ögrendim simdi dayak bir aliskanlikmis

Eger yine dayak yedim diye konu acarsan ssna cevabim kendin ettin kendin buldun

sinirim zıpladı yaa bu nasıl bişey nasıl babanıza el kaldırmasının bedelini ödetmezsiniz nasıl kabullenirsiniz bunu inanamıyorum yerinizde olsam babamın gözünden akan yaşa sebep oldugu için dünyayı dar ederdim, cok yazık yaa...size vurdu kabullendiniz, babanıza vurdu onuda kabullendiniz ilerde sorun anında şiddete başvuran bu adam cocugunuza da vurmicakmı???

sinirim zıpladı yaa bu nasıl bişey nasıl babanıza el kaldırmasının bedelini ödetmezsiniz nasıl kabullenirsiniz bunu inanamıyorum yerinizde olsam babamın gözünden akan yaşa sebep oldugu için dünyayı dar ederdim, cok yazık yaa...size vurdu kabullendiniz, babanıza vurdu onuda kabullendiniz ilerde sorun anında şiddete başvuran bu adam cocugunuza da vurmicakmı???

Bazen dayakçı kocalar babalardan değerli olabiliyor.

iyi bir anne iyi bir eş misiniz bilmiyorum olabilirsiniz ama iyi bir evlat değilsiniz bana göre. babanıza vurmuş bir adamla yaşayacaksınız hiç mi hatrı yok babanızın hiç mi değeri yok gözünüzde ? benim burada içim acıdı gözümde canlandırdım hatta bi an tatar ramazan filminde tokat yiyip yere yığılan amcanın sahnesi canlandı gözümde. kendinize ve atanıza bunu yedirebildiniz ya bunu da sindirdiniz ya helal olsun ne diyim.

şimdi biz öyle bi duruma düşürüldük ki...karıyla kocanın arasına girilmez derler ya tam o hesap bize ne kardeşim yalnızca bir daha burada konu açmazsın kendi dertlerini kendin hallet sana tavsiyem çünkü görüyorum ki herkese etrafındaki herkese karşı büyük bir öfke besliyorsun ve bence çocuğun için en azından bi evlilik terapistine gidin kocanızı bilmem ama bence sizin iyi bir terapiye ihtiyacınız var

Keşke daha medeni bir toplum olabilsekte o çocuk sizden alınabilse!!!
Madem sonuçta affedeceksin ne diye o kadar yaygarayı koparıyorsun???
Nefret ediyorum sizin gibi bencil insanlardan!!!

Bir daha sakın dayak konusu açıp da burdaki insanlarla oynamayın. Biz size burda dil döküyoruz affettiğin haberini alıyoruz sonra.
Yazık ya, kendine güveni olmayan bir bayan olup çıkmışsın.(kusura bakma)

Evet dayak atmak bir alışkanlık ama belli ki yemeyede alışılıyor zamanla.
Seni babanı yarın çocuğunu nereye kadar.

Son düzenleme:
Bir laf vardır neyse başını söylemeyeyim de sonu '' semer vuran çok olur '' diye bitiyor, büyük konuşmayı hiç sevmem ama böyle bir şeye nasıl taviz verdiğinizi aklım almıyor.
Bir de öğretmenmişsiniz, eğitimciymişssiniz pes diyorum ya pes !
Açmayın bir daha buraya şiddete uğradım diye konu çünkü güler geçeriz bu sefer :19:

evliligimde elbetdeki benimde hatalarim var sorunlarim var anlatmadgim ayrintilar var herkesden daha fazla özguveni olan biriyim biz birbirimize sans vetdik bunun icin suclu oldugumu düsunmuyorum
babama vurma konusunu hazmetdigimi soylemiyorum ama babam onu kendi evinden kovunca birada artik saglikli dusunememenin asabiyeti babami.itekledi babamda ona karsilik verirken ben icerden duydum ve zaten dayanamadigim icinde orda bayildim kaldim benim babamin tirnagini kimseye degismem essek gibi pzur diledi yamuldu bükuldu babamfa hatani affetmek buyukluktur ama bana birdey olmaz istetsen öldur ama kizimi üzrmezsin asla dedi ve konu kapandi zaten pismanligi akiyordu her halinden babam basta bosanmami istemedi zaten yani bu sürec zordu cok ama zor buraya yazdimki beni goremedigim birsey olabilir yada kimseye anlatamadigim tanimafigim insanlar derdimi daha iyi anlar düsuncesiyle konu actim suclu degilim sanirim izin almak zorundada degilim nye herkes bana kötu birsey yapmis hissini veriyor
ben insan yetistiriyorum kimin piskopat oldugunu bilecek kadar bilgili zekiyim bu yüzden benim esim hatasi olan birisi ama bir pikopat degil acikcasi olaylari bu noktaya getirende benim kendim mükemmel biriyim diyemem demem esimde degil burda sadece ikimizde hatalarini gördu bsbam araya girdi ve kendine yapilanida unutdu unutturmak istedi ha ben bunu sindirfimmi hayir bunu her seferinde yûzumde hissedecek ama kapiyi kspatibcada mutlu olabilirim bu aile icin sansa ihtiyac var dedim ve bukadar
altinda büyuk seyler niye araniyor
hicbirseyi unutmadim unutmiycm ama hatalari olur insanlarin ve bu da onun son sansi

