son durumum bosanmadik son bir sans sadece affetmiycegim tek sey disarda güclu evde ezik bitik kadin olmadigimi olmayacagimi soyledim
benim hatalarim var panikatak hastalarinin genelinde olan sabiyelik ataklarim oldugunu elimde olmadan anlattim ona
ustume geliyorsun tahrik ediyorsun dedi bunu kabul etmiycem asla bir daha dedim
güvenmek ise yarayacakmi gorcez ha bu arada danismana gitmeyi ikna edemefim önce ben gitmeliymisim onada simdilik eyvallah
bu arada konu komsu herkes olayi ogrendi haliyle sonucun bu olmasi yani bu durumda herkes bana gurursuz gözuyle bakiyor yolda surda burda hic unrumda degil
birseyi farkettim beni vursada kirsada seviyor bende vurulsamda kirilsamda
kocami seviyorum sucluyum ben cunkü oglumun resmini yarimbirakmak istemiyorum ben babasi ve oglum
keske yasanmisliklar zehir zemberek olmasa
keske hersey sinirini gecmeden yasansa
bütun herkes özgur kadin modunda tamam para kazaniyorum ama benim param OGLUMA BIR BABA ALAMAZ ASLA
heytt be aslanim benim
birde biz suclu olduk oylemi?
nasil rahatladinmi simdi bizi suclayarak!
kucucuk yavrunun duygularini somuren sensin hanim !!!
kucucuk cocuk babamida ciz dedigi zaman "baban gelmeyecek" diye ajitasyon yaptin
babana el kaldiran vuran adama tolerans gosterirken
bir zahmet senin acini icten paylasan bizlere "ozgur kadin modunda" diye
kendincede laf sokamazsin!
ozgurce karar vermissin iste
insanlarin bakisini bile anladigina gore
verdigin kararin dogru olmadiginida anlamissin
ama siz birbirinizi seviyorsunuz siz bir ailesiniz
cok seviyor oyleki atana vuracak kadar
cocugunu korkutacak kadar
seni dovecek kadar seviyor
destek almaya bile ikna edememissin yoksa yalvardinmi bosama diye?
umarim cocugunun yaninda altan alirsin dayak yiyecegin zaman hakaret isiteceign zaman
duymasin bari o sana saygi duysun
önce kimseyi sucladigim yok bunu söyleyeyim kimseden olur almaya gerekde yok buraya yazarken zaten her tur yoruma acik olmak zorundasin
ikincisi ben yalvarmadim dik durdum yamulmadim bükulmedim sadece sans verdim degerlendirmek ona kalmis
oglumun ikinci resminde hep beraberdik baban gelmeyecek dedigimde sonra hayir gelecek iste senin elini tutmus dedi ve bende evet oglum sen nadil istetsen dedim ben istedim sadece ertesi gün istegime yanit geldi konustuk karsilikli son kez hayatlamizda temelli bir degisime girmeye karar vetdik
heytt be aslanim benim
birde biz suclu olduk oylemi?
nasil rahatladinmi simdi bizi suclayarak!
kucucuk yavrunun duygularini somuren sensin hanim !!!
kucucuk cocuk babamida ciz dedigi zaman "baban gelmeyecek" diye ajitasyon yaptin
babana el kaldiran vuran adama tolerans gosterirken
bir zahmet senin acini icten paylasan bizlere "ozgur kadin modunda" diye
kendincede laf sokamazsin!
ozgurce karar vermissin iste
insanlarin bakisini bile anladigina gore
verdigin kararin dogru olmadiginida anlamissin
ama siz birbirinizi seviyorsunuz siz bir ailesiniz
cok seviyor oyleki atana vuracak kadar
cocugunu korkutacak kadar
seni dovecek kadar seviyor
destek almaya bile ikna edememissin yoksa yalvardinmi bosama diye?
umarim cocugunun yaninda altan alirsin dayak yiyecegin zaman hakaret isiteceign zaman
duymasin bari o sana saygi duysun
babandan ozur diledimi
ve neden destegi kabul etmedi? sonucta siddet gosterdi
bir onceki yorumlariniza bakin ayrica
sizin bosanmanizla ilgili ne gibi kazanci olur insanlarin
ben dayak yedim boyle vurdu soyle yapti diye anlatsam
siz uzulmezmisiniz kendini kurtar demezmiydiniz?
ben cok iyi hatirliyorum bu konyu ve cidden cok uzulmustum
çok üzüldüm size .allah yardımcınız olsun.haketttıgını bulucaktır eşiniz.ilahı adalete ınanın.oglunuz ıcn bıle olsa barısmayn ayrılın kurtulun sız kölesi değilsinzi onun.
ya anlamadgim biz nasil bir toplum olmaya basladikki kadinlar kadinlari anlamaz yuvayi disi.kus yapardi hani cileyi cekmek sevgi varsa ibadettir bunlari unutduk him sanirim bu feminen söylemler kimsenin yarasina tuz basmiyor bana bu lazim degil
tamam ozaman dayagi ye otur diycek birileri simdiden cvp veriyorum artik vurursa bana vurmus olmiycak hayatinin en buyuk dayagini kendisi aticak kendine bunu biliyor bir kez daha yok
son durumum bosanmadik son bir sans sadece affetmiycegim tek sey disarda güclu evde ezik bitik kadin olmadigimi olmayacagimi soyledim
benim hatalarim var panikatak hastalarinin genelinde olan sabiyelik ataklarim oldugunu elimde olmadan anlattim ona
güvenmek ise yarayacakmi gorcez ha bu arada danismana gitmeyi ikna edemefim önce ben gitmeliymisim onada simdilik eyvallah
bu arada konu komsu herkes olayi ogrendi haliyle sonucun bu olmasi yani bu durumda herkes bana gurursuz gözuyle bakiyor yolda surda burda hic unrumda degil
kocami seviyorum sucluyum ben cunkü oglumun resmini yarimbirakmak istemiyorum ben babasi ve oglum
bütun herkes özgur kadin modunda tamam para kazaniyorum ama benim param OGLUMA BIR BABA ALAMAZ ASLA
son durumunuza cok sasırdım yarın bıgun bıcakla bogazınıza yapısır sızde buraya konu acarsanız sasrmam.doven ınsan nasıl sevebılır sen bır ögretmen olarak bunu nasıl savunursun.ınsan sevdıgıne kıyamaz.bız uyardık hayat senın hayatın. sanmıyorum ama bı mucıze olurda degıısır ınsallah bıdaaha dayak olmaz.allah yardımcın olsun.
bunu kendime yakistirdigimi soylemiyorumki asaglik bir duygu vuruyor sana ertesi gun okula gidiyorsin demokrasi dersinde kisi hak ve ozgurluklerinden bahsediyorsun bu nasil bir ikilem kimse tahmin bile edemez ama sunuda tahmin edemez kimse su karsimda uyuyan minik.mimik nefes alan melegi ben cok seviyorum ve onun icin kendi dogrularimdan vazgecerim ben bunu yapmazsam anne olamamki
tetapiye gitcek ama once benim gitmem gerek simdi sonucta her kavgayi baslatacak bir yapim var ve benimde saglikli oldugum soylenemez o da gelcek tabiki ama ben ilk adimi atcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?