- 8 Haziran 2017
- 46
- 42
- 30
1000 üzeri vajinal usg ile kese görülüyor. İki güne iki katı artış ile pazartesi 1060 gibi bir şey olmalı iken değerim keseyi gördük.
17 bin olunca yine bu hesapla gideceğim tarihte kalp atışı görülmesi gerekir. Gibi...
Yani İnşallah. Rabbim nasip ederse.
Teşekkür ederim cevap için. Sizinle tarihlerimiz yakın siz gördünüz mü keseyi?
Ay çok şükür. Haber vermeyince merak ettik. Çok sevindim her şeyin yolunda olmasına.
Ben de yarın sabah gidicem işte. Bakalım bizde de her şey yolundadır inş
Evet ben yurtdısındayım 7. Haftama giricem bu hafta ultrasondan baktı bana doktor keseyle kalbini bi arada gördüm yani 1 ay sonraya da randevu verdi bı sorun yoksa öyle her hafta çağırmıyorlarcanım sürekli gitmekte tedirgin ediyor kanaman yoksa hareketlerine beslenmene dikkat edip gitmeyebilirsin.. yurt dışında 8-10 .haftalarda kabul ediyorlarmış hamişleri..
Bugün haber sırası sendeinşallah gümbür gümbür duyarsın bu sefer bebişin kalbini <3
bende folic 1 kullanıyorum ama folbiolle farkı ne?benim kanda pıhtılaşma var onun için iğne kullanıyorum. folibol beni mahvetti. folic 1 kullanıyorum şuan
maşşallah diyelim darısı benim başıma galiba günlerimiz çok yakınÇok şükür daha güzel duyduk bu sefer kalp atışlarını. Her şey yolunda. Bir ay sonra tekrar kontrol inşallah. Testleri de sordum. Bu testler eski önemini kaybetti dedi. Sen bilirsin istersen yaptır dedi. Akçaabat devlet hastanesinde bi şansımı denicem bakalım.
Çok şükür daha güzel duyduk bu sefer kalp atışlarını. Her şey yolunda. Bir ay sonra tekrar kontrol inşallah. Testleri de sordum. Bu testler eski önemini kaybetti dedi. Sen bilirsin istersen yaptır dedi. Akçaabat devlet hastanesinde bi şansımı denicem bakalım.
Benimde bulantım var ve çok halsizim
maşşallah diyelim darısı benim başıma galiba günlerimiz çok yakın
Çok sevindim canım. Hangi testleri sordun tokdoplazma rubellanın da içinde bulunduğu torch testini mi? Ay inşallah önemli değildir çok geriliyorum valla
Evet canım o testleri sordum. Hatta muayene bitti. Baktım bişey söylemiyor. Ben sordum. O da öyle söyledi. Eski önemi kalmadı o testlerin istersen yaptır sen bilirsin dedi. Yaptırabilirsem yaptırıcam
Aynı durumdayız. Benim başım da çok dönüyor ve sinirliyim. Bu sinir sizde de var mı? Eşime zulmediyorum resmen
Ben çocuklara karşı çok tahammülsüz oldum. Hemen parlıyorum
folbiolle fark var mı bilmiyorum ama cidden 3 gündür geceleri kullanıyorum gündüzleri biraz olsun rahatladim bulanti yine var sabahları ama en azından kusmam azaldıbaby baby
benim bildiğim 3000 lerden sonra kese görünüyor 6000 den sonrada karından.. ama kalp atışı için bir değer bilmiyorumOnu biliyorum da hcg ile bağlantılı mı merak ettim? Hesap yapmayı severim de
canım bende ultrasonda bebeğin haftası karşılaştırması yapayım dedim doktor o işler öyle olmaz şu an 5 kg doğacak olanda 2 kg doğacak olanda aynı şeyi söylüyoruz gün gün hesapsal olmaz. 5 aydan sonra değerler daha netleşir dedi...Kese göründükten sonra bi sıkıntı yoksa hcg ye bakmıyorlar genelde. Yoksa hesap yapmayı ben de çok severim