- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dun cok kötu seyler oldu eve geldi burasi ben tutdum defolun gidin babanida al git dedi oglumu aldi vermiyor babama vurdu bagirmalar bebegim agliyor ben kriz gecirmisim komsular gelmis babam taksiye goturelim kizimi derken beni cekistirip benim arabama bincek defolun hepiniz diye komsulara bagirmis ben hatirlamiyorum sonra hadtanede hep ciglik cigliga baba beni birakma oglum demisim yani hatirlamiyorum dun okadar olayin icinde
polise gittiniz değilmi. uzaklaştırmada alın. evinize yaklaşamaz. mahkemeyede verin o ara. boşanın.dun cok kötu seyler oldu eve geldi burasi ben tutdum defolun gidin babanida al git dedi oglumu aldi vermiyor babama vurdu bagirmalar bebegim agliyor ben kriz gecirmisim komsular gelmis babam taksiye goturelim kizimi derken beni cekistirip benim arabama bincek defolun hepiniz diye komsulara bagirmis ben hatirlamiyorum sonra hadtanede hep ciglik cigliga baba beni birakma oglum demisim yani hatirlamiyorum dun okadar olayin icinde
cok canim aciyor bosluktayim ve yuvarlaniyorum dusuyorum bu nasil bir duygu ben.nasil basetcem bu bir tuhaf duygu