ögrendim simdi dayak bir aliskanlikmis

beni dövdü diyen sizsiniz

adama şefersiz diyen yine siz

sizi evden kovan eşiniz yuvayı yıkan kk kadınları ,

çok mantıklı

herşeyi hazmettiniz dayak küfür eziyet babanıza vurmasını nasıl hazmettiniz acaba ?

Son düzenleme:

bu olay benı cok etkıledı olan ölene oluyor

konu sahıbınıde anlayamadım madem dayak yedin ve sonunda affedeceksin bari buraya konu açıp insanları önce üzüp sonra canını sıkma dimi hamilesi var hastası var üzülüyorlar dimi hiç düşünen yok ya

kesinlikle katılıyorum.hele ilk o içini döktüğü anı okuyunca kendimi onun yerine koydum.hele o oğlunun söyledikleri.benimde bir kızım var.allah korusun kendimi onun yerine koydum hayali bile nefessiz kalmama yetti.
netice;olan babasıyla bize oldu...

dimi bari aileye yansıtma yazık babaya sonuçta o adam hep aklında acaba şimdi kızıma nasıl davranıyor psikolojisiyle ne haldedir yazık ya

Vallahi anneme gidicektim takildim konuya oturdum kaldim ...Simdiiiiiiiiiii en basta serefsiz serefsiz diye bagiran kadin sonunda yuppiiiii siz degil esim ben ve oglum kazandik nasil diyebiliyor naaa boyle kaldim:O:O sonra beee eyyyy kadin babana vurmus farkinda misin ama yok babamda onun evine girdi falan fistan diyebiliyosun pessssss sol yanini bilmiyorum ama beyninin sol lobunu umarim yedigin dayaklarda kaybetmemissindir simdi uyari alirmiyim bu soylediklerimden bilmiyorum ama valla hiiiiic umrumda degil bu kadar gurursuzluk olmaz ya sol yanmis hee canim heee ....

dimi bari aileye yansıtma yazık babaya sonuçta o adam hep aklında acaba şimdi kızıma nasıl davranıyor psikolojisiyle ne haldedir yazık ya

zaten bana kalırsa konu sahibinin yapması gereken cok uzunca bir süre babasıyla eşini bir araya getirmemeli.
çünkü kocası artık gökteki güneşi indirse babasının zihnindeki intibayı silemez...
Babası için hiç deilse bunu yapabilmeli....

İyi de kimse size "ben mutluyum" derken boşan dememiş..
Siz şerefsiz bir adamdan ayrıldığınızı yazmışsınız herkes destek olmuş..
Bende öyle "aman ayrıl" taraftarı değilim ama buraya gelip kocasından şerefsiz diye bahseden,
Kocasının dayağından ve ayrıldığından yakınan birine;
-"Kocan iyi yapmış, git elini ayağını öp boşanma sakın" demem..
Bazı insanlar çok çekilmez oluyor..
ALLAH iyi etsin..
"Ne haliniz varsa görün!" demek gerekiyor bazen ama,
"İnsanlığından" susuyor insan..
Siz mutluysanız sorun yok, kimse sizi ayırmaya çalışmadı..
Beğenmezseniz yazmaz ve okumazsınız buradakileri olur biter!

bence sadece dayak alışkanlık değil konu başlığında ki gibi, dayak yemek de bir alışkanlık

bayadir girmiyorum foruma baktim benim konu yeniden yorumlar.ôncelikle herkes bir hayat yasiyor yasar kapiyi kapatinca prof.bile olsan aci cekmen gerekirse cekeceksin kacis yok kimse hayatini secemezken sadece gidisatin zamanini tayin edebilir yine sonuc degismez sadece zaman belki biraz burdaki yorumlara bakiyorumda sizler nasilda o anki ruh haliyle yazilan birseyi oturup analiz ediyorsunuz yok burda bunu yazmisim yazabilirim bir foruma girdino an yalnizdim sanal da olsa bir teseelli akla ihtiyacim vardi okadar.kimseye hesap vermek zorundada degilm son durumunuz gayet iyi o gunden sonra kavga hic etmedik esimle 5.evlilik yildonumu yasadim su an yinede temkinli ama mutluyum bu kadar

ama hersey icin tsk ediyorum herkese saygilar herkes bir sansi hakediyor hayatda kendime sans verdim bol sanslar bana ve herkese.........

gerçekten yazdıklarını mantıklı buluyo musun? samimi soruyorum
işaretlediğim yer mesela,kimse senin 3 gün 3 saat ya da 3 dk sonra ne yazacağını bilemez o an ne yazdıysan tabiki ona göre yorum yapacak millet, dediğin gibi sanal, madem kaderin değişmez sonuç değişmez konu açmanada gerek yokmuş bu forumda tanıdığım en enteresan insanlardan birisin

Konustukca batiyorsun zorlama. Belki bana yapilan herseyi affedebilirim ama aileme yapilani asla bin tane koca bulurum bir baba
Asla.

mutlu ol sen ama beraberinde tedavi ol
ihtiyacin var cidden

Bazen düşünüyorum da...

