Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Rabbim nasip ederse 08.01.2018 ilk gebeligim

Galiba butun anne adaylari normal yol ile hamile kaldi. Benim iki yil tedavinin sonucunda ilk tup bebek denemesinde tuttu cok sukur pco hastasiydim. Burdaki sohbetlerimiz bilgimize bilgi katar umarim

Siz gittiniz mi dr a anıyız hemen hemen 2-3 gün var galiba

Gittim. Pazartesi vajinal usg ile kese gördük. Normal usg ye önümüzdeki günlerde de geçemeyeceğiz. Ben alıştım vajinal muayeneye ancak yine de çok matah bir şey olmadığından...

Düşük tehlikem var benim. Kese etrafında kanamadan söz etti doktor. Bunu gitmesem öğrenemezdim ama kendini belli ediyordu zaten kasık ve bel ağrısı ile.

Kaç haftalık öğrendin düşük tehliken olduğunu? Hayırlısı olsun canım inş yat dinlen yorma kendini bende iş yaptığımda kasıklarımda ağrı oluyor daha 1 hafta var dr gitmeme

evet bende öyle düşündüm biraz zaman geçsin hem kese gozuksun diye haftaya 5+6 oluyorum nasip inş gözükür
canım sürekli gitmekte tedirgin ediyor kanaman yoksa hareketlerine beslenmene dikkat edip gitmeyebilirsin.. yurt dışında 8-10 .haftalarda kabul ediyorlarmış hamişleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…