ögrendim simdi dayak bir aliskanlikmis

hasbel79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
255
19
118
herkese birseyler ögretirken insan olmayi neden ögrenemedin bunca yil beni yakmak icinmi bekledin ben senden dayak yemek icinmi kazandim ögretmenligi serefsiz sana namusumla bir es arkadas oldum cocuguna anne oldum evde hizmetci disarda emekci oldum birkac gun yemek yapmadim kadinliktan men edildim bir kac suslendim okula giderken o.....oldum parayi kazandim bilmem ne bok oldum simardim anadoludan kiz aldinki akli sira evine bagli olur diye kocaya karsi geldim kötu aile kizi oldum babam serefsiz oldu kelimenle annem deli oldu ben zaten ilac aliyordum xaten deli mal aptal oldum kadin olamamisim anne olamamisim
sadece bizle dur gitme o lanet ögretmevine dedim pislik herif.vakit gecir defim oglunla hemen tel gelince kosma sen bekar degilsin artik
...............sabrimi zorlama bak kadin vurcam bak
ve son kez kafami gozume ..ama oglum cok korktu serefsiz ben nasil susabilirim sus diyorsun hem dayak yiyip arabadan atlasaydim keske actim kapiyi yapamam mi sandin bebegim agladi ben ona dayanamam p aglamasin diye sustum hep. yine agladi iste korktu nasil silebilirim bu günu aklindan cayyunun babasi annesinin agzini burnunu kirmiyor ama ya babam diye sorma oglum cvp veremem yalniziz artik sadece ben ve sen kurcaz sofrayi kresde seni artik ben alcam salincakda ben olcam sorma sakin nasil

babam yoldasin geliyorsun sana ihtiyacim var bitti artik bitiyor yalnizim korkuyorum kulagim duymuyor su an kafam cok agriyor
evet ögrendim sonunda bu sefer ögretmedim ögrendim birseyi sayende hicbir erkek gercekten sevmiyor bir kadini yok evlendik ask sadakat ne aski uyan salak
egosundan baska rahatindan baska kendinden baska kimseyi sevemezsin sen pislik
sen nasil bir ögretmensin pislik serefsiz sen disini sika sika benim kolumu.burka burka nasil vurursun babam anam bana vurmadi hic dayak yiyen kadini haberde gordim hep sen bana vuamazsin disarda arabada cocugumun yaninda vuramszsin ben sadece el isareti yaptim o elini cek diyemem ben kölemiydimki dedim iste o el kalkmiycak ........ne olur ha ne olur dedin beni dövdun ben durdumu peki hayir sana nasil saldirdim keske cocuk kucagimda olmasaydi defol git simdi sokakta yat bitti artik

Allah yardımcın olsun canım
üzülme dicem saçma olacak ama bak kurtulcaksın
zararın neresinden dönersen kardır
Allahım oğlunla sana hep iyi günler göstersin
acılarını bir daha yaşatmasın inşallah

ben panikatagim biliyorsun dur dedim.kriz gecirebilirim ama gecirmiycem gücluyum oglum var babam geliyor ya bu iz yuregimdeki iz cok canim yandi oglum bana bakiyor agliyornuyum diye niye yasadik bu gunu

Ayyyy canim yaaa(( ne zor bir hayatin var off.Allah yardimcin olsun.melegini huzuuuur icinde buyut insallah.

.......anne bir anne yap bir beni yap birde babayi yap birde yavru ordek yap
..baba yapamam
.....ya yapppppp baba var.

.....oglum bak baba gelmesin eve artik
.....aneeeeeeee gelcek

cocugum nasil aliscaksin buna

Ama boyle de yapma.resimden nolucak.yavrun daha kucuk.buyudukce o kendisi gorecek zamanla.bir cocuk psikologundan yardim alsan cok iyi olur

çocuğun annesinin dayak yemesine alışmasın!
babasının gelmeyişine alışsın.
emin ol daha iyidir.

ileride seni çok iyi anlayacaktır.
oğluna lütfen olması gerektiği gibi bir erkek, bir adam, bir baba, bir koca olmasını öğret.

Hasbel önceki konunda da boşan demiştik.
Bu defa bizlere kızmıştın.

