Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Mrb hamile anne adayları rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin bu mübarek ayda dualarınız kabul olsun. bnde hamileyim ama size sorum yengem için.. bugun doktora gitti ikizlere hamileymiş ama 4 haftalık gözükmüş normal hesaplarımıza göre 6 + 4 olması gerekiyor bide karından görememiş alttan bakmış keseyi görebilmek için.. bu ikinci gebeliği ilki 12 haftalıkken kaşbi durdu..sizce sorun varmıdır sağlıksız bi gebelikmidir.

Benimki de 2 hafta küçük adete göre. Geç döllenme.kötü bişey olsa doktor söylerdi bence

Mrb hamile anne adayları rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin bu mübarek ayda dualarınız kabul olsun. bnde hamileyim ama size sorum yengem için.. bugun doktora gitti ikizlere hamileymiş ama 4 haftalık gözükmüş normal hesaplarımıza göre 6 + 4 olması gerekiyor bide karından görememiş alttan bakmış keseyi görebilmek için.. bu ikinci gebeliği ilki 12 haftalıkken kaşbi durdu..sizce sorun varmıdır sağlıksız bi gebelikmidir.
geç döllenme olabilir benimde 10 gün geriden geliyo

Cok sagol. O zaman az da olsa sıkışmaya çalışırım zaman kaybetmemiş olurum. Nasilsin nasil gidiyo

Evet olabilir. İyiyim çok şükür. Trabzonda zaman daha kolay geçiyor. Perşembe dr a gidicem işte. Hayırlısı bakalım. Senin nasıl gidiyor? Sen de çarşamba gidecektin dr a herhalde di mi?

Evet olabilir. İyiyim çok şükür. Trabzonda zaman daha kolay geçiyor. Perşembe dr a gidicem işte. Hayırlısı bakalım. Senin nasıl gidiyor? Sen de çarşamba gidecektin dr a herhalde di mi?

Teşekkür ederim mide bulantilari tüm enerjimi alıyor işim olmadığında hemen yatıyorum. Evet çarşamba günü gideceğim ama çok endişeliyim ya kalp atışını duymazsam diye korkuyorum

Net bir şey söylemek zor ama benimde satla ultrason arasında 1 hafta var.. birde ikiz olduğu için daha küçük olabilir bir sonraki kontrolde büyüme normalse ona göre karşılaştırır sanırım doktor...

Teşekkür ederim mide bulantilari tüm enerjimi alıyor işim olmadığında hemen yatıyorum. Evet çarşamba günü gideceğim ama çok endişeliyim ya kalp atışını duymazsam diye korkuyorum
Duyarsın inşallah canım ben de bugün devlete gideceğim ilk gittiğimde kalp sesini duyamamıştı ertesi hafta özelde duymuştum. Bakalım kan sonuçları çıkacak bugün devlete yarın da özele göstereceğim ama doktorlarımdan pek memnun değilim..inşallah tayinimiz çıkarda doğumu memlekette yaparım..
Mide bulantıları bende de başladı epey zorluyor işde bakalım..

Duyarsın inşallah canım ben de bugün devlete gideceğim ilk gittiğimde kalp sesini duyamamıştı ertesi hafta özelde duymuştum. Bakalım kan sonuçları çıkacak bugün devlete yarın da özele göstereceğim ama doktorlarımdan pek memnun değilim..inşallah tayinimiz çıkarda doğumu memlekette yaparım..
Mide bulantıları bende de başladı epey zorluyor işde bakalım..

İnşallah çıkar tayininiz biz de o da yok çakılı kadro. Sadece 6 aylığına gorevlendirme alabiliyor. Hastaneden çıkınca bizi de bilgilendir. Güzel haberlerinle inş

Mide bulantısı bende de oluyor. Üçüncü hamileliğim. İlk defa bu kadar midem bulanıyor. Gün içinde üç dört defa vurup geçiyor. Ağzımın tadı falan acılaşıyor. Allahtan sürekli değil.
Canım hayırlısıyla duyarsın kalp atışını inşallah. O endişe hep oluyor maalesef. Rabbim kimseyi korkutmasın. Bebişlerimiz Allah'a emanet :KK66:

Merhaba hanımlar bende şubat annesiyim 4+5 gunluk gebeyim eczaneden aldığım test çubuklarıyla yaptım sadece kan testi felan hiç birini yapmadım, haftaya doktora gidicem acaba ozaman kadar beklememde sakınca olur mu?

Merhaba hanımlar bende şubat annesiyim 4+5 gunluk gebeyim eczaneden aldığım test çubuklarıyla yaptım sadece kan testi felan hiç birini yapmadım, haftaya doktora gidicem acaba ozaman kadar beklememde sakınca olur mu?

Merhaba hayırlı olsun. Benim üçüncü gebeliğim üçünde de 6 haftadan sonra gittim dr a. Zaten daha önce pek bir şey belli olmuyor. Kanama veya lekelenme gibi bir şey olmadıkça beklemek bence daha iyi. Yine de siz bilirsiniz tabi.

X