size tavsiye kizlar o bosan aaaa dayak olurmu aman cocuguna daha mutlu.olur gazini verenlerin lafina degil sol yaniniz ne diyorsa ona inanin o dogruyu bulur cünku bana o akil verenler gazi verdi birde baktim balkondan kocasini oglunu almis sus pus icinde hayatini yasiyor yani aaaaa cok üzuldum kiyamam iiiiiiiii inanmadim benimle degilsiniz dost öyle olmuyor
hayatima onla olan kavgalarimi sürdurerek ama acisiz agrisiz dayaksiz yasamak icin yön verdim
kaybim yok bilakis kazandik biz oglum ben esim kazandi
Konunuzu sabah okudum, ancak bir arkadaşımın alıntılaması ile bu mesajı şimdi farkettim ve yazma gereği duydum.
Konuyu açtığınızda o yazdıklarınız.... Ne o sizin o....luğunuzu bırakmış ne de siz onun şe....sizliğini
Burda hepimiz kadınız, ne diyecekti bu insanlar size? Herkes ya yuvasından pay biçer yada gördüklerinden. Tabiki sizin iyiliğiniz için boşanın diyecekler, eşinizi yerden yere vururken iyiydi de şimdi affettiniz sizi düşünen insanlar mı kötü oldu?
Ben de eşimle mutluyum evet, belki o bana hiç elini kaldırmadı.
Ama hiç mi görmedim dayak yiyen insan? Benim kuzenim karısını yanımda tekme yumruk dövdü. O benim kuzenimken de nefret ettim ondan, onun da karısı boşansaydı arkasında dururdum bu kararının.
Kaldı ki ben bu yaşıma kadar neler gördüm, benim babam hiç mi el sürmedi anneme? ben de evlattım, aynı sizin dayak yerken yanınızda olan evladınız gibi.
İnsanın birşeyi anlaması için illa başına gelmesi gerekmiyor.
E madem bu kadar insan sizin iyiliğiniz için konuşurken kötü olmuşlar, o zaman ne haliniz varsa görün diyorum.
Umarım ne burdaki insanları gerersiniz daha fazla, ne de kendinizi.
Size kocanızla mutlu bir yaşam diliyorum.