- 459
- 407
-
- Konu Sahibi melek karman
Siz birkaç kez uyarılan öğrenci tekrar ederse bağırılabileceğini savunan birisiniz çokta bir şey beklemiyorum zaten devam edin az bile yapıyorsunuz basın tokadı (!)İnanın hiç gergin değilim sizin gibi akıl öğretmek isteyenlerle bunca yıllık meslek hayatımda okadar çok karşılaştım ki ama ben sizin çocuğunuzu en fazla 4 yıl görürüm ne yaparsanız yapın ömür boyu sizin çocuğunuz
Off amma uzattın. Öğretmenlik dersi verip daha “falan” kelimesini felan diye yazıyosun, pes. Eğitim sisteminin ve öğrencilerin haline şaşırmamak gerek. Yolunu da bulmuşsunuz siz dört dörtlüksünüz hep karşınızdaki veliler manyak, öğrenciler problemli ve ilgisiz. Sanki sizin dışınızdaki her meslek grubu mesleğini dört dörtlük şartlar altında icra ediyor ülkede, tek mağdur sizlersiniz. Atanana kadar kendini paralayıp sonrasında işinizden ve öğrencilerinizden nefret ediyosunuz. Keşke bi sistem gelse de sizin gibileri elese, başka ülkede ana dilini dört dörtlük okuyup yazamayan biri de okulun kapısından geçemez bize burda bi de had bildirmeye kalkıyor bu da bizim kaderimiz işte.Bağırmak diyince böyle avaz avaz felan mı anlıyorsunuz?
Çocuğa elli kez arkadaşına vurma dediğimde elli birinci kez vurursa kusura bakmayın ama ay ama canım neden vuruyorsun arkadaşına diyemem hani canı acıyan da bir çocuk ya
Bankacı diyince tabi sen giriş veya üst kattaki arkadaşlardan ibaret sanıyorsun ama müşteriyle görüşmüyorum keyif içinde çalışıyorum hahahah öğretmen arkadaşımızda 30 tane öğrenciyle bir arada olup sakin kalacak işi buu hshskasiz gelen müşteriyi 50 defa uyarır 51 e bağırmazsınızhahahahahaha en pedagojik sizsiziniz tamam
şimdi ne diyeceğinizi biliyorum ama onlar çocuk değilllllütfen cevap vermeden seri beğenmedim yapın
Öncelikle, hasta çocuğun okulda ne işi var? Sonra kış sonuna kadar sınıftaki çocuklar hastalıktan kurtulamıyor..geçen gün bir velim tarafından uyarıldım, terslendim ardından trip yedim. başka bir konu için mesajlarıma aramama cevap vermiyor
Eki Görüntüle 3494000 Eki Görüntüle 3494002
Hanfendi?Off amma uzattın. Öğretmenlik dersi verip daha “falan” kelimesini felan diye yazıyosun, pes. Eğitim sisteminin ve öğrencilerin haline şaşırmamak gerek. Yolunu da bulmuşsunuz siz dört dörtlüksünüz hep karşınızdaki veliler manyak, öğrenciler problemli ve ilgisiz. Sanki sizin dışınızdaki her meslek grubu mesleğini dört dörtlük şartlar altında icra ediyor ülkede, tek mağdur sizlersiniz. Atanana kadar kendini paralayıp sonrasında işinizden ve öğrencilerinizden nefret ediyosunuz. Keşke bi sistem gelse de sizin gibileri elese, başka ülkede ana dilini dört dörtlük okuyup yazamayan biri de okulun kapısından geçemez bize burda bi de had bildirmeye kalkıyor bu da bizim kaderimiz işte.
İnan ki bugün resmen yıldım, o kadar sorunlu ki aileler , geçmiş yıllara göre okullarda şiddet eğilimi o kadar arttı ki anlatamam , çocuklarda ilginç şekilde bir saldırganlık ve bencillik var , aileden iyi bir eğitim almadıkları için sonuç bu şekilde ...Ebeveynlerin evde eğitip ahlak veremediği çocukları okulda başka çocuğun kişisel alanına saldırınca sosyal düzeni bozup uyarılınca anında akıllarına çocuğunun psikolojisi gelen veli tipinden yıldı meb camiası, bunu böyle yapanlar utansın
genel merkezde kredi onaylayan biri için fazla cüretkar cevaplar değil mi bunlar ?Bankacı diyince tabi sen giriş veya üst kattaki arkadaşlardan ibaret sanıyorsun ama müşteriyle görüşmüyorum keyif içinde çalışıyorum hahahah öğretmen arkadaşımızda 30 tane öğrenciyle bir arada olup sakin kalacak işi buu hshska
genel merkez mi hshdhsjaj yok sokakta kart satıyorumgenel merkezde kredi onaylayan biri için fazla cüretkar cevaplar değil mi bunlar ?
