- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.304
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
e çileyi sadece kadın mı çekecek o zaman kadında adamı dövsün hakaret etsin kayınvalidesini yolsun eşitlik sağlansın tek taraflı çile olmaz çifte kavrulmuş olursa aşk güçlenir![]()
tatlım adam eşine şiddet uyguluyo, özür diliyor, kadın cekindiği icin ona danışmana git diyemiyor ama adam diyor ki; sen bir danışmana gitdeveye sormuşlar boynun neden eğri hesabı
![]()
size tavsiye kizlar o bosan aaaa dayak olurmu aman cocuguna daha mutlu.olur gazini verenlerin lafina degil sol yaniniz ne diyorsa ona inanin o dogruyu bulur cünku bana o akil verenler gazi verdi birde baktim balkondan kocasini oglunu almis sus pus icinde hayatini yasiyor yani aaaaa cok üzuldum kiyamam iiiiiiiii inanmadim benimle degilsiniz dost öyle olmuyor
hayatima onla olan kavgalarimi sürdurerek ama acisiz agrisiz dayaksiz yasamak icin yön verdim
kaybim yok bilakis kazandik biz oglum ben esim kazandi
Öyleymiş, babaymış. Neyse ben konusursam ban yerim :)
ne dicek danışmana kocam beni dövdü babamı dövdü işe giderken süslendim diye bana o... dedi, sonra özür diledi, her aklı başında uzman mutlaka eşi de görmek isteyecektir, bu tavır şu demek: bende sorun yok danışmana sen git sorunlu olan sensin haketmesen seni dövmezdim
aynen ya ben bu konuda öyle bir konuşurum ki kazen bidaha kk yı arama motorunda bile arattırmaz bana
bence de eşiniz haklı, danışmana gitmesi gereken sizsiniz.. zira dayağı ibadet olarak gören birinin şiddetle tedaviye ihtiyacı vardır.. biraz daha kutsallaştırırsanız daha iyi olur aslında.. neyse, kk sayesinde şiddetin temelini öğrenmiş oldum, teşekkürler kk iyi ki varsın![]()
Aynen kilit cümle bu işte :)
ne bu üyeye ne yaşadıklarına zerre üzülmüyorum da şu msjdan sonra oğlu için o masum yavru için çok çok üzülüyorum..böyle düşünen bir anne ve dayakçı bir baba ile aynı evde yaşayacak ömür boyu..
neden?
çünkü anne SOL YANINI dinliyor...ne sevgiymiş be ne aşkmış!!
size tavsiye kizlar o bosan aaaa dayak olurmu aman cocuguna daha mutlu.olur gazini verenlerin lafina degil sol yaniniz ne diyorsa ona inanin o dogruyu bulur cünku bana o akil verenler gazi verdi birde baktim balkondan kocasini oglunu almis sus pus icinde hayatini yasiyor yani aaaaa cok üzuldum kiyamam iiiiiiiii inanmadim benimle degilsiniz dost öyle olmuyor
hayatima onla olan kavgalarimi sürdurerek ama acisiz agrisiz dayaksiz yasamak icin yön verdim
kaybim yok bilakis kazandik biz oglum ben esim kazandi
karı koca arasına girilmez, onlar yine iyi olur siz kötü olursunuz derler ya
hakikaten de onların arası düzeldi biz kötü olduk![]()