Arkadasim insanlar sizin esinizle baristiktan sonra burda yazdiginiz yaziya böyle sinirlendiler ve tavir yaptilar...sizin esinizi affede bilirsiniz bu sizin hayatiniz,ama üc gün önce seytan gibi gösterdiginiz adami simdi melek yaptiniz,üstüne size burda yardimci olmaya calisan insanlara demediginizi birakmadiniz...siz burda nekadar zor durumda oldugunuzu,evladinizi,babanizi, yazdiniz insanlar size yardimci olmak icin ve cogunluk siddete karsi oldugu icin Suclu oldu...Cok güzel...neden tepki aldiginizi bile anlamamissiniz...size hayatinzda mutluluklar...

karı koca aralarında halletmişler sorunu..
bence bundan sonra boşyere yorum yapıp uzatmamk gerek konuyu...
herkesin hatası, sevabı , günahı kendine...

Öncelikle ben sizin öğretmen olduğunuzu pek sanmıyorum çünkü gerçekten çok kötü yazıyorsunuz....

Boşan ya da boşanma karar verecek sensin ama bu kadar çabuk yelkenleri suya indirmemeliydin, hazır baban yanındayken uzatmalıydın bence.

Ama anladığım kadarıyla sen bu adamdan asla boşanmayacaksın bu şekilde götüreceksin her şeyin eyvallah diyeceksin ki diyorsun evladım var diye, çocuk için her şey ama her şey yapılır, benimde yavrum var ama böyle bir babadan kurtulmakta çocuk için yapılır.

Öz güvenim tam diyorsun ama farkında değilsin eşin seni sindirmiş her yaptığını bir şey buluyorsun yok benimde hatalarım var yok babam onu kendi evinden kovdu yok çocuğum var vs.

İşin çok zor arkadaşım bence acilen psikolojik destek alman lazım sende ki bu durum Stockholm sendromu.

son durumum bosanmadik son bir sans sadece affetmiycegim tek sey disarda güclu evde ezik bitik kadin olmadigimi olmayacagimi soyledim
benim hatalarim var panikatak hastalarinin genelinde olan sabiyelik ataklarim oldugunu elimde olmadan anlattim ona
ustume geliyorsun tahrik ediyorsun dedi bunu kabul etmiycem asla bir daha dedim

güvenmek ise yarayacakmi gorcez ha bu arada danismana gitmeyi ikna edemefim önce ben gitmeliymisim onada simdilik eyvallah
bu arada konu komsu herkes olayi ogrendi haliyle sonucun bu olmasi yani bu durumda herkes bana gurursuz gözuyle bakiyor yolda surda burda hic unrumda degil
birseyi farkettim beni vursada kirsada seviyor bende vurulsamda kirilsamda
kocami seviyorum sucluyum ben cunkü oglumun resmini yarimbirakmak istemiyorum ben babasi ve oglum
keske yasanmisliklar zehir zemberek olmasa
keske hersey sinirini gecmeden yasansa
bütun herkes özgur kadin modunda tamam para kazaniyorum ama benim param OGLUMA BIR BABA ALAMAZ ASLA

Adam zerre kadar ders almadn evine dönmüş, üstüne bir de size danışmana gitmeniz gerektiğini söylemiş :) Mutluluklar dileriz. O para oğlunuza sağlıklı bir baba alamaz evet!

