size tavsiye kizlar o bosan aaaa dayak olurmu aman cocuguna daha mutlu.olur gazini verenlerin lafina degil sol yaniniz ne diyorsa ona inanin o dogruyu bulur cünku bana o akil verenler gazi verdi birde baktim balkondan kocasini oglunu almis sus pus icinde hayatini yasiyor yani aaaaa cok üzuldum kiyamam iiiiiiiii inanmadim benimle degilsiniz dost öyle olmuyor
hayatima onla olan kavgalarimi sürdurerek ama acisiz agrisiz dayaksiz yasamak icin yön verdim
kaybim yok bilakis kazandik biz oglum ben esim kazandi
son durumum bosanmadik son bir sans sadece affetmiycegim tek sey disarda güclu evde ezik bitik kadin olmadigimi olmayacagimi soyledim
benim hatalarim var panikatak hastalarinin genelinde olan sabiyelik ataklarim oldugunu elimde olmadan anlattim ona
ustume geliyorsun tahrik ediyorsun dedi bunu kabul etmiycem asla bir daha dedim
güvenmek ise yarayacakmi gorcez ha bu arada danismana gitmeyi ikna edemefim önce ben gitmeliymisim onada simdilik eyvallah
bu arada konu komsu herkes olayi ogrendi haliyle sonucun bu olmasi yani bu durumda herkes bana gurursuz gözuyle bakiyor yolda surda burda hic unrumda degil
birseyi farkettim beni vursada kirsada seviyor bende vurulsamda kirilsamda
kocami seviyorum sucluyum ben cunkü oglumun resmini yarimbirakmak istemiyorum ben babasi ve oglum
keske yasanmisliklar zehir zemberek olmasa
keske hersey sinirini gecmeden yasansa
bütun herkes özgur kadin modunda tamam para kazaniyorum ama benim param OGLUMA BIR BABA ALAMAZ ASLA
size tavsiye kizlar o bosan aaaa dayak olurmu aman cocuguna daha mutlu.olur gazini verenlerin lafina degil sol yaniniz ne diyorsa ona inanin o dogruyu bulur cünku bana o akil verenler gazi verdi birde baktim balkondan kocasini oglunu almis sus pus icinde hayatini yasiyor yani aaaaa cok üzuldum kiyamam iiiiiiiii inanmadim benimle degilsiniz dost öyle olmuyor
hayatima onla olan kavgalarimi sürdurerek ama acisiz agrisiz dayaksiz yasamak icin yön verdim
herkes cok iyi dusunsun bosanmak her coxugunhayatin bir parcasi degil tamam sonu hic degil ama
hayatin cok disinda ayri apayri birsey cocuk ise bu hayatin neresinde olacak peki yani anne mi babami ikilemini yasarken ötekilesecek öteki odasi öteki yatagi her cocuk ailesiyle yasamayi hakediyor ben ve o yok sadece o melekler var artik
ya anlamadgim biz nasil bir toplum olmaya basladikki kadinlar kadinlari anlamaz yuvayi disi.kus yapardi hani cileyi cekmek sevgi varsa ibadettir bunlari unutduk him sanirim bu feminen söylemler kimsenin yarasina tuz basmiyor bana bu lazim degil
tamam ozaman dayagi ye otur diycek birileri simdiden cvp veriyorum artik vurursa bana vurmus olmiycak hayatinin en buyuk dayagini kendisi aticak kendine bunu biliyor bir kez daha yok
erkeklerin yaratılışında vardır kendini üstün görmek hissetmek ve hissettirilmeyi istemek..çalışan para kazanan boyun eğmeyen kadına tahammül edemezler..onlar için kadın,evde hizmetçi yatakta o...çocuğuna mükemmel bakıcı,annesine babasına hürmetli gelindir..asla karşı gelmeyecektir kadın onlar için dedikleri dedik olsun isterler..kadın eşektir,karnından sıpayı sırtından sopayı eksik edilmemesi gereken..herkese birseyler ögretirken insan olmayi neden ögrenemedin bunca yil beni yakmak icinmi bekledin ben senden dayak yemek icinmi kazandim ögretmenligi serefsiz sana namusumla bir es arkadas oldum cocuguna anne oldum evde hizmetci disarda emekci oldum birkac gun yemek yapmadim kadinliktan men edildim bir kac suslendim okula giderken o.....oldum parayi kazandim bilmem ne bok oldum simardim anadoludan kiz aldinki akli sira evine bagli olur diye kocaya karsi geldim kötu aile kizi oldum babam serefsiz oldu kelimenle annem deli oldu ben zaten ilac aliyordum xaten deli mal aptal oldum kadin olamamisim anne olamamisim
sadece bizle dur gitme o lanet ögretmevine dedim pislik herif.vakit gecir defim oglunla hemen tel gelince kosma sen bekar degilsin artik
