ögrendim simdi dayak bir aliskanlikmis

Önceki konularını okumadım ama hemen beldiyeyi aramalısın evde vahşi hayvan beslemeye çalışmışsın sonucunda da ya seni kapacak ya kaçıp gidecek!!

Yavrun onu gördükçe şiddeti öğrenecek sevgiyle tek başına büyütmek mi istersin piskolojisi için eksi derecelerde olan bir ortamda mı??

Git darp raporu al sürünsün azcık pislik bir de öğretmenmiş meslek hayatı da etkilenir siciline işlensin yarın birgün öğrencilerni de yer bu

Ama sana helal:ssz:

baban gelmicek falan deme, konuyu değiştir lego yapın resim yapın
babada çiz nolcak
iki gün ağlar unutur, psikolojisi bozuk büyümesinden iyidir
sende korkuyorum falan deme, kocan başındayken kork bence, kurtulmuşsun oh, kahve yap kendine
keyifle iç

çok üzüldüm Allah yardımcın olsun. bi bakıyorum da okumuş iş sahibi kadınlar da eziliyor kadınsan eziliyorsun önce yuvan için susuyorsun sonra çocuk olunca onun için değer mi? bence değmez dayak yeme itilip kakılma arkadaşım. nedense sen bu konu beni yaraladı

zararın neresinden dönersen kardır..

Yolun açık olsun..Allah sana ve çocuğuna aydınlık mutlu günler nasip etsin...

Koskoca öğretmensin..

Kimseye muhtaç değilsin..

Sakın arkana bile bakma, sakın düşünme..Hemen kurtul o dayakçıdan..

Canım benim ya allah yardmcın olsun ama sen güçlü bi kadınsın bak ne kadar da güzel gül gibi bir mesleğin var. allah sevdiği kuluna dert veririmiş bugünlerde geçer hatırlayıp gülersin belki ilerde neden bu kadar üzülmüşüm dersin. allah çocuguna uzun ömür ve güzel bi hayat versin inşallah çocuğun ve kendin için dimdik ayakta dur umarım herşey gönlünce olur bizim elimizden sadece moral vermek geliyor burdan . allah yardımcın ve her daim yanında olsun canım benim ...

guclu ol lutfen
ailen bile sana vurmamisken
seni el ustunde tutarken o adama verdigin tolerans yeter

evet kucuk bir cocugun var ve evet uzulecektir
ama gozunu seviyim o cocuguna acidimi sana fiziksel ve psikolojik siddet
gosterirken?
baba ciz diyorsa ciz
gelmeyecek demeye ne gerek var
daha ilerde asil zor olur ayrilmak istersen
simdi daha el kadar cocuk tam idrak edemez

sen annesin panik atakta neymis
hic bir seyde olmaz sana
seni bir kac saate bir arayacak akrabalarin yada bir dostun olsun

hala "benim yuzumden dayak yicek" diye korkuyorsun
kuzenlerin baslarini belaya sokmasin oyle bir pislik icin yoksa
dayagin en buyugunu hak ediyor

eski konularınıza baktım şimdi.bu konuyu yazarken de travma geçiriyor gibi devrik ve tuhaf cümlelerle yazmışsınız.psikolojiniz çökmüş belli ki.çok sorunlu bir evlilik.sözel ve fiziksel şiddet var.nasıl katlanacaksınız ömür boyu?iyice delirmeden bir an önce boşanma davasını açın.bir darp raporu falan alın.çocuğunuzun böyle bir ortamda büyümesi daha mı iyi?onun da psikolojisi mahvolur.lütfen yapmayın böyle.

Sen çok güçlü bir insansın canım arkadaşım. Kendinle gurur duy. Eşin halt etmiş mükemmel bir annesin çünkü eşin gibi güç gösterisinde bulunmadın sen yavruna güzel şeyler öğrettin. Eşin güçsüz olduğu için dayağın arkasına sığınıyor. O kimkide Allahın yarattığı bir kula, cennetin ayaklarının altında olduğu bir anneye el kaldırabiliyor. Allaha havale et, Rabbimin adaleti büyüktür. Babasının annesine dayak attığını gören çocuklar ilerde şiddete daha eğilimli oluyorlarmış bu yüzden bir çocuk psikoloğundan yardım al bu senin işini kolaylaştırır.

panik atak olman iyice delirmenden iyidir.tedavi görürsün.bir çok insan görüyor ben de öyle.hem yalnız değilsin evladın var.bu panik ataklığını da kocan dürtüyor.stres ve acı içindesin.ruh sağlığının bu hale gelmesinde kocan çok büyük etken.artık kendine yeni bir hayat kurmak için adımlarını at.dimdik dur.