Konuyu okuyorum, üzülüyorum, ne hayatlar var diyorum. Empati yapıyoruz, üzülüyoruz... O kötü adama hep beraber kızıyoruz, hep beraber lanetliyoruz. Sonra bir bakıyorsun o kötü adam mükemmel bir koca, bizse yuva yıkan, haset fesat kadınlar da biz oluyoruz.

Bana ne ya milletin yediği dayaklardan?

valla ben zaman zaman anlıyorum devletin kadına şiddette neden zaman zaman pasif davrandığını. çünkü bazı kadınlar kocadan dayağı yiyor ortalığı birbirine katıyor polisiydi savcısıydı raporuydu şuyuydu buyuydu derken sonra aniden affediyor şikayetler geri alınıyor falan fistan bi yığın bürokratik işlem de haybeye gidiyor bu yüzden de devlet de pasif kalmayı tercih ediyor olan da gerçekten öldüresiye şiddet görüp kurtulmak isteyen, tehdit altında olan ve en sonunda öldürülen kadınlara oluyor.

sen kalk burada ne şerefsizliğini bırak kocanın ne bişeyini sonra de ki babama da vurdu sonra da çevir yok iteledi bilmemne yok babam da onu evinden kovmuştu bilmemne diye bi yığın bahane arkasına sığdırmaya açalış olan biteni sona gel de ki yok o anki psikoloji yok bilmemne yok biz kazandık yok sol yanım falan diye edebiyat parçala. buradaki yorumcular da kötü olsun.

eskiler bişeyler biliyor da söylüyor demek dememişler boşuna karı-koca ipektir araya giren .... hoş bizler burada araya falan da girmedik ama siz iyi oldunuz kocanızla bizler kötü olduk vay be ciddiyim ibretik bir konu bu.

aklıma şimdi Kemal Sunal ın kapıcılar kralı filmindeki bir sahne geldi.
filmde adamın biri karısını dövüyor ve tüm bina ayğa kalkıyo.
komsular kosuyo merdivenlere yardım için
kapıyı calıyolar ve evin hanımı kapıyı acıyo ve diyokı;
size ne ayol kocam değilmi döverde severde.....
KAPIYI KAPATIYO VE İÇERİDE DAYAĞIN GERİ KALAN KISMINIDA YİYO...
arkadasım umarım biz yanılırız ve sen haklı cıkarsın.
cünkü bizde en az senın kadar değerli olmanı istediğimiz için seni önemseyıp bu yorumları yapıyoruz...

çocuğunun gözleri önünd eseni bir kaç kere döven,aşağılayan,hakaret eden ve hatta en son babana bile dayak atan adam ile şimdi çoook mutlu isen aman nazar değmesin diyelim bari.

hayat senin hayatın ne mutluluğun ne de mutszluğun burada okuduğumuz yorumlarında kalır bize bir faydası olmaz.sadece bir öğretmen arkadaşımın kendini bu denli ayaklar altına aldırması beni çok üzer.

Kızgınlıkla konu aç kocanın tüm hayvanlıklarına say saydır, boşanma mavalı oku, sonra biz barıştık çok mutluyuz....

Klasik son..........

Son düzenleme:
o değil de, bir öğretmenin imla kurallarından, noktalama işaretlerinden, dil bilgisi kurallarından, anlam bozukluğundan bir haber yazıları sadece beni mi rahatsız etti?
virgül denen bir noktalama işareti var, koyuyorsun cümle daha anlaşılabilir oluyor.
sert sessiz benzeşmesi diye bir şey var, ilkokulda öğretiliyor. yapdığında değil de yaptığında falan yazıyorsun mesela.
onun dışında herkesin hayatı kendini bağlar.
öğretmen (!) arkadaşa başarılar mutluluklar. ama nacizane tavsiyem birazcık dil bilgisi çalışması yönünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…