ögrendim simdi dayak bir aliskanlikmis

Yalnız kalmaktan korkacağına o adamla kalmaktan kork bence.
baksana o daha tehlikeli.

lütfen ya, toplayın kendinizi, biliyorum çok zordur ama dayak yiyip oturmaktan da zor değildir hiçbir şey :(

babama bagirmis alttan alma bir yana sen piskopatmisin lan diyince babam hasta piskopat olan kizin demis babama beni kotulemis vurmsnis bana sadece dokunmus susturmak icin dayak degilmis babam sen dayagin alasini yiycen diyonce sülalenizi cagir demis

babam ozaman bitcek bu is diyince onada tam net birsey dememis istermi düzeni bozulsun serefsizin eve gelcek gezcek tozcak aksama kadar sonra eve gelcek düzeni bozulmadin keyif catsin

biraz oncede msj atti baban gitsin evden sende gidebilirsin orasi benim tutdugum ev diye utanmaz kovuyor bizi

cok canim aciyor bosluktayim ve yuvarlaniyorum dusuyorum bu nasil bir duygu ben.nasil basetcem bu bir tuhaf duygu

şu an hissettiklerin çok normal yaşadığın hissettiğin duyguların normal olduğun kabul et ve çocuğun için ayakta kalmak zorunda olduğunu beynine kazı :( maalesef ne desek boş şimdi ama gün gelecek bu kadar kendini yıprattığına üzüleceksin inan şu hayatta sağlıktan daha önemli bir şey yok ve çocuğun ailen sağlıklı mı hayattalar mı tamam bitti bu kadar. Hayatta hepimiz gün geldi senin bugün geçtiğin zor dönemeçlerden geçtik tamam herkes seninle aynı şeyleri yaşamadı ama hepimiz hayat tarafından sınandık bu da bir sınav ve çocuğun için galip çıkman gereken bir sınav

öyle psikopatla yaşanırmı ya ayrılmanız hem kendi adınıza hemde çocuğunuz adına iyi olacaktır bence.öğretmensiniz galiba mesleğinizde var daha ne düşünüyosunuz.bu arada darp raporu mutlaka alın bu arada çok istiyosa psikopat kocanız evden gitsin siz asla gitmeyin hatta darp raporu alırsanız asla eve giremez

Daha önce yaptığı herşeyi affetmişsiniz, bu konu da hala güveni var sanki. Kendinize bunu daha fazla yapmayın. Bir erkek karısına o lafları sayabiliyorsa onunla nasıl evli kalınır ki?

Dayak için rapor alabilirsiniz. Ayrıca polise şikayet edip evden uzaklaştırabilirsiniz. Boşanma gibi bir durum olduğunda, bunları yapmadığınıza pişman olursunuz. Elinizde belgeniz olursa çocuğu sizden alamaz ve size tazminat ödemek zorunda da kalır. Ondan alacağım para umrumda değil diyebilirsiniz. Ama amaç para almak değil, amaç parasını alarak canını yakmak.
Babanıza karşı saygısızlık yapması da affedilecek bir şey değil. Hayat onsuz daha güzel olur bence.

Allah yardımcınız olsun,çok zor bir durum..çoook geçmiş olsun..
Darp raporunu mutlaka alın,eşinizin attığı mesları sakın silmeyin ve sizde msj atmayın...
Allahım biran önce bu durumu atlatıp huzuru bulmanızı ,iç yangınlığınızın çabucak sönmesini nasip etsin..

dun cok kötu seyler oldu eve geldi burasi ben tutdum defolun gidin babanida al git dedi oglumu aldi vermiyor babama vurdu bagirmalar bebegim agliyor ben kriz gecirmisim komsular gelmis babam taksiye goturelim kizimi derken beni cekistirip benim arabama bincek defolun hepiniz diye komsulara bagirmis ben hatirlamiyorum sonra hadtanede hep ciglik cigliga baba beni birakma oglum demisim yani hatirlamiyorum dun okadar olayin icinde

:43:Canım çok ùzüldüm durumuna.Allah yardımcın olsun onada merhamet versın çocuğun şımdı onun yanında mı?:26:

Allah yardım etsin,
pek severek evlenmemişssiniz belli evlilik zaten bitmiş...
keşke evinizde kelmesaydınız boşverin ya dünya malı dünyada kalır alıp çocuklarınızı gitseydiniz babanızın evine...
ne güzel ekonomik özgürlüğünüz de var haksızssa zaten söke söke alırsınız herşeyini..
ne gerek var böyle şeylere:(
yazık o çocuklara ya anne sinir krizi geçiriyo baba bağırıp çağırıyo dayak atıyo:(
offff Allah tez zamanda huzur versin size:44:

dun cok kötu seyler oldu eve geldi burasi ben tutdum defolun gidin babanida al git dedi oglumu aldi vermiyor babama vurdu bagirmalar bebegim agliyor ben kriz gecirmisim komsular gelmis babam taksiye goturelim kizimi derken beni cekistirip benim arabama bincek defolun hepiniz diye komsulara bagirmis ben hatirlamiyorum sonra hadtanede hep ciglik cigliga baba beni birakma oglum demisim yani hatirlamiyorum dun okadar olayin icinde

cok uzuldum durumuna babana nasil vurabilir.
hayir gelmez sana bu adamdan .:47:

polise gittiniz değilmi. uzaklaştırmada alın. evinize yaklaşamaz. mahkemeyede verin o ara. boşanın.
ve acilen bir yardım alın. tedaviye ihtiyacınız var.

Son düzenleme:
birde derlerki hep cahillikten oluyo..al iste adam ogretmen..okumus ogretmen olmusta adam olamamis! kiyamam ben o kucuge yaa ..madem bosanacaksiniz siz bosanin cocugunuz ne annesinden ne babasindan bosanamaz..mahkeme karari ile haftada bir gorsun bence o daha cok kucuk ikinizede ihtiyaci var..sen darp izi falan varsa raporunu al:43: bosanmada siddetli gecimsizlikten oldumu adam cocugu gormeye gelse bile sana bisi yapamaz.TIRS ar..allah yardimciniz olsun

Evet arkadaşım dayak bir alışkanlık ve eğitimle alakası yok maalesef. sizin için üzüldüm.Allah sabır versin.Darp raporu almalısın .Ben de aynı şekilde sizin yaşadıklarınızı yaşadım.Dayak attığı halde bir özür bile dilemedi.Hak ettin zaten dedi.Ve hiçbir zaman yaptıklarından pişmanlık duymadı.Allah kalbine merhamet versin diye dua ediyorum ben.Bir de her kavgada yine şiddete başvurdu ama iz bırakmadı.Daha üstüne dalga geçti hadi şimdi de git,şikayet et bakalım diye.Değişmiyorlar düzelmiyorlar.Yıllarca bekledim ben düzelmesini .Keşke rapor elimdeyken ayrılıverseydim.Unutamıyorum yaşadıklarımı. Tahammülün ve güvenin de kalmıyor.Keşke süründürseydim.Ama ben de artık geç kaldığım kararı uygulayacağım.Boşanma davası açıyorum.Çocuklar için katlanmak da bir yere kadar.Evet zor olacak ama böyle devam edemiyoruz ne yazık.
Allah yardımcınız olsun Size sağlık ve güç versin.

cok canim aciyor bosluktayim ve yuvarlaniyorum dusuyorum bu nasil bir duygu ben.nasil basetcem bu bir tuhaf duygu

bunca ayrılan kadın nasıl başediyorsa öyle
ama maalesef şimdiden kendinize bahaneler bulmaya başlamışsınız
hiç bir hayat bundan kötü değildir

son durumum bosanmadik son bir sans sadece affetmiycegim tek sey disarda güclu evde ezik bitik kadin olmadigimi olmayacagimi soyledim
benim hatalarim var panikatak hastalarinin genelinde olan sabiyelik ataklarim oldugunu elimde olmadan anlattim ona
ustume geliyorsun tahrik ediyorsun dedi bunu kabul etmiycem asla bir daha dedim

güvenmek ise yarayacakmi gorcez ha bu arada danismana gitmeyi ikna edemefim önce ben gitmeliymisim onada simdilik eyvallah
bu arada konu komsu herkes olayi ogrendi haliyle sonucun bu olmasi yani bu durumda herkes bana gurursuz gözuyle bakiyor yolda surda burda hic unrumda degil
birseyi farkettim beni vursada kirsada seviyor bende vurulsamda kirilsamda
kocami seviyorum sucluyum ben cunkü oglumun resmini yarimbirakmak istemiyorum ben babasi ve oglum
keske yasanmisliklar zehir zemberek olmasa
keske hersey sinirini gecmeden yasansa
bütun herkes özgur kadin modunda tamam para kazaniyorum ama benim param OGLUMA BIR BABA ALAMAZ ASLA

Back
X