herkese birseyler ögretirken insan olmayi neden ögrenemedin bunca yil beni yakmak icinmi bekledin ben senden dayak yemek icinmi kazandim ögretmenligi serefsiz sana namusumla bir es arkadas oldum cocuguna anne oldum evde hizmetci disarda emekci oldum birkac gun yemek yapmadim kadinliktan men edildim bir kac suslendim okula giderken o.....oldum parayi kazandim bilmem ne bok oldum simardim anadoludan kiz aldinki akli sira evine bagli olur diye kocaya karsi geldim kötu aile kizi oldum babam serefsiz oldu kelimenle annem deli oldu ben zaten ilac aliyordum xaten deli mal aptal oldum kadin olamamisim anne olamamisim
sadece bizle dur gitme o lanet ögretmevine dedim pislik herif.vakit gecir defim oglunla hemen tel gelince kosma sen bekar degilsin artik
...............sabrimi zorlama bak kadin vurcam bak
ve son kez kafami gozume ..ama oglum cok korktu serefsiz ben nasil susabilirim sus diyorsun hem dayak yiyip arabadan atlasaydim keske actim kapiyi yapamam mi sandin bebegim agladi ben ona dayanamam p aglamasin diye sustum hep. yine agladi iste korktu nasil silebilirim bu günu aklindan cayyunun babasi annesinin agzini burnunu kirmiyor ama ya babam diye sorma oglum cvp veremem yalniziz artik sadece ben ve sen kurcaz sofrayi kresde seni artik ben alcam salincakda ben olcam sorma sakin nasil

babam yoldasin geliyorsun sana ihtiyacim var bitti artik bitiyor yalnizim korkuyorum kulagim duymuyor su an kafam cok agriyor
evet ögrendim sonunda bu sefer ögretmedim ögrendim birseyi sayende hicbir erkek gercekten sevmiyor bir kadini yok evlendik ask sadakat ne aski uyan salak
egosundan baska rahatindan baska kendinden baska kimseyi sevemezsin sen pislik
sen nasil bir ögretmensin pislik serefsiz sen disini sika sika benim kolumu.burka burka nasil vurursun babam anam bana vurmadi hic dayak yiyen kadini haberde gordim hep sen bana vuamazsin disarda arabada cocugumun yaninda vuramszsin ben sadece el isareti yaptim o elini cek diyemem ben kölemiydimki dedim iste o el kalkmiycak ........ne olur ha ne olur dedin beni dövdun ben durdumu peki hayir sana nasil saldirdim keske cocuk kucagimda olmasaydi defol git simdi sokakta yat bitti artik

Bizde öğretmeniz bu anlattıkların nerdeyse birebir bizde de var malesef.
Ancak sizin ağzınız-kelimelerinizde çok kötü.
Çalışan eşlerde bu sanki hep böyle gibi..
Sonu mutsuzluk ve huzursuzluk... çocuklar tedirgin...
Batsın bu parayı çıkartan...

Şiddet ne eğitim ne maddiyat ne aşk dinliyor maalesef ...
Şiddet hep karşımızda ... Bazen psikolojik bazen fiziksel ...
İçinde şiddet olan her evliliğin sonu boşanmadır ... İstediğiniz kadar erteleyin .... Bu sondan kaçılmaz ...

çocugunuz zamanla babasızlıga alışır ama gördüklerini unutur mu
hakkınızda hayırlısı olsun
şiddet çok farklı bişey söyleyecek çok şey var ama neyse

geçmiş olsun caınım. dayak yiyen annesini izleyerek byümeyecek oğlun. dimdik ayakta duran annesini görüp gururlanacak byüdüğünde.

bugün eşimle konuşuyıduk. işyerinde biri var. adam karısnı baya döver herkeste bilir utanmadan anlatır karısına iftira atar döver barışır. kadının ailesi kadından yana değil. iki oğlu babası sayesinde annelerine saygızlık yapıyo.
bugün işyerinde başka bir bayanla tartışmış adam karşısındaki bayan işle ilgili haklı ve sesini yükselttiği için adam haddini bildirmiş. tabi adam öfkesinden deliye dönmüş. eşimin yorumuda tabi evdeki çaresiz karısı değil diklenen kadın görnce kendini şaşırdı sıkıyosa onada vursun ama nerdeeeeee.
karısıda yazık öyle iyi biriki. sırf adam yüznden kadınlada göürşmeyi kestim.

merhaba hasbel, önceki konuna yorum yazmıştım.. ben açıkçası deneyebilirsin diyenlerdendim, aranızda bir bağ olduğuna inanmak istiyordum, belki senin sevgine kıyamadım ama bu durumun artık dönüşü yok.. ne yazık ki adam iyice almış basını yürümüş. çocuguna cok uzuldum, dilerim yasadıklarınız bununla kalır. su an ıcın tek cozum arkana bakmadan uzaklasmak sanırım esınden. o nasıl bakıyor bosanma fıkrıne?

Canım yazdıklarını okurken gözlerim doldu.. Allah sabır versin

Burda bi konu vardı onu hatırladım. Dayak yiyen bir kadın anlatıyordu. Oglu bi gün kendisine vurdugunda anneye vurulur mu dediğinde erkekler vurur demişti. Kadıncağız bunun üzerine boşanmıştı arkasından burda yazdı. Senin de oglun var. Ona bunları yaşatma babasız büyüsün daha iyi.

yazdıkların acın çok içten geldi ve yazmak istedim ne kadar üzüldüğümü ve oğlunla birlikte yeniden başlayıp her şeyi başarabileceğini :( Allah yardımcın olsun

nasıl bir kafa yapısı nasıl bir zihniyet kadını köle olarak gören basit insanlar işte bazıları....Allah yardımcın olsun....

Back
X