...............sabrimi zorlama bak kadin vurcam bak
ve son kez kafami gozume ..ama oglum cok korktu serefsiz ben nasil susabilirim sus diyorsun hem dayak yiyip arabadan atlasaydim keske actim kapiyi yapamam mi sandin bebegim agladi ben ona dayanamam p aglamasin diye sustum hep. yine agladi iste korktu nasil silebilirim bu günu aklindan cayyunun babasi annesinin agzini burnunu kirmiyor ama ya babam diye sorma oglum cvp veremem yalniziz artik sadece ben ve sen kurcaz sofrayi kresde seni artik ben alcam salincakda ben olcam sorma sakin nasil
babam yoldasin geliyorsun sana ihtiyacim var bitti artik bitiyor yalnizim korkuyorum kulagim duymuyor su an kafam cok agriyor
evet ögrendim sonunda bu sefer ögretmedim ögrendim birseyi sayende hicbir erkek gercekten sevmiyor bir kadini yok evlendik ask sadakat ne aski uyan salak
egosundan baska rahatindan baska kendinden baska kimseyi sevemezsin sen pislik
sen nasil bir ögretmensin pislik serefsiz sen disini sika sika benim kolumu.burka burka nasil vurursun babam anam bana vurmadi hic dayak yiyen kadini haberde gordim hep sen bana vuamazsin disarda arabada cocugumun yaninda vuramszsin ben sadece el isareti yaptim o elini cek diyemem ben kölemiydimki dedim iste o el kalkmiycak ........ne olur ha ne olur dedin beni dövdun ben durdumu peki hayir sana nasil saldirdim keske cocuk kucagimda olmasaydi defol git simdi sokakta yat bitti artik
Resmen şiddeti haklı gösteriyosun.
Dayak yediğim için ben suçluyum diyeceksin nerdeyse
Burda senin göremediğin çok şey gördük, sana da söylendi. Bir hemcinsimiz olarak senin yanında olmaya çalıştık. Ama rica ediyorum bir daha dayak yersen konu açma olur mu? Burdaki okuduklarımızı unutamıyoruz, boşuna sinirimiz bozulmasın. Okudum bitti yapamıyorum ben, kafama takarım
erkeklerin yaratılışında vardır kendini üstün görmek hissetmek ve hissettirilmeyi istemek..çalışan para kazanan boyun eğmeyen kadına tahammül edemezler..onlar için kadın,evde hizmetçi yatakta o...çocuğuna mükemmel bakıcı,annesine babasına hürmetli gelindir..asla karşı gelmeyecektir kadın onlar için dedikleri dedik olsun isterler..kadın eşektir,karnından sıpayı sırtından sopayı eksik edilmemesi gereken..
nedense bu isteklerinin zıttına sahip kadınlarla evlenirler sonra aşağılamaya başlarlar..sanırım bu onları mutlu ve erkek hissettiriyor..bilse evdeki karısı terk etmeyecek bir değil bir kaç tane daha kadın alırlar aynı eve..eeee erkek yaaa..kümesinde çok tavuk olsun ister..bu türler asla sevmez aşk bilmez..
sevgi varsa ibadettir. peki dayak varsa nedir. odamı ibadettir. sevgiyle dayak 2 ayrı uçtur. yanyana bile konulmaz.ya anlamadgim biz nasil bir toplum olmaya basladikki kadinlar kadinlari anlamaz yuvayi disi.kus yapardi hani cileyi cekmek sevgi varsa ibadettir bunlari unutduk him sanirim bu feminen söylemler kimsenin yarasina tuz basmiyor bana bu lazim degil
tamam ozaman dayagi ye otur diycek birileri simdiden cvp veriyorum artik vurursa bana vurmus olmiycak hayatinin en buyuk dayagini kendisi aticak kendine bunu biliyor bir kez daha yok
ben bu konuların bazen bazı insanlar tarafından özellikle açıldığını düşünüyorum hatta erkek üyeler bile açmış olabilir gibi geliyor.
yani kadınlar ezilin,aşağılanın,dayak yiyin,hakaretler işitin,aile nizde aşağılansın ama susun,affedin,oturun kocalarınızı sevin ve bırakmayın msjı içermiyor mu sizce de? ben mi çok abartıyorum?
ya bir öğretmen kadın bu,maaşı işi gücü var,ama yıllardır hakaret küfür dayak yiyiyor oğlu bu ailede ruh sağlığı yerlerde büyüyor ve kocamı seviyorum ayrılmıycam diyor..ayrıl diyen ya da boşanan kadınlara da laf vuruyor,göndermeler yapıyor..
yani bu mantıklı mı sizce? peki iki konusunda da kocişe yapılan methiyelerle bittiyse konu açmanın amacı ne? sanki babamızın oğluymuş gibi hepimiz gerildik davula döndük burda.