Belki yine kızacaksın ama yazacağım.
Şiddeti geçtim , onca hakareti sineye çekersen,
arkasından gelen şiddet olur.

Bu defa sineye çekme.

Git darp raporu al boşan.

Çocugunu düşünüyorsan boşan.
Ögretmensin dimdik ayaktasın, kendine böyle bir hayatını tercih etme...

şu erkekler ıyıce hayvanlastı
hayvanlara hakaret etmıs gıbı oluyorum ama durumlarını anlatacak baska kelıme gelmedı aklıma
ALLAH kurtarsın canım ya cok zor bıde ogretmen olucak pesinsan olamamış insan zıyanı

Önceki konuna da yorum yapmıştım hasbel, üzgünüm ama o konuda da bir çok arkadaş sana sürdürme bunu demişti. Sen yanlış anlamıştın. Öğretmensin, ayaklarının üstünde pekala durabilirsin demiştik sana. Seni bu laflarla üzmek istemiyorum.
Burdaki en çok duygulandığım lafın; 'çocuğum ağlamasın diye katlandım, ama o gene ağladı demişsin.'Sen dayak yerken çocuğun nasıl gülsün, huzursuz bir ailede nasıl sağlıklı bir çocuk yetişsin. En doğru kararı vermişsin. Sana yürekten mutluluklar diliyorum. Allah her zaman yanında ve yardımcın olsun.

Uzlaşamıyorsunuz, barışamıyorsunuz, boşanamıyorsunuz.
Orta yolu bulamıyorsunuz.
Sadece küçücük meleğe üzülüyorum.
Ne günahı var bunları görüyor?
Siz yarın öbür gün yine tartışırsınız yine barışırsınız bu böylece sürer gider?
Ama peki ya o çocuk?
Offf offff!!!!

kizlar isler cok ciddiledti evden defoldu ama kuzenlerim aradi ona fena dalacaklar korkum bu da normal degil is kotuye gitcek benim yuxunden nefesim daraliyor kriz gecircem diye korkuyorum yalniziz nr yapariz oglumla fenaladirsam burdan yardim edin ne olur

kimseye kizmadim siz hep dogruyu soylediniz sadece zor geldi bu karari almak bu duyguya nasil alisir insan su an ilk kez yalniz kalicam evde oglumla vu da ilk olcak.ben panikatak hastasiyim yalniz korkuyorum

kimseye kizmadim siz hep dogruyu soylediniz sadece zor geldi bu karari almak bu duyguya nasil alisir insan su an ilk kez yalniz kalicam evde oglumla vu da ilk olcak.ben panikatak hastasiyim yalniz korkuyorum

korkacak bişey yok
ben 9 yıldır yalnız yaşıyorum

Eğitimlisi eğitimsizi hepsi aynı nane. Hepsi erkekliğini kadınlar üstünde gösteriyorlar. Yazıklar olsun. Onların erkekliklerine, o minicik cocukların zihinlerine kazıdıkları siddete yazıklar olsun.

Geçmiş olsun arkadaşım. Allah bu günleri bir an evvel silsin beyninden inşallah.

O daha çocuk ne anlar evlilikten, ayrılıktan..
Çocuğum babasız kalmasın gibi bir düşünceyle devam etmemeniz lazım bu evliliğe..
Eski konularınıza baktım zaten çok soğuk bi adammış..
Önce hakaret, bak şimdide şiddeti başlamış.
Ne aşk kalmış ne sevgi..
Çocuğunuz da böyle bir ortamda büyümemeli bence.
Hem öğretmensiniz ekonomik özgürlüğünüz var çok çok iyi. Bir çok kadın ekonomik özgürlüğü olmadığı için ayrılamıyorken siz neden bekliyorsunuz?

yalnız değilsin, en azından kocanlayken olduğundan daha yalnız değilsin. evladın var ona sarıl nefes egzersizleri yap, kapını kilitle, duşunu al, kitap oku, sakinleş.
böyle bir adamın yanında kriz geçirsen sana çok mu fayda sağlayacak arkadaşım, kocan yokken daha güçlü hissedeceğine emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…