ögrendim simdi dayak bir aliskanlikmis

e çileyi sadece kadın mı çekecek o zaman kadında adamı dövsün hakaret etsin kayınvalidesini yolsun eşitlik sağlansın tek taraflı çile olmaz çifte kavrulmuş olursa aşk güçlenir :27:

anladığım kadarıyla dayak bı alışkanlıkmış gerçektende alıştıktan sonra tuhaf gelmıyor hatta arada bı dövmezse acaba benı sevmıyormu dıye düşüncelere sokuyor insanı :57::57::57:

alan memnun satan memenun bıze bişi demek düşmüyor :ssz::ssz::ssz:

e çileyi sadece kadın mı çekecek o zaman kadında adamı dövsün hakaret etsin kayınvalidesini yolsun eşitlik sağlansın tek taraflı çile olmaz çifte kavrulmuş olursa aşk güçlenir :27:

tatlım adam eşine şiddet uyguluyo, özür diliyor, kadın cekindiği icin ona danışmana git diyemiyor ama adam diyor ki; sen bir danışmana git :27: deveye sormuşlar boynun neden eğri hesabı :D

tatlım adam eşine şiddet uyguluyo, özür diliyor, kadın cekindiği icin ona danışmana git diyemiyor ama adam diyor ki; sen bir danışmana git :27: deveye sormuşlar boynun neden eğri hesabı :D

ne dicek danışmana kocam beni dövdü babamı dövdü işe giderken süslendim diye bana o... dedi, sonra özür diledi, her aklı başında uzman mutlaka eşi de görmek isteyecektir, bu tavır şu demek: bende sorun yok danışmana sen git sorunlu olan sensin haketmesen seni dövmezdim

size tavsiye kizlar o bosan aaaa dayak olurmu aman cocuguna daha mutlu.olur gazini verenlerin lafina degil sol yaniniz ne diyorsa ona inanin o dogruyu bulur cünku bana o akil verenler gazi verdi birde baktim balkondan kocasini oglunu almis sus pus icinde hayatini yasiyor yani aaaaa cok üzuldum kiyamam iiiiiiiii inanmadim benimle degilsiniz dost öyle olmuyor
hayatima onla olan kavgalarimi sürdurerek ama acisiz agrisiz dayaksiz yasamak icin yön verdim
kaybim yok bilakis kazandik biz oglum ben esim kazandi

Sol yanınızı kullanacağınıza beyninizi kullansanız birazda daha akıllıca olmazmı.

bence de eşiniz haklı, danışmana gitmesi gereken sizsiniz.. zira dayağı ibadet olarak gören birinin şiddetle tedaviye ihtiyacı vardır.. biraz daha kutsallaştırırsanız daha iyi olur aslında.. neyse, kk sayesinde şiddetin temelini öğrenmiş oldum, teşekkürler kk iyi ki varsın :51:

ne dicek danışmana kocam beni dövdü babamı dövdü işe giderken süslendim diye bana o... dedi, sonra özür diledi, her aklı başında uzman mutlaka eşi de görmek isteyecektir, bu tavır şu demek: bende sorun yok danışmana sen git sorunlu olan sensin haketmesen seni dövmezdim

Aynen kilit cümle bu işte :)

bence de eşiniz haklı, danışmana gitmesi gereken sizsiniz.. zira dayağı ibadet olarak gören birinin şiddetle tedaviye ihtiyacı vardır.. biraz daha kutsallaştırırsanız daha iyi olur aslında.. neyse, kk sayesinde şiddetin temelini öğrenmiş oldum, teşekkürler kk iyi ki varsın :51:

O zaman tişikkirlir sipirmin :) diyip gidelim :D

Aynen kilit cümle bu işte :)

e kendinde sorun görmeyen kişide yaptıklarına aynen devam edecektir,bu bir kısır döngü,keşke annemde zamanında babamdan boşansaydı, babam iyidir hoştur ama baba olarak, öyle bi evlilik ortamında büyümesem 26 yaşına kadar beklemezdim heralde evlenmek için 18 yaşımda kızlaaaarrrrr sefoorummm kaçsam mı diye konu açardım heralde :1: gerçi böyle düşününce iyi mi oldu kötü mü bilemedim :1:

ne bu üyeye ne yaşadıklarına zerre üzülmüyorum da şu msjdan sonra oğlu için o masum yavru için çok çok üzülüyorum..böyle düşünen bir anne ve dayakçı bir baba ile aynı evde yaşayacak ömür boyu..

neden?

çünkü anne SOL YANINI dinliyor...ne sevgiymiş be ne aşkmış!!

Bu aşksa bizimki ne acaba :31:
Böyle aşk olmaz olsun.:31:
Gerçekten o çocuğa yazık. Annesi gözünün önünde ne durumlara düşmüş, bundan sonra da dayak yememe garantisi yok. :10:
Konu sahibi çok emin yemeyeceğinden ama bilemicem :6:

Aferin kızlar kk sayesinde bi yuva daha kurtuldu ne yuva ama :27: ne aşkmış arkadaş dayak yiyip yiyip sol yandan girip resim tamamlamakla hersey düzelmh.ş ben boşuna degil böle konulara yorum yapmiyorum :ssz:

Bugun babani, seni döven yarin cocuguna el kaldirir.
Bakalim o zamanda hala dayak ibadettir diyebilecek misin arkadasim...

Konunun basinda serefsiz sonunda ilah olmus adam, hayretler icindeyim...

size tavsiye kizlar o bosan aaaa dayak olurmu aman cocuguna daha mutlu.olur gazini verenlerin lafina degil sol yaniniz ne diyorsa ona inanin o dogruyu bulur cünku bana o akil verenler gazi verdi birde baktim balkondan kocasini oglunu almis sus pus icinde hayatini yasiyor yani aaaaa cok üzuldum kiyamam iiiiiiiii inanmadim benimle degilsiniz dost öyle olmuyor
hayatima onla olan kavgalarimi sürdurerek ama acisiz agrisiz dayaksiz yasamak icin yön verdim
kaybim yok bilakis kazandik biz oglum ben esim kazandi

bence bunu size eşiniz silah zoruyla yazdırdı. başka açıklaması yok. bir başka ihtimal de 1 nisandı, malum eylüldeyiz geriye bir tek o kaldı.

karı koca arasına girilmez, onlar yine iyi olur siz kötü olursunuz derler ya
hakikaten de onların arası düzeldi biz kötü olduk:51:

Dayak kesinlikle bir alışknlık Keşke acın ve nefretin tazeyken gerekeni yapsaydın. Benzer şeyleri yaşayan biri olarak sana şunu söyliycem.Allah pişman etmez inşallah.Benim hep içimde yaradır 3 yıllık bu gecikme.Evet gecikti ama şimdi yine olması gereken yerdeyim daha yıkılmış,daha yorgun şekilde.

karı koca arasına girilmez, onlar yine iyi olur siz kötü olursunuz derler ya
hakikaten de onların arası düzeldi biz kötü olduk:51:

bir de başlıklar açılıp kk yüzünden yuvanız yıklmasın diye haykırışlar yapılır,ne yıkılması? dağılması gereken yuvalar kk yorumları sayesinde toparlanıyor,bazı kadınlar kocalarının değerini anlıyor birden..en son muhabbet de kocama aşığım,çilem ibadettir,yuvayı dişi kuş yapar ve feministlerden uzak durun oluyor...

Son düzenleme:
son şans mı? bence böyle düşnerek yaptığınız şeye kılıf bulmuşsunuz..

Back
X