Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Günaydın kızlar ya ben netten hamile pantolonnu alayım diyorum da hangi beden almam gerekiyor bilemedim. normalde m ise yine m mi alıyorum yoksa L mi olmalı
Bu arada benim bulantı ve kusma olmaya başladı enerjimi alıyor..

Bulantı bende de başladı çok şükür kusma yok henüz..
Hamile pantolonu ben de alacaktım vazgeçtim. Herkes şişkinliğin inecek diyordu gerçekten biraz indi. 1.5 kg almıştım yarım kilosu kendiliğinden gitti. Ben pantolonlarım için pinterest ten çözüm buldum. Yuvarlak lastiği pantolonun düğme deliğine düğüm atıyorum lastiğin ucunu da düğmenin etrafındn geçiriyorum. Birşey daha var onu da yapacağım; lastikli bir parça kumaşa bir ilik açıp diğer ucuna da düğme dikiliyor pantolona ek yapılıyor. Bilgisayarı açınca resim atarım.

bir fotoğraf atabilirsen sevinirim cnm ben önleri komple açık geziyorum bu aralar...aslında bazılarının önü kapanıyor da bende kapamıyorum baskı yapar diye..

Kesemiz göründü yolk saçı da göründü. Ama kese etrafında kanama varmış. Yaşayan oldu mu bunu?
Ben geçen perşembe gittiğimde yolk sacı gördük. Kesenin altında kanama alanı var dedi.
Dün biraz kanamam oldu korktum düşük yapıyorum sandım bu sabah gittik pıt pıt ları duyduk elhamdülillah. Bebecik göründü bize dinletti kendini. Ama düşük riskim var hala.. Tevekkül edeceğiz artık

Haftana göre geç duymuşsunuz sanki. Geç döllenme mi ki?

Öyle tevekkül edicez önlemini alıcaz.

Rabbim o pıtpıtları kanlı canlı yanımızda uyutmayı da nasip etsin.

Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder cnm hepimiz endişe içindeyiz bende hep heyecanla bekliyorum aşamaları

Mrb hamile anne adayları rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin bu mübarek ayda dualarınız kabul olsun. bnde hamileyim ama size sorum yengem için.. bugun doktora gitti ikizlere hamileymiş ama 4 haftalık gözükmüş normal hesaplarımıza göre 6 + 4 olması gerekiyor bide karından görememiş alttan bakmış keseyi görebilmek için.. bu ikinci gebeliği ilki 12 haftalıkken kaşbi durdu..sizce sorun varmıdır sağlıksız bi gebelikmidir.

Bu yazdıklarınıza göre söylemek zor.

İnşallah sağlıklı bebeklerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…