size tavsiye kizlar o bosan aaaa dayak olurmu aman cocuguna daha mutlu.olur gazini verenlerin lafina degil sol yaniniz ne diyorsa ona inanin o dogruyu bulur cünku bana o akil verenler gazi verdi birde baktim balkondan kocasini oglunu almis sus pus icinde hayatini yasiyor yani aaaaa cok üzuldum kiyamam iiiiiiiii inanmadim benimle degilsiniz dost öyle olmuyor
hayatima onla olan kavgalarimi sürdurerek ama acisiz agrisiz dayaksiz yasamak icin yön verdim
kaybim yok bilakis kazandik biz oglum ben esim kazandi

herkes cok iyi dusunsun bosanmak her coxugunhayatin bir parcasi degil tamam sonu hic degil ama
hayatin cok disinda ayri apayri birsey cocuk ise bu hayatin neresinde olacak peki yani anne mi babami ikilemini yasarken ötekilesecek öteki odasi öteki yatagi her cocuk ailesiyle yasamayi hakediyor ben ve o yok sadece o melekler var artik

ya anlamadgim biz nasil bir toplum olmaya basladikki kadinlar kadinlari anlamaz yuvayi disi.kus yapardi hani cileyi cekmek sevgi varsa ibadettir bunlari unutduk him sanirim bu feminen söylemler kimsenin yarasina tuz basmiyor bana bu lazim degil
tamam ozaman dayagi ye otur diycek birileri simdiden cvp veriyorum artik vurursa bana vurmus olmiycak hayatinin en buyuk dayagini kendisi aticak kendine bunu biliyor bir kez daha yok

Koca ilk sayfada tü kakaydı, sizi komaya soktu, sonra da kötü biz olduk :)

Bir kadın bir kere dayak yiyorsa bu erkeğin suçudur, ikinciye dayak yiyorsa bu tamamen kadının suçudur, afiyet olsun... Bunun adı da feminizm değil, insanlık onurudur!

Oğlunuza gösterdiğiniz modeller gerçekten çok başarılı, tebrikler çoook mutlu olun
:9::36:

sürekli boşanma aşamasına geliyosunuz yada kapıyı çarpıp çıkıyorsunuz sanırım

en çok oğlunuza ve babanıza üzüldümmm ,

sırf onlara bunları yaşattığı için bile o adamın yüzünü görmemek isterdimm

sizde bundan sonra ne yaşarsanız yaşayın kimseye yansıtmayın ki insanları da üzmeyin derimm

haa birdee eşiniz aynı durumunu bir daha tekrarlıycak olursa bari oğlunuzun yanında yapmasın da ,

oğlunuz babasını model seçmesin kendisine

Koca ilk sayfada tü kakaydı, sizi komaya soktu, sonra da kötü biz olduk :)[/QUOTE]

vursada kirsada beni seviyor demesine sastim
hani kizardik ya bazi ailelere "kocandir doverde severde" diyenlere

sevginin oldugu yerde cile ibadettir
yuvayi disi kus yapar
ne oldu degerlerimize
diyor birde
ne terbiyesiz ne kotu kadinlariz biz yahu

isin surundurme tarafi vardi birde iyi kotu idare eden bir cozumdu
oda yok

pess

Resmen şiddeti haklı gösteriyosun.
Dayak yediğim için ben suçluyum diyeceksin nerdeyse :31:
Burda senin göremediğin çok şey gördük, sana da söylendi. Bir hemcinsimiz olarak senin yanında olmaya çalıştık. Ama rica ediyorum bir daha dayak yersen konu açma olur mu? Burdaki okuduklarımızı unutamıyoruz, boşuna sinirimiz bozulmasın. Okudum bitti yapamıyorum ben, kafama takarım :31:

bu ne şimdi yaa ilk sayfa neydi son sayfa ne olmuş....

bizim kadınlarımız kendilerine güvenmediği sürece dayakta yeseler, kocamız haklı dedikleri sürece bu şiddetler asla bitmez tükenmez...

Size hayatınızda ve evliliğinizde mutluluklar....

konu sahibinin böyle mutlulukla kocasının muhteşemliğiyle tamamlanan ikinci konusu bu..ilk konusuna yorum yapıp sonra bizler hakaret yiyince fena halde gerilmiştim o yüzden bu konunun sonunu bildiğim için tek yorum yapmadım..ve beklenen son..

evet şiddetin haklı tarafı yok ama bir kadın üstelik bu kadın öğretmen ve hakaret,şiddet görüyor ve affediyorsa bundan sonra göreceği şiddet içerikli davranışlarda tamamen kendi hatasıdır..kocişinin bu davranışlarına müsade ettiğinin işaretidir bu.

bir meslektaşmın kendini bu hallere düşürdüğünü bilmek çok kötü..gidecek yeri,sahip çıkasacak kimsesi,işi,mesleği olmasa anlarım üzülürüm ancak şu durumda sadece yazık diyebiliyorum.kendini okutup bugünlere getiren babasını döven adamı övmek,affetmek...yazık!

Back
X