Ama tatlım parasıyla oğluna bir baba(?) alamaz değl mi?
o adam mı baba?!
bir arkadaşım vardı annesi babasından şiddet görüyordu ve anne en son boşandı..kızı ile birlikte yaşamaya başladılar ve kız annesine keşke bunu çok önce yapsaydın anne demiş..
ayrıca karısına,k.pederine el kaldıran adam yakında çocuğunu da döver bu böyledir..
öyle deme ama. dayak bir ibadettir.kocan sadece seni darp etseydi ardından yazdığın bu akıl dışı mesajlarından yola çıkarak sado-mazo ilişki örneği diye düşünürdüm demek bundan zevk alıyor derdim. ama senin babana da vurmuş ya babana ? ya benim aklım almıyor. rahmetli babamla öyle çok iyi bir diyalogumuz yoktu ama kalkıp eşim babama el kaldıracak öyle mi ? o an katil olmamak için bir parça aklım kalmışsa başımda eğer defolur giderdim o evden ya ne polis çağırmayı bekklemeye tenezzül ederdim ne birşey. bak vallahi çok ağrıma gitti ki seni de babanı da tanımıyorum değil mi ama çok gücüme gitti sen nasıl tahammül ediyorsun nasıl yediriyorsun bunu kendine ? o babanın ayaklaının altını nasıl öptürmüyorsun o adama eğer barışacaksan da ? babancağız senin yüzünden çocuğu yaşındaki barbardan dayak yedi seni almaya sana sahip çıkmaya geldiği gün senin evinde dayak yedi arkadaşım aloo ?
öyle deme ama. dayak bir ibadettir.
babada ibadet yapmış oldu sayelerinde.
herkese birseyler ögretirken insan olmayi neden ögrenemedin bunca yil beni yakmak icinmi bekledin ben senden dayak yemek icinmi kazandim ögretmenligi serefsiz sana namusumla bir es arkadas oldum cocuguna anne oldum evde hizmetci disarda emekci oldum birkac gun yemek yapmadim kadinliktan men edildim bir kac suslendim okula giderken o.....oldum parayi kazandim bilmem ne bok oldum simardim anadoludan kiz aldinki akli sira evine bagli olur diye kocaya karsi geldim kötu aile kizi oldum babam serefsiz oldu kelimenle annem deli oldu ben zaten ilac aliyordum xaten deli mal aptal oldum kadin olamamisim anne olamamisim
sadece bizle dur gitme o lanet ögretmevine dedim pislik herif.vakit gecir defim oglunla hemen tel gelince kosma sen bekar degilsin artik
...............sabrimi zorlama bak kadin vurcam bak
ve son kez kafami gozume ..ama oglum cok korktu serefsiz ben nasil susabilirim sus diyorsun hem dayak yiyip arabadan atlasaydim keske actim kapiyi yapamam mi sandin bebegim agladi ben ona dayanamam p aglamasin diye sustum hep. yine agladi iste korktu nasil silebilirim bu günu aklindan cayyunun babasi annesinin agzini burnunu kirmiyor ama ya babam diye sorma oglum cvp veremem yalniziz artik sadece ben ve sen kurcaz sofrayi kresde seni artik ben alcam salincakda ben olcam sorma sakin nasil
babam yoldasin geliyorsun sana ihtiyacim var bitti artik bitiyor yalnizim korkuyorum kulagim duymuyor su an kafam cok agriyor
evet ögrendim sonunda bu sefer ögretmedim ögrendim birseyi sayende hicbir erkek gercekten sevmiyor bir kadini yok evlendik ask sadakat ne aski uyan salak
egosundan baska rahatindan baska kendinden baska kimseyi sevemezsin sen pislik
sen nasil bir ögretmensin pislik serefsiz sen disini sika sika benim kolumu.burka burka nasil vurursun babam anam bana vurmadi hic dayak yiyen kadini haberde gordim hep sen bana vuamazsin disarda arabada cocugumun yaninda vuramszsin ben sadece el isareti yaptim o elini cek diyemem ben kölemiydimki dedim iste o el kalkmiycak ........ne olur ha ne olur dedin beni dövdun ben durdumu peki hayir sana nasil saldirdim keske cocuk kucagimda olmasaydi defol git simdi sokakta yat bitti artik
öyle deme ama. dayak bir ibadettir.
babada ibadet yapmış oldu sayelerinde.
böyle mi diyor gerçekten kaçırmış olabilirim. eğer böyle düşünüyorsa nutkum tutuldu
mesajından bir alıntı
yuvayi disi.kus yapardi hani cileyi cekmek sevgi varsa ibadettir bunlari unutduk him sanirim bu feminen söylemler kimsenin yarasina tuz basmiyor
çileyi çekmek sevgi varsa ibadetttir demiş
yani çile çekmekle dayağı kastediyor. ve bunu ibadet olarak görüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?