Allah yardımcınız olsun hocam , Allahtan branş öğretmeniyim, bu ne böyle korku filmi gibiasla ne dediğimi anlamayan ve geri dönüt vermeyen bir öğrencim var bu yıl. kısaca anlatmaya çalışacağım.. kalemlerini koyacakları yerde fotoğrafları asılı ama o asla kalemini kaldırmıyor. gün içinde 248274628 defa söylememe rağmen.. en son koluna dokunup bak kalemin burada ve buraya kaldırmalısın dedim. akşam eve gidip öğretmenim kolumu sıktı tokat attı demiş. 1 saat annesine dil döktüm akşam saat 10’da.
aynı çocuk birkaç gün sonra tuvalete gitti gelmedi. fark edince gidip baktım küloduyla koridorda dolaşıyor burada ne işin var içeri geçip üstünü giy dedim o sıra geri sınıfa dönüp telefonumu aldım annesini arıyorum. şimdi diyecek ki oğluma dokundun üstünü giydirdin diye ben suçlu olacağım. haber verdim.. ben telefonda durumu izah ederken çocuk telefona bağırıyor anne öğretmen beni tuvalete kitledi bana ceza verdisonuç, ben üstünü giydirdim kirlettiği tuvaleti temizledim sınıfa geçtim ve suçlu oldum… allah biz öğretmenleri böyle insanlardan korusun diyeceğim ama hiç umudum yok…
Yahu 50 kişilik sınıfta kendi sesimi duyamıyorum sen ne diyorsun arkadaşım, görende sanacak 20 kişilik sınıfta Finlandiya eğitim sisteminde ders anlatıyoruz, gel gör sınıfları ne halde , temizlikçi yok , birsürü eksik cabası, aileler ilgisiz imkansızlıklar içinde ders anlatıyoruz , öğrenciyi döv, hırpala anlayışım asla yok, çok dikkatli ve özverili bir insanımdır lakin durumlar bildiğiniz gibi değil...Ben bankacıyım.
Veli umursamaz da olsa öğretmen 50 kere uyarsın öğrenci 51.kez yapınca yine de öğretmen bağıramaz, bu etik değil. Ben buna dayanamıyorum diyorsanız başka meslek grubuna geçiş yapabilirsiniz. Sizin benim mesajıma bile tahammülünüz yok bence siz biraz dinlenin
Hayatım sırf tek bir bankaya aylık ödemem 200 bin. Totalde ayda 800 bin kredi ödüyorum. Daha bugün 2 yeni çek defteri geldi ki bilirsin almak zordur üstelik bankalardan birisi vakıf birisi iş bank devlet bankaları. Ben sizin şube de değil bölge müdürlerinizin eşimin şirketine sizinle çalışmak isteriz, şu kadar düşük faizli ticari kredimiz var önceliğimiz sizin gibi hatırlı müşterilerimiz, şubelerinizin pos cihazını bizim bankaya geçirin diye günlerce yemeğe çıkarmak istediklerini bilen kişiyim. Sence senin ne olduğunu bilemeyecek birisi miyim ? Senin haddine mi emek harcayan mesai arkadaşlarını onlardan değilim diye küçümsemek.genel merkez mi hshdhsjaj yok sokakta kart satıyorum
Sanıyor ki o öğrenciler bizim başımıza kalacakİnanın hiç gergin değilim sizin gibi akıl öğretmek isteyenlerle bunca yıllık meslek hayatımda okadar çok karşılaştım ki ama ben sizin çocuğunuzu en fazla 4 yıl görürüm ne yaparsanız yapın ömür boyu sizin çocuğunuz
Uğraşmayın anlamıyorlar yavrum yerine otur dediğim çocuk ısrarla yerine oturmazken ses tonunu bir tık yükseltip lütfen yerine geç artık dediğinde oturuyor ama bu bağırma oluyorYahu 50 kişilik sınıfta kendi sesimi duyamıyorum sen ne diyorsun arkadaşım, görende sanacak 20 kişilik sınıfta Finlandiya eğitim sisteminde ders anlatıyoruz, gel gör sınıfları ne halde , temizlikçi yok , birsürü eksik cabası, aileler ilgisiz imkansızlıklar içinde ders anlatıyoruz , öğrenciyi döv, hırpala anlayışım asla yok, çok dikkatli ve özverili bir insanımdır lakin durumlar bildiğiniz gibi değil...
