benım iş yerınden bır arkadas eşi ile tartısmıs dayak yemişti.sonra çocuğunu alıp baska bir sehirde bulunan ailesinin yanına gitmiş.bosanacağım demiş.yüzünün gözünün halini gören abisi eniştesinide alıp oda bızden bır dayak yesin bakalım güçsüz zayıf bulunanı dövmek ne demekmiş görsün demiş.sonra yolda giderken kaza geçirip öldüler.
sonrasında ne oldu dersiniz...?
o kadın kocasıyla barıstı.....
bu olay benı cok etkıledı olan ölene oluyor
konu sahıbınıde anlayamadım madem dayak yedin ve sonunda affedeceksin bari buraya konu açıp insanları önce üzüp sonra canını sıkma dimi hamilesi var hastası var üzülüyorlar dimi hiç düşünen yok ya
kesinlikle katılıyorum.hele ilk o içini döktüğü anı okuyunca kendimi onun yerine koydum.hele o oğlunun söyledikleri.benimde bir kızım var.allah korusun kendimi onun yerine koydum hayali bile nefessiz kalmama yetti.
netice;olan babasıyla bize oldu...
dimi bari aileye yansıtma yazık babaya sonuçta o adam hep aklında acaba şimdi kızıma nasıl davranıyor psikolojisiyle ne haldedir yazık ya
ya anlamadgim biz nasil bir toplum olmaya basladikki kadinlar kadinlari anlamaz yuvayi disi.kus yapardi hani cileyi cekmek sevgi varsa ibadettir bunlari unutduk him sanirim bu feminen söylemler kimsenin yarasina tuz basmiyor bana bu lazim degil
tamam ozaman dayagi ye otur diycek birileri simdiden cvp veriyorum artik vurursa bana vurmus olmiycak hayatinin en buyuk dayagini kendisi aticak kendine bunu biliyor bir kez daha yok
bayadir girmiyorum foruma baktim benim konu yeniden yorumlar.ôncelikle herkes bir hayat yasiyor yasar kapiyi kapatinca prof.bile olsan aci cekmen gerekirse cekeceksin kacis yok kimse hayatini secemezken sadece gidisatin zamanini tayin edebilir yine sonuc degismez sadece zaman belki biraz burdaki yorumlara bakiyorumda sizler nasilda o anki ruh haliyle yazilan birseyi oturup analiz ediyorsunuz yok burda bunu yazmisim yazabilirim bir foruma girdino an yalnizdim sanal da olsa bir teseelli akla ihtiyacim vardi okadar.kimseye hesap vermek zorundada degilm son durumunuz gayet iyi o gunden sonra kavga hic etmedik esimle 5.evlilik yildonumu yasadim su an yinede temkinli ama mutluyum bu kadar
ama hersey icin tsk ediyorum herkese saygilar herkes bir sansi hakediyor hayatda kendime sans verdim bol sanslar bana ve herkese.........
bayadir girmiyorum foruma baktim benim konu yeniden yorumlar.ôncelikle herkes bir hayat yasiyor yasar kapiyi kapatinca prof.bile olsan aci cekmen gerekirse cekeceksin kacis yok kimse hayatini secemezken sadece gidisatin zamanini tayin edebilir yine sonuc degismez sadece zaman belki biraz burdaki yorumlara bakiyorumda sizler nasilda o anki ruh haliyle yazilan birseyi oturup analiz ediyorsunuz yok burda bunu yazmisim yazabilirim bir foruma girdino an yalnizdim sanal da olsa bir teseelli akla ihtiyacim vardi okadar.kimseye hesap vermek zorundada degilm son durumunuz gayet iyi o gunden sonra kavga hic etmedik esimle 5.evlilik yildonumu yasadim su an yinede temkinli ama mutluyum bu kadar
ama hersey icin tsk ediyorum herkese saygilar herkes bir sansi hakediyor hayatda kendime sans verdim bol sanslar bana ve herkese.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?