Maalesef işte bu çocuklar yarın toplumu oluşturacakSanıyor ki o öğrenciler bizim başımıza kalacakTek üzüldüğüm toplumun bozulması, kuralsız sınırsız bir neslin türemesi, bizlik bisey yok ...
Bu yüzden bu meslek çok kutsal eminim çok kötü şeyler vardır işiniz gerçekten zor ama yine de bağırmayı hakkıymış gibi görmemeli kimse. Sokakta kendi öz evladına bağıran anneye bile tepki veren bir halkız.Yahu 50 kişilik sınıfta kendi sesimi duyamıyorum sen ne diyorsun arkadaşım, görende sanacak 20 kişilik sınıfta Finlandiya eğitim sisteminde ders anlatıyoruz, gel gör sınıfları ne halde , temizlikçi yok , birsürü eksik cabası, aileler ilgisiz imkansızlıklar içinde ders anlatıyoruz , öğrenciyi döv, hırpala anlayışım asla yok, çok dikkatli ve özverili bir insanımdır lakin durumlar bildiğiniz gibi değil...
Bunlardan biri de benim finansçım, adam gece gündüz beni yatırım yapmaya ikna etmeye çalışıyor, tüm paramı çekip başka bankaya geçtim diye tripli bi deHayatım sırf tek bir bankaya aylık ödemem 200 bin. Totalde ayda 800 bin kredi ödüyorum. Daha bugün 2 yeni çek defteri geldi ki bilirsin almak zordur üstelik bankalardan birisi vakıf birisi iş bank devlet bankaları. Ben sizin şube de değil bölge müdürlerinizin eşimin şirketine sizinle çalışmak isteriz, şu kadar düşük faizli ticari kredimiz var önceliğimiz sizin gibi hatırlı müşterilerimiz, şubelerinizin pos cihazını bizim bankaya geçirin diye günlerce yemeğe çıkarmak istediklerini bilen kişiyim. Sence senin ne olduğunu bilemeyecek birisi miyim ? Senin haddine mi emek harcayan mesai arkadaşlarını onlardan değilim diye küçümsemek.
Sen milleti böyle ezmeye kalkarsan ben de çıkar evet seni biliyorum sen ya genel merkezde kredi onaylayan bankacısın ya da bizim gibi hatırlı cirosu yüksek limited değil anonim şirketi olan ticari müşterilere özel görevlendirilen bankacılardan birisin ve yine görevin bizi ikna etmek sempatiktik () yaparak. O yüzden gişedeki arkadaşların çok daha kutsal bir iş yapıyor bizlerin nazını çekmek zorunda kalmıyor. Bak sırf bir bankaya ödediğim aylık kredi ve yanında 2 ayrı devlet bankasının eşime verdiği çek defteri. Yok öyle öğretmen aşağılamak, bankada görev yapan arkadaş küçümsemek. Arkadaşlar görgüsüzlük için özür dilerim ama hakedene hak ettiğini vermek gerekir
Şiddetin her türlüsüne karşıyım lakin ikaz ederek ses yükseltmek , tonlama yapmak kötü bisey değildir...Bu yüzden bu meslek çok kutsal eminim çok kötü şeyler vardır işiniz gerçekten zor ama yine de bağırmayı hakkıymış gibi görmemeli kimse. Sokakta kendi öz evladına bağıran anneye bile tepki veren bir halkız.
Sen keyif içinde çalışırken stres yaşıyorsun (kesinlikle) ama işini yapıyorsun. Öğretmen de stres yaşıyor ve aynı şekilde profesyonelce çalışıyor. Kör kuyulardan sesini duyuramıyormuş gibi, katlanmak zorundaymış gibi konuşmak da neyin nesi…Bankacı diyince tabi sen giriş veya üst kattaki arkadaşlardan ibaret sanıyorsun ama müşteriyle görüşmüyorum keyif içinde çalışıyorum hahahah öğretmen arkadaşımızda 30 tane öğrenciyle bir arada olup sakin kalacak